Etsitkö leikkikeittiötä? Leikkikeittiö on yksi lasten suosikeista ja mahdollistaa lapsen roolileikin, jossa hän kopioi aikuisia ja erilaisia ​​tilanteita arjesta. Kun lapset leikkivät roolipelejä, heidän persoonallisuutensa ja sosiaalisten taitojensa kehittyminen on täydessä vauhdissa, ja siksi leikkikeittiö on mahtava olla lastenhuoneessa.
Säästä 28%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 112 €
OVH: 156 €
Säästä 31%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 107 €
OVH: 156 €
Säästä 25%
Normaalihinta 325 €
Jäsenhinta 195 €
OVH: 260 €
Säästä 20%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 93 €
OVH: 117 €
Säästä 40%
Normaalihinta 162 €
Jäsenhinta 78 €
OVH: 130 €
Säästä 30%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 109 €
OVH: 156 €
Säästä 45%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 86 €
OVH: 156 €
Säästä 30%
Normaalihinta 208 €
Jäsenhinta 118 €
OVH: 169 €
Säästä 20%
Normaalihinta 227 €
Jäsenhinta 145 €
OVH: 181 €
Säästä 30%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 109 €
OVH: 156 €
Säästä 20%
Normaalihinta 253 €
Jäsenhinta 162 €
OVH: 202 €
Säästä 56%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 52 €
OVH: 117 €
Säästä 20%
Normaalihinta 159 €
Jäsenhinta 102 €
OVH: 127 €
Säästä 20%
Normaalihinta 227 €
Jäsenhinta 145 €
OVH: 181 €
Säästä 53%
Normaalihinta 138 €
Jäsenhinta 52 €
OVH: 110 €
Säästä 30%
Normaalihinta 130 €
Jäsenhinta 73 €
OVH: 104 €
Säästä 30%
Normaalihinta 130 €
Jäsenhinta 73 €
OVH: 104 €
Säästä 30%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 82 €
OVH: 117 €
Säästä 41%
Normaalihinta 81 €
Jäsenhinta 38 €
OVH: 65 €
Säästä 41%
Normaalihinta 81 €
Jäsenhinta 38 €
OVH: 65 €
Säästä 40%
Normaalihinta 78 €
Jäsenhinta 37 €
OVH: 62 €
Säästä 20%
Normaalihinta 287 €
Jäsenhinta 184 €
OVH: 229 €
Säästä 20%
Normaalihinta 183 €
Jäsenhinta 117 €
OVH: 146 €
Säästä 34%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 103 €
OVH: 156 €
Säästä 28%
Normaalihinta 228 €
Jäsenhinta 131 €
OVH: 182 €
Säästä 28%
Normaalihinta 211 €
Jäsenhinta 122 €
OVH: 169 €
Säästä 30%
Normaalihinta 49 €
Jäsenhinta 27 €
OVH: 39 €
Säästä 20%
Normaalihinta 241 €
Jäsenhinta 154 €
OVH: 193 €
Näytetään sivu 1 / 28 / 28 (1 sivuja)

Leikkikeittiö

Jos ostat lapsellesi leikkikeittiön, sinulla on taattu tuntikausia hauskaa leikkimistä. Leikkikeittiössä lapsi saa mahdollisuuden leikkiä aikuisena ja tehdä sitä mitä äiti ja isä tekevät keittiössä ollessaan. Lapset saavat usein inspiraatiota roolileikkeihinsä ympäröivästä maailmasta. Tästä syystä leikkikeittiö ja leikkiruoka ovat usein lasten ensisijainen valinta lelujen suhteen. Se on lapsille tunnistettavissa, koska he tietävät sen arjesta, kun taas leikkikeittiöt ja leikkiruoka ovat lapsille niin opettavaisia.

Koko keittiötilanne on tuttu tilanne kaikille lapsille, ja siksi lasten on helppo rakentaa sen ympärille peli. Tällaiset roolileikit vahvistavat lapsen kehitystä ja auttavat ymmärtämään erilaisia ​​tilanteita. Little Happyltä löydät vain puusta valmistetut leikkikeittiöt, sillä tällaisella leikkikeittiöllä saat monta tuntia hauskaa ja oppimista. Lapsella on mahdollisuus kokeilla itse niitä asioita, joita näkee äidin ja isän tekevän päivittäin. Sekä mielikuvitus että lapsen luovuus voivat päästä vapaaksi, sillä leikkikeittiössä kaikki on mahdollista. Leikkiruokaa täynnä olevassa leikkikeittiössä opitaan myös paljon terveellisistä ruokailutottumuksista, ruuan valmistamisesta ja harjoitellaan värejä, numeroita ja eri ruokien nimiä.

Leikkikeittiö on siksi erittäin hyvä lapsen luovuudelle ja kehitykselle. Little Happystä löydät monia leikkikeittiöitä, todella kauniisti muotoiltuja, jotka sisustavat minkä tahansa lastenhuoneen tai keittiön, jotta lapsi voi auttaa ruoanlaitossa. Suloinen leikkikeittiö toimii söpönä huonekaluna muussa sisustuksessa. Puinen leikkikeittiö luo hyvät puitteet luovalle leikille, sillä leikkikeittiö ja leikkikeittiön tarvikkeet luovat lapselle monia mahdollisuuksia. Lapsesi voi viettää useita tunteja kaikkien elämänruokien valmistamiseen, vaikka osa aineksista puuttuisikin.

Tällaiset tilanteet opettavat lapset luomaan uusia asioita ja ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia, samalla kun lapsi oppii myös ajattelemaan luovasti. Lapsesi voi usein leikkiä itse leikkikeittiössä monta tuntia, jossa hän voi mennä juttelemaan kanssasi valmistaessaan ruokaa toisensa jälkeen. Leikkikeittiö voi kutsua myös yhteistä toimintaa koko perheelle, sillä se on koko perheelle tuttu tilanne. Tällä tavoin voit myös opettaa lapsellesi, että ruoanlaitto on jotain, jota voit tehdä yhdessä. Näin voit myös vahvistaa lapsesi yhteistyökykyä ja varmistaa, että lapsesi osaa jakaa.

Miksi leikkikeittiö on hyvä lapsille?

Lapselle leikkikeittiön tarjoamisessa on monia etuja. Leikkikeittiö voi opettaa lapsellesi uskomattoman paljon asioita ja samalla synnyttää useita tunteja hauskaa leikkimistä.

Leikkikeittiössä lapsesi saa mahdollisuuden kehittyä roolileikin kautta, joka voi opettaa lapselle niin paljon itsestään ja lapsen omista tunteista. Samalla lapsi saa runsaasti mahdollisuuksia oppia elintarvikkeista, joita lapsi ei vielä tunne.

Leikkikeittiössä lapsi voi leikkiä aikuisena, mistä monet lapset tykkäävät. Siksi tulet myös huomaamaan, että leikkikeittiöstä tulee nopeasti lapsesi suosikkilelu.

Lastenhuoneen leikkikeittiöllä saat lelun, jota lapsi voi käyttää monta vuotta. Samalla saat myös lelun, joka voi kehittyä jatkuvasti lapsen kehittyessä. Leikkikeittiöön saa niin paljon erilaisia ​​tarvikkeita.

Mitä leikkikeittiössä voi leikkiä?

Leikkikeittiössä pelattaville peleille ei ole juuri mitään rajoituksia, ja luultavasti huomaat nopeasti, kuinka pitkälle lapsesi mielikuvitus todella menee. Jos kuitenkin kaipaat inspiraatiota leikkikeittiön tekemiseen, niin saat täältä: Opeta lapsellesi erilaisia ​​ruokia, kun lapsen pitää valmistaa omat ateriansa leikkikeittiössä. Täällä voit edullisesti puhua eri ruoista lisäämällä leikkikeittiösi leikkiruokaa.

Opeta lapsellesi terveellisiä tapoja leikkiruoalla. Ostamalla keittiöön terveelliseltä ruoalla leikkiruokaa, voit opettaa lapsellesi, mikä on terveellistä ja mikä ei.

Anna lapsen leikkiä kokkia ja istu valmiina ravintolassa. Lapset rakastavat roolileikkejä ja erityisesti tilanteita, jotka he ovat kokeneet hauskoiksi. Siksi lapsen mielestä on varmasti hauskaa laittaa kokin hattu päähänsä ja valmistaa ruokaa omaan pikkuravintolaan.

Esittele lapsesi uudenlaisiin ruokiin leikin kautta lisäämällä leikkiruokaa leikkikeittiöön. Tällä tavalla saattaa olla helpompi saada lapsi maistamaan jotain uutta, koska lapsi tietää sen leikistä.

Miksi roolileikit ovat hyviä lapsille?

Roolileikki on yksi terveellisimmistä leikkimuodoista, joita lapsi voi pelata. Roolileikin kautta lapset kehittävät monia sosiaalisia taitojaan ja ymmärrystään toisista ihmisistä. Roolipelit ovat täynnä etuja, minkä vuoksi on tärkeää kannustaa lasta pelaamaan niitä. Voit tehdä tämän muun muassa leikkikeittiön avulla.

Roolileikit ovat myös sinulle tärkeitä, sillä lapsen roolileikkejä katsomalla voit oppia ymmärtämään lastasi syvemmällä tasolla. Lapset leikkivät usein kokemiaan tilanteita, ja jos lapsi on käynyt läpi vaikean tilanteen, huomaat, että lapsi yrittää leikkiä sen läpi. Näin voit nähdä tilanteen lapsen silmin.

Kun lapset leikkivät roolileikkejä, he oppivat liikkumaan erilaisissa tilanteissa ja konteksteissa. Siksi lapsesi saa vahvoja sosiaalisia taitoja, laajemman sanaston ja laajemman ymmärryksen muiden ihmisten ajattelusta ja tunteesta. Siksi roolileikki on täynnä hyviä arvoja ja ominaisuuksia lapsellesi.

Milloin pelata keittiötä?

Leikkikeittiötä voi käyttää jo silloin, kun lapsesi on oppinut seisomaan omin voimin ilman, että hänen tarvitsee pitää kiinni liikaa. Jotkut leikkikeittiöt ovat kuitenkin suositeltavia vasta, kun lapsi on yli 3-vuotias, ja tämä johtuu siitä, että alle 3-vuotiaiden lasten leluille on asetettu erityisen tiukat turvallisuusvaatimukset.

Leikkikeittiötä voi käyttää jo lapsen noin 1-vuotiaasta lähtien ja siihen asti, kun leikkikeittiöllä leikkiä ei enää ole kivaa. Leikkikeittiö on kuitenkin suurin hitti noin 2-vuotiaille lapsille, koska lapset täällä alkavat ymmärtää, millä he leikkivät.

Leikkikeittiö puusta

Erilaisia ​​leikkikeittiöitä on monia, mutta suosituimpia leikkikeittiöjä ei voi jättää huomiotta, ne on valmistettu puusta. Puusta tehdyllä leikkikeittiöllä saat todella pitkän säilyvyyden omaavan leikkikeittiön, koska puu on yleensä vahva materiaali.

Löydät puiset leikkikeittiöt ovat usein hyvin realistisia, ja siksi lapsesi rakastaa leikkimistä tällaisessa leikkikeittiössä. Kun valitset puisen leikkikeittiön, saat varmasti myös leikkikeittiön, jossa ei ole ftalaatteja ja muita haitallisia aineita, joita et halua lapsesi olevan lähellä.

Puisella leikkikeittiöllä saat niin hauskoja keittiövälineitä mukaan, koska monet nykyään löytämistäsi leikkikeittiöiden lisävarusteista on valmistettu puusta. Löydät sekä puiset keittiökoneet että puiset leikkiruoat, joiden parissa lapsellasi on taatusti monta tuntia hauskaa.

Paras lahja 2-vuotiaalle syntymäpäivälle

Leikkikeittiö on täydellinen lahja 1-vuotiaalle tai 2-vuotiaalle. Leikkikeittiö on hyvä lahja, koska kaikki lapset tietävät mitä keittiö ja ruoka ovat, ja siksi useimpien lasten on helppo leikkiä sen ympärillä.

Anna leikkikeittiö 1-vuotissyntymäpäivälahjaksi lapselle, joka on alkanut yksin tutkia ympäröivää maailmaa. Lapsella on hauskaa leikkiä eri puisilla leikkiruokilla, ja voit säännöllisesti antaa lapselle lisää leikkikeittiötarvikkeita, jotta leikki on lapselle hauskaa koko ajan.

Esittelyssä juuri nyt