Kun olet menossa lapsen syntymään, vaipat vaipat vaihdetaan paljon ja siksi on hyvä löytää hyvä hoitopöytä, jotta vaipanvaihdot ovat mukavia sekä sinulle että lapselle. Tarjolla on monia erilaisia ​​hoitopöytiä, nimittäin sekä seinään kiinnitettävä hoitopöytä, hoitopöytä, hoitopöytä säilytystiloineen ja monia muita versioita - löydä suosikkisi tältä sivulta!
Säästä 20%
Normaalihinta 274 €
Jäsenhinta 175 €
OVH: 219 €
Säästä 20%
Normaalihinta 204 €
Jäsenhinta 131 €
OVH: 163 €
Säästä 20%
Normaalihinta 470 €
Jäsenhinta 301 €
OVH: 376 €
Säästä 20%
Normaalihinta 397 €
Jäsenhinta 254 €
OVH: 318 €
Säästä 20%
Normaalihinta 305 €
Jäsenhinta 195 €
OVH: 244 €
Säästä 20%
Normaalihinta 305 €
Jäsenhinta 195 €
OVH: 244 €
Säästä 20%
Normaalihinta 324 €
Jäsenhinta 207 €
OVH: 259 €
Säästä 20%
Normaalihinta 453 €
Jäsenhinta 290 €
OVH: 362 €
Näytetään sivu 1 / 8 / 8 (1 sivuja)

Hoitopöytä
Miksi tarvitsen hoitopöydän?

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta rakentaa hoitopaikkaa jonnekin, kannattaa panostaa hoitopöytään. Vaippojen vaihtamiseen ja vauvan pesuun kuluu monta tuntia, minkä vuoksi hoitopöytä on hyvä olla. Hyvä pukeutumistila voi auttaa tekemään koko kokemuksesta paljon paremman sekä sinulle että lapsellesi. Oikealla hoitopöydällä vältyt seisomasta hankalassa asennossa vaihtaessasi lapsesi vaippaa. Jos seisot rennommin, se hieroutuu myös vauvaasi.

Hoitopöytä voi tuntua lapsellesi tunnistettavalta, jolloin lapsesi huomaa nopeasti, että hoitopöydässä ollessasi vaippa on vaihdettava. Samalla lapsesi huomaa myös nopeasti, että hoitopöydän ääressä voit jutella vanhempien kanssa ja ottaa katsekontaktin. Hoitopöytä helpottaa vaipanvaihtoa vanhempana, sillä sen avulla saat kaiken tarvitsemasi olla käden ulottuvilla.

Kuinka valitsen hoitopöydän?

Erilaisia ​​hoitopöytiä on meri, ja voi olla vaikeaa löytää tarkalleen mikä hoitopöytä sinun pitäisi valita. Pitäisikö hoitopöytäsi roikkua seinällä, ja se voidaan taittaa kokoon. Tämä on usein hyvä valinta, jos tilaa on vähän. Jos valitset hoitopöydän, jossa on joko lipasto tai hylly, sinulla on mahdollisuus saada kaikki mitä tarvitset, kun lapsesi on vaihdettava, käden ulottuvilla. Hoitopöytää valittaessa on siksi tärkeää, että tutustut itsesi ja perheesi tarpeisiin.

Hoitopöytien välillä on suuri ero koon, toimivuuden, säilytyksen ja materiaalin suhteen.

Hoitopöytää valittaessa on tärkeää, että valitset pituudellesi sopivan hoitopöydän. Hyvä nyrkkisääntö on valita hoitopöytä, jonka korkeus on sama kuin keittiön pöytäsi. Vietät useita tunteja hoitopöydän ääressä, joten on tärkeää valita hoitopöytä, joka istuu sinulle ergonomisesti hyvin. Voit myös valita vapaasti hoitopöydän, jossa sinulla ja vauvallasi on runsaasti mahdollisuuksia katsekontaktiin, usein juuri hoitopaikalla syntyy läsnäolo.

Hoitopöytä on myös huonekalu, jota pitää katsoa vähintään 2-3 vuotta, joten voi olla eduksi valita hoitopöytä, joka sopii hyvin kotiin, jolloin ei tarvitse mennä ulos ja osta uusi, koska olet kyllästynyt katsomaan sitä.

Mihin hoitopöytä tulisi sijoittaa?

Jos sijoitat hoitopöydän lastenhuoneeseen, on käytännöllistä saada vapaasti seisova hoitopöytä, jota voidaan siirtää tarpeen mukaan. Voi olla hyvä idea sijoittaa pukuhuone makuuhuoneeseen lapsen elämän alussa, jotta voit helposti vaihtaa lapsesi vaipan yöllä ilman, että lasta herätetään. Näin vältyt sekä häiriöiltä että levottomuksilta. Kun lapsella on sitten oma huone, voit aina siirtää hoitopöydän lastenhuoneeseen. Hoitopöytä tulee lapselle tutuksi ja siksi siirtymistä lastenhuoneeseen voidaan hieman helpottaa, koska lapsi tietää hoitopöydän ja se voi siten antaa varmuutta. Monet haluavat myös sijoittaa hoitopöydän kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen, koska sieltä on helppo saada sekä vettä että saippuaa. Voit sijoittaa hoitopöydän juuri sinne, missä uskot sen parhaiten vastaavan tarpeitasi.

Kuinka kauan käytät hoitopöytää?

Kuinka kauan käytät hoitopöytääsi, riippuu paljon lapsesta. Usein kuitenkin sanotaan, että hoitopöytää voi käyttää lapsen ensimmäisten 2-3 vuoden aikana. Kuitenkin enimmäkseen alussa tarvitset hoitopöytää, jossa lapsella on usein vaihdettava vaippa. Kun lapsi on kasvanut ja olet ehkä alkanut käyttää pikkuhousuvaippoja, saatat tarvita hoitopöytää yhä vähemmän. Siksi paljon riippuu lapsestasi ja perheesi tarpeista.

Seinään ripustettava hoitopöytä

Jos tilaa on vähän tai et vain halua katsoa hoitopöytää koko ajan, niin seinälle ripustettava hoitopöytä voi olla todella hyvä idea. Seinään kiinnitettävä hoitopöytä on, kuten sana kuulostaa, seinälle ripustettava hoitopöytä, joka voidaan taittaa ylös ja alas. Voit siis pakata hoitopöydän pois, kun se ei ole käytössä, eikä se siten vie liikaa tilaa huoneessa, johon olet valinnut hoitopöydän.

Seinään kiinnitettävän hoitopöydän haittana voi kuitenkin olla, että säilytystilaa ei ole paljon. Seinään kiinnitettävän hoitopöydän etuna on, että se ei vie paljon tilaa ja se on helppo pakata pois.

Tavallinen hoitopöytä

On myös täysin tavallisia hoitopöytiä, joissa on usein hyllyt säilytystä varten. Nämä hoitopöydät vievät usein hieman enemmän tilaa kotona, eikä niitä siksi ole tarkoitettu liian pieneen kotiin. Tavalliset hoitopöydät ovat usein korkea huonekalu, jossa on hyllyjä sekä ylä- että alapuolella, ja näin on paljon säilytystilaa, johon voi säilyttää vaipat, voiteet, liinat ja kangasvaipat ja mitä muuta tarvitset. .

Siistin ilmeen luomiseksi voit käyttää joitain suosittuja taittolaatikoita pienten tavaroiden säilyttämiseen pukualueen vieressä. Näin saat kaiken tarvitsemasi järjestyksessä, mutta samalla se näyttää todella hyvältä.

Hoitopöytä

Jos tarvitset paljon säilytystilaa pukuhuoneessa, hoitopöytä voi olla sinulle erittäin käytännöllinen. Vaippaarkku antaa sinulle mahdollisuuden säilyttää kaikki lapsen vaatteet pukuhuoneen viereen, joten sinulla on aina kaikki lapsen vaatteet käden ulottuvilla. Vaihtelevalla lipastolla saat myös pukutilan ja vaatekaapin yhteen, mikä säästää tilaa.

Säilytys hoitopöydässä

Jos hoitopöydässä on jotain, jota todella tarvitaan, niin se on säilytys. On niin monia pieniä asioita, joiden on oltava käden ulottuvilla, kun lapsi tarvitsee hämmentyä, että niiden seuraaminen voi olla lähes mahdotonta. Siksi palapelialueelle on todella hyvä olla säilytyskoreja, jotta kaikki on järjestyksessä ja helposti saavutettavissa.

Pienet lapset muuttuvat helposti kärsimättömäksi, kun on vaihtumisaika, minkä vuoksi on todella hyvä idea pitää kaikki käden ulottuvilla, kun lapsi tarvitsee vaihtoa. Etsi siis pukuhuoneeseen hyvät korit tai laatikot, jotta sinulla on aina kaikkea ja samalla se näyttää mukavalta ja siistiltä.

Ahdistus hoitopöydän ääressä

Lapset tulevat erittäin helposti kärsimättömiksi, varsinkin vaippojen vaihdon yhteydessä. Se voi hyvinkin päätyä hieman stressaavaan tilanteeseen sekä lapselle että vanhemmille, kun lapsi alkaa itkeä tai ei halua olla paikallaan, kun häntä on muutettava. Voit siis viihdyttää lastasi kannattavasti ripustamalla hoitopöydän viereen pöydän, jota lapsi voi makaamaan ja katsoa vaipanvaihdon aikana.

Hoitopöydän häiriöllä saatat säästää muutaman ylimääräisen minuutin, jotta voit vaihtaa lapsen vaipan ja tehdä tilanteesta rauhallisemman molemmille. Voit valita uron, jossa on söpöjä hahmoja, joita lapsi tykkää katsella, tai voit valita musiikkiuron, jonka päällä lapsi voi makaa ja katsella ja kuunnella.

Valitse hoitopöytään hyvä hoitoalusta

Riippumatta siitä, minkä hoitopöydän valitset, on tärkeää, että valitset hyvän hoitoalustan. Kun lapsi joutuu makaamaan hoitopöydällä ja hänet vaihdetaan, on tärkeää, että lapsi makaa hyvin. Sekä siksi, että se on terveellistä lapselle, mutta myös siksi, että annat sinulle hieman ylimääräistä aikaa ennen kuin lapsesi tulee kärsimättömäksi. Hyvällä hoitoalustalla olet myös varma, että lapsesi makaa turvallisesti ja hyvin, eikä voi rullata alas yhtä helposti, koska hoitoalustassa on usein korkeat reunat, mikä minimoi riskin, että lapsi rullaa alas hoitoalustalla.

Esittelyssä juuri nyt