Pidä hauskaa lapsesi kanssa lukemalla yhdessä lastenkirjaa. Lastenkirjat ovat täynnä sekä suloisia että opettavaisia ​​tarinoita lapsen pituudessa, ja siksi ne vangitsevat lapsesi helposti. Käytä lastenkirjoja iltasatuna, tai jos haluat vain rentoutua yhdessä, ei ole monia lapsia, jotka eivät halua lukea lastenkirjoja ääneen.
Säästä 40%
Normaalihinta 7 €
Jäsenhinta 3 €
OVH: 5 €
Säästä 42%
Normaalihinta 8 €
Jäsenhinta 4 €
OVH: 7 €
Säästä 44%
Normaalihinta 14 €
Jäsenhinta 7 €
OVH: 12 €
Säästä 45%
Normaalihinta 21 €
Jäsenhinta 9 €
OVH: 17 €
Säästä 31%
Normaalihinta 7 €
Jäsenhinta 4 €
OVH: 5 €
Säästä 31%
Normaalihinta 7 €
Jäsenhinta 4 €
OVH: 5 €
Säästä 31%
Normaalihinta 7 €
Jäsenhinta 4 €
OVH: 5 €
Säästä 40%
Normaalihinta 24 €
Jäsenhinta 12 €
OVH: 19 €
Näytetään sivu 1 / 8 / 8 (1 sivuja)

Lasten kirjat
Siksi sinun tulee lukea ääneen lapsellesi

On monia asioita, joista on hyötyä lapsille, kun luet heille ääneen. Paljon viittaa siihen, että kun lapsia luetaan ääneen, lapsen mielenterveys vahvistuu merkittävästi. Samalla kun lapsesi mielenterveys vahvistuu, saat myös mahdollisuuden yhdelle intiimimmistä tavoista viettää laatuaikaa lapsesi kanssa. Lastenkirjat tarjoavat sinulle mahdollisuuden pitää hauskaa, kun haluat rentoutua hieman päivän aikana.

Lapsesi rakastaa sitä, että häntä luetaan ääneen, koska lapsesi saa täyden huomiosi lukemisen aikana. Hyvä lastenkirja voi vahvistaa kiintymystä sinun ja lapsesi välillä, sillä saat paljon häiriötöntä laatuaikaa. Kun lapset saavat hyvän kiintymyksen vanhempiinsa, se luo myös hedelmällisen maaperän hyvälle ja turvalliselle kasvatukselle. Tämä on erittäin tärkeää lapsen kehitykselle, lapset kehittyvät paljon laatuajan ja ääneen lukemisen kautta.

Kun luet ääneen lapsellesi, lapsi ymmärtää paremmin maailmaa. Joidenkin lastenkirjojen kautta lapsesi voi oppia kehittämään empatiaa muita ihmisiä kohtaan, mikä parantaa lapsesi sosiaalisia taitoja ja vahvistaa lasta loppuelämäksi. Kun luet ääneen lapsellesi, vahvistat lapsen keskittymiskykyä, samalla kun vahvistat keskittymiskykyä, sillä lapsi oppii keskittymään yhteen asiaan kerrallaan.

Lapselle ääneen lukemisesta on monia etuja, mukaan lukien:

- Lapsen ajattelu ja reflektointikyky kehittyvät, kun luet kirjoja yhdessä. Samaan aikaan lastenkirjat voivat herättää lapsen mielikuvitusta.
- Lapsen kieli kehittyy ja sanavarasto laajenee huomattavasti joka kerta, kun luet yhdessä uutta kirjaa.
- Jos sinulla on useita lapsia, voit helposti kerätä heidät yhteen tarinankerrontaa varten. Näin voit helposti viettää laatuaikaa yhdessä, kun lapset kokoontuvat tarinan ympärille.
- Hyviä ideoita ennen lapsen kanssa lukemista, sen aikana ja sen jälkeen

Kun olet menossa lukemaan uutta kirjaa lapsesi kanssa, voit tehdä useita asioita hyödyksi ennen lukemisen aloittamista. Lapsilla on aina monia kysymyksiä, eikä ääneen lukeminen ole poikkeus. Voit siis valmistautua joihinkin mahdollisiin kysymyksiin lukemalla kirjaa lyhyesti ennen kuin aloitat lukemisen. Kun lapsi sitten kysyy kysymyksiä matkan varrella, voit keksiä vastauksen.

Anna lapsesi auttaa valitsemaan ääneen luettava kirja, niin olet varma, että kirja herättää lapsen kiinnostuksen mahdollisimman paljon. Aloita rohkeasti keskustelemalla kannesta yhdessä herättääksesi lapsen mielikuvitusta, mistä lapsen mielestä tarinassa on kyse? Jälkeenpäin voidaan keskustella siitä, oliko tarinassa jotain, mikä yllätti lapsen. Näin opetat lapsesi myös varhaisessa vaiheessa tulkitsemaan kuvia, mikä on hyödyllistä lapselle myöhemmässä elämässä.

Kun olette lukeneet kirjan yhdessä, voitte aina jutella siitä, mitä tarinassa tapahtui, ihmettelikö lapsesi jotain? Ja mitä lapsi erityisesti huomasi ääneenlukemisen aikana? Lastenkirjat luovat pohjan hyvälle keskustelulle lapsesi kanssa, ja miksi et käyttäisi tilaisuutta oppiaksesi tuntemaan lasta paremmin?

Lastenkirjoja kaiken ikäisille Lastenkirjoja on kaiken ikäisille

lapsille, ja monet lapset tykkäävät selata kirjoja ja katsella kuvia jo pienestä pitäen. Hyvä lastenkirja on loistava luomaan tilaa oppimiselle ja laajentamaan lapsen kieltä. Samalla lapsellesi tarkoitetun kirjan kanssa koet, että lapsen mielikuvitus ja horisontit laajenevat joka kerta kun katsot kirjaa. Löydät monia lastenkirjoja 2 vuoden ajan, kauniilla ja värikkäillä kuvilla, ilman liikaa tekstiä.

Nämä kirjat ovat täydellisiä pienille lapsille, koska ne liittyvät paremmin kauniisiin kuviin kuin liialliseen tekstiin. Useimmat lapset ovat tyytyväisiä lauluun ja musiikkiin, joten voit edullisesti ostaa lasten laulukirjan, jotta voit laulaa yhdessä ja tehdä faktoja lauluista. Kun lapsi hieman vanhenee, löydät 3 vuoden lastenkirjat, joissa on enemmän historiaa, johon lapsi voi samaistua.

Kun lapsi täyttää 4, löydät lastenkirjat 4 vuodeksi, joissa lapsi voi kysyä toiminnasta ja kuvista, ja tämä on hyvä tilaisuus ottaa monia aiheita esille lapsesi kanssa. Kaikenikäisille lapsille on kuitenkin yhteistä, että hauskat lastenkirjat ovat hitti. Löydä hauska lastenkirja ja koe kuinka lapsesi voi pitää hauskaa, kun luet sen ääneen, saat siitä taatusti paljon hauskaa, kun luet kirjoja yhdessä perheenä.

Äänilliset lastenkirjat Äänilliset

lastenkirjat ovat selkeä suosikki lasten keskuudessa, samalla kun se antaa koko perheelle mahdollisuuden kuunnella mukana ja pitää hauskaa yhdessä kaikkien kirjojen äänien parissa. Voit valita suuresta valikoimasta äänikirjoja, jotka tuovat perheesi yhteen.

Samalla kirjat voivat opettaa lapsellesi ääniä, innostaa lasta leikkimään ja ennen kaikkea haastaa lapsen mielikuvitusta. Äänilliset lastenkirjat ovat hyvä viihdemuoto, ja lapsellasi on taatusti hauskaa. Äänilliset lastenkirjat voivat opettaa lapsellesi kaikki äänet, joita lapsi voi kohdata jokapäiväisessä elämässään.

Hauskat äänet voivat innostaa lasta esittämään kysymyksiä äänistä ja näin voit opettaa lapsellesi monia asioita, joista lapsi ei ehkä ole aiemmin ollut kiinnostunut.

Esittelyssä juuri nyt