Säästä 20%
Normaalihinta 37 €
Jäsenhinta 24 €
OVH: 30 €
Säästä 20%
Normaalihinta 36 €
Jäsenhinta 23 €
OVH: 29 €
Säästä 25%
Normaalihinta 210 €
Jäsenhinta 126 €
OVH: 168 €
Säästä 20%
Normaalihinta 244 €
Jäsenhinta 156 €
OVH: 195 €
Näytetään sivu 1 / 4 / 4 (1 sivuja)

Neonate

Neonate on yksi johtavista vauvahälyttimien brändeistä, jonka tavoitteena on luoda käyttäjäystävällisiä ja korkealaatuisia tuotteita - koska meidän lapsillemme vain paras on tarpeeksi hyvää.

Neonate on suunnitellut ja kehittänyt norjalainen isä, joka ei todellakaan uskonut, että tuolloin markkinoilla olleet vauvahälyttimet olisivat riittävän hyviä, ja siksi hän päätti kehittää erikoisvauvahälyttimen, joka on erityisesti suunniteltu ja kehitetty Skandinavian markkinoille.

Täysin ainutlaatuinen tekniikka

Neonate vauvahälytin on tehty täysin ainutlaatuisella tekniikalla, joka helpottaa huomattavasti sinun arkea perheenä ja tekee sinun turvallista antaa vauvan levätä itsekseen niin sisällä kuin ulkona - ja kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Alta voit lukea paljon lisää tekniikasta, joka tekee Neonate niin erityisen.

Erinomainen valikoima

Neonate on tämän päivän markkinoiden pisin kantama. Tämä tarkoittaa, että Neonate voit olla jopa 800 metrin päässä rattaista ja silti antaa vauvan nukkua turvallisesti. Se tarkoittaa myös sitä, että ääni kaikessa tiilistä kaupungin meluon on edelleen selkeä ja selkeä, ja siksi Neonate on ilmeinen, asutko kaupungissa tai maalla.

Kylmempää ilmastoa

Skandinavian vuodenajat voivat olla haastavia nähdä läpi, ja siksi Neonate on tehty varoittamaan sinua heti, kun lämpötilassa tapahtuu muutoksia. Näin voit antaa lapsesi turvallisesti nukkua ulkona ympäri vuoden. Tuotteet on testattu perusteellisesti ulkona ja on osoitettu, että Neonate toimii edelleen -19 asteessa.

Koko

Neonate muotoilu on pidetty melko yksinkertaisena ja siistinä ja vauvahälytin on myös sopivan pienikokoinen, mikä tekee siitä täydellisen kaikkeen kiireiseen arkeen. Mallit ovat vain noin 9 senttimetriä ylhäältä alas ja ovat siksi erittäin helppoja kuljettaa mukana.

Matala säteily

Neonate ainutlaatuinen järjestelmä lähettää vain 8 % säteilyä verrattuna tämän päivän yleisimpään vauvahälytysjärjestelmään (DECT). Erittäin alhainen (maksimisäteily) 25 mW varmistetaan puheaktivointitoiminnolla, jossa laitteet siirtyvät lepotilaan, kun ääntä ei havaita. Kun melua esiintyy, säteilee vain vähän säteilyä.

Siten Neonate on turvallinen vaihtoehto haavoittuvassa kehitysvaiheessa olevalle vauvallesi.

Pitkäikäiset akut

Neonate käyttää litiumparistoja, joilla on monia etuja: Ei vaadi täyttä latausta, latautuu virtatilasta riippumatta, ei käytä virtaa näytön ollessa pois päältä ja toimii lämpötilasta riippumatta.

Turvallisuus

Neonate lähetystekniikkaa on lähes mahdotonta hakkeroida. Näin kommunikointi lapsesi kanssa on turvallista ja täysin häiriötöntä ja että voit käyttää Neonaten tuotteita turvallisesti.