Onko pikkuisen vaikea seurata? Leikkikehällä tiedät aina missä lapsesi on, ja on hienoa, jos lapsen pitää leikkiä vähän itsekin. Leikkikehässä on korkeat sivut, jotta lapsi ei pääse putoamaan siitä, ja pehmeä pohja, jonka ansiosta lapsen on mukava istua ja leikkiä siinä.
Säästä 20%
Normaalihinta 288 €
Jäsenhinta 185 €
OVH: 231 €
Näytetään sivu 1 / 1 / 1 (1 sivuja)

Leikkikehä
Miksi minulla pitäisi olla leikkikehä?

Leikkikehä voi olla suuri apu kiireisessä arjessa, kun tarvitset ylimääräistä kättä kotitöihin. Lapsesi voi maata turvallisesti ja hyvin ja leikkiä, kun sinä huolehdit kaikesta, mikä sinun on huolehdittava. Leikkikehä voi olla hyvä ratkaisu, jos tulee tarve käyttää molempia käsiä. Leikkikehä antaa sinulle mahdollisuuden pitää lastasi tarkasti silmällä ja jutella lapsesi kanssa, kun saat paljon molempia käsiä vaativia asioita järjestykseen.

Leikkikehä on erittäin käytännöllinen lasten huonekalu, jossa lapsesi voi leikkiä yksin. Indeksointipiha on lapsellesi hauska ja turvallinen paikka, jossa lapsi voi leikkiä leluillaan. Samalla leikkikehä on hyvä myös silloin, kun lapsesi joutuu harjoittelemaan selästä vatsaan pääsemistä, sillä olet varma, ettei lapsi putoa joidenkin reunojen yli.

Leikkikehä antaa lapsellesi myös mahdollisuuden yksinoloon, kuten tiedämme sen omista tarpeistamme. Leikkikehä antaa sinulle ja lapsellesi aikaa yksin samaan aikaan, samalla kun näette toisianne, joten se tuntuu turvalliselta sekä sinulle että lapsellesi.

Lapsesi saa mahdollisuuden maata ja kiertyä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia lapsesi loukkaantumisesta. Leikkikehässä lapsi saa mahdollisuuden tutkia itseään ja leikkiä itse ilman, että sinun tarvitsee olla mukana. Ryömintätila antaa lapsellesi mahdollisuuden kytkeytyä pois kaikista kodin asioista, jotka voivat auttaa ylistimuloimaan lastasi.

Kuinka valitsen oikean leikkikehän?

Leikkikehää valitessasi sinun on ensin selvitettävä, mitä odotuksia sinulla ja perheelläsi on leikkikehään kohtaan. Kravlegårdenin on vastattava tarpeitasi, jotta saat siitä parhaan hyödyn. Tutustu siihen, mitä leikkikehyksiä voit saada ja onko olemassa leikkikehää, joka vastaa odotuksiasi ja tarpeitasi.

Kannattaa myös miettiä, minkä kokoinen leikkikehä tulee olla, leikkikehyksiä on useita eri kokoja ja on tärkeää valita leikkikehä, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja kotisi kokoon. Samalla on myös arvioitava, onko sinulle tärkeää, että jalusta voidaan säätää eri korkeuksille.

Voit myös miettiä, pitäisikö sen olla pyörällinen leikkikehä, jossa on helppo liikkua. Seuraavaksi sinun on harkittava, kuinka kauan aiot käyttää leikkikehää. Tällä voi olla suuri vaikutus valintaasi, koska jos valitset leikkikehään pitkäksi aikaa, leikkikehään on kestettävä suuri kuorma.

Milloin lapseni voi käyttää leikkikehää?

Voit käyttää leikkikehää lapsellesi jo lapsen ensimmäisestä päivästä lähtien. Tärkeintä on, että varmistat, että leikkikehään turvallisuus on huippuluokkaa. Jos aiot käyttää leikkikehääsi monta vuotta, suosittelemme ostamaan leikkikehään, jonka korkeutta voi säätää. Kun lapsesi on hyvin pieni, on järkevää laittaa pohja mahdollisimman korkealle, jotta voit helposti pitää lastasi silmällä. Samalla et rasita selkääsi, kun joudut hakemaan lasta leikkikehältä.

Mihin käytät leikkikehää?

Leikkikehä on fiksu huonekalu, jossa on usein palkoja. Leikkikehän avulla voit laskea lapsesi alas ilman, että sinun tarvitsee huolehtia lapsesi liikkumisesta paikalta tai lähelle kodin esineitä, jotka voivat vahingoittaa lastasi. Voit tehdä leikkikehästä helposti lapsellesi viihtyisän esimerkiksi laittamalla sängyn reunan reunan ympärille ja täyttämällä sen lapsesi lempileluilla.

Tämä auttaa antamaan lapsellesi hyvän turvan, kun lapsi on leikkikehässä. Indeksointipihaa voi käyttää myös edullisesti, jos sinulla on useita lapsia ja sinun on suojeltava vauvaa vanhempien lasten leikkeiltä.

Leikkikehä sopii erinomaisesti useampilapsisille perheille, jotta pikkuinen voi olla suojassa isojen leikkiessä villisti. Leikkikehä on näppärä myös, jos sinulla on lemmikki, joten lapsi saa lemmikistä rauhaa ilman, että sinun tarvitsee istua sen vieressä ja huolehtia tästä. Kun lapsi on alkanut ryömimään, leikkikehä voi olla hyvä esimerkiksi kun teet lapselle ruokaa.

Silloin sinun ei tarvitse pelätä, että lapsesi karkaa ja tulee lähelle kodin vaarallisia asioita. Kun lapsesi makaa leikkikehässä, lapsellasi on runsaasti mahdollisuuksia tutkia sekä käsiä että jalkoja. Ryömittävä piha on hauska tapa tehdä lapsestasi vartalotietoisempi ilman, että sinun tarvitsee olla mukana.

Esittelyssä juuri nyt