Tee hauskoja maalauksia lapsesi kanssa sormimaalilla. Sormimaali on maalia, jota voidaan levittää sormiin, ja lapsesi voi tehdä hauskoja ja kauniita maalauksia yksinkertaisesti käyttämällä sormia siveltimenä. Tee hienoimmat lahjat isovanhemmille sormimaalilla, lapsesi mielestä sen tekeminen on niin hauskaa!
Säästä 20%
Normaalihinta 57 €
Jäsenhinta 36 €
OVH: 45 €
Säästä 40%
Normaalihinta 16 €
Jäsenhinta 8 €
OVH: 13 €
Säästä 40%
Normaalihinta 16 €
Jäsenhinta 8 €
OVH: 13 €
Säästä 39%
Normaalihinta 5 €
Jäsenhinta 2 €
OVH: 4 €
Näytetään sivu 1 / 4 / 4 (1 sivuja)

Sormivärit

miellyttää kaikkia lapsia, jopa nirsoimpia lapsia. Sormivärit saatetaan peliin luovuus, jossa lapsella on runsaasti mahdollisuuksia kehittää aisteja yhdessä hänen kanssaan nauttien upeimmista hetkistä joko yksin tai yhdessä lapsen vanhempien kanssa. Sormivärit avulla lapsella on mahdollisuus kehittää tuntoaistiaan, samalla kun lapsi nauttii laatuajasta lapsen ja vanhempien välillä. Sormivärit on perimmäinen lähtökohta lapselle, joka rakastaa luovuutta ja kehittää ja jatkuvasti parantaa taitojaan. Sormivärit lapsi viihtyy ympäri vuorokauden, sillä Sormivärit on helppo käyttää vanhempien pikkuhippuun. Sormivärit kautta lapsi oppii rentoutumaan ja siten leikki Sormivärit on erityisen rauhoittavaa ja rentouttavaa pienille.

Sormivärit luovalle lapselle

Sormivärit on ihanteellinen työkalu luovalle lapselle. Sormivärit avulla lapsi pääsee kehittämään luovia taitojaan ja samalla luomaan hienoimpia taideteoksia. Jokainen lapsi rakastaa tunteja vuorovaikutuksessa Sormivärit kanssa, kun taas Sormivärit on ihanteellinen joko syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi. Sormivärit luovan leikin kautta lapsi viihdyttää 24/7, jossa lapsella on runsaasti mahdollisuuksia ilmaista tunteitaan, mikä lievittää stressiä ja erilaisia ​​tylsisyyden hetkiä. Sormivärit leikkiessä lapsella on suurin hymy kasvoillaan, samalla kun lapsi saa kehittää luovaa mieltään.

Luo laatuaikaa Sormivärit

Sormivärit voit luoda nopeasti upeaa laatuaikaa lapsen ja vanhempien välille. Jokainen lapsi rakastaa viettää aikaa vanhempiensa kanssa, ja mikä ei olisi parempaa kuin luova yhdessäolo? Sormivärit lapsi voi päästää luovuuden valloilleen samalla kun hän keskustelee miellyttävimmällä pöydän ääressä vanhempiensa kanssa. Sormivärit laatuajan kautta lapsi kehittää mielikuvitusta ja mielikuvitustaitoja tämän maalauksen kautta, joka on kuin lapselle luotu. Sormivärit käytetään hienoimpia värejä, joiden avulla lapsi voi luoda taidetta kauneimmilla ja ainutlaatuisimmilla väriyhdistelmillä. Sormivärit lapsi oppii uppoutumaan, mikä on pienimmille tärkeää osaamista niin nyt, mutta myös myöhemmin niin koulu- kuin työkonteksteissa.

Vahvista lapsen tuntoaisteja Sormivärit

Sormivärit vahvistaa lapsen aisteja milloin tahansa. Sormivärit avulla lapsi varmasti kehittää kosketus- ja näköaistia. Lapsen tuntoaistit kehittyvät varhain lapsen iässä, mikä voidaan tehdä Sormivärit avulla, jossa lapsen tuntoaistit ovat tärkeitä suhteessa lapsen kehotietoisuuteen. Sormivärit avulla lapsi saa upean käsityksen monista väreistä ja muodoista. Samalla lapsi kehittää sanavarastoaan heti, kun vanhempien pikkuhippu keskustelee vanhempien kanssa Sormivärit avulla, heti kun pienet saavat kertoa upeita tarinoita taiteestaan.

Esittelyssä juuri nyt