Sänkykatos voi todella tehdä jotain viihtyisää lastenhuoneeseen, jossa sitä voi käyttää sekä sängyn päällä, mutta myös moneen muuhun. Sängyn katolla on todella monia hyviä toimintoja, kun se roikkuu sängyn päällä, jolloin se voi muun muassa suojata valoa, ääniä ja vedoksia.
Säästä 20%
Normaalihinta 122 €
Jäsenhinta 78 €
OVH: 98 €
Säästä 20%
Normaalihinta 122 €
Jäsenhinta 78 €
OVH: 98 €
Säästä 45%
Normaalihinta 98 €
Jäsenhinta 43 €
OVH: 78 €
Säästä 45%
Normaalihinta 98 €
Jäsenhinta 43 €
OVH: 78 €
Säästä 20%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 94 €
OVH: 117 €
Säästä 20%
Normaalihinta 138 €
Jäsenhinta 88 €
OVH: 111 €
Säästä 20%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 94 €
OVH: 117 €
Säästä 20%
Normaalihinta 122 €
Jäsenhinta 78 €
OVH: 98 €
Säästä 45%
Normaalihinta 98 €
Jäsenhinta 43 €
OVH: 78 €
Säästä 20%
Normaalihinta 122 €
Jäsenhinta 78 €
OVH: 98 €
Säästä 40%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 70 €
OVH: 117 €
Säästä 45%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 64 €
OVH: 117 €
Säästä 45%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 64 €
OVH: 117 €
Säästä 20%
Normaalihinta 122 €
Jäsenhinta 78 €
OVH: 98 €
Säästä 45%
Normaalihinta 98 €
Jäsenhinta 43 €
OVH: 78 €
Säästä 30%
Normaalihinta 106 €
Jäsenhinta 59 €
OVH: 85 €
Säästä 20%
Normaalihinta 130 €
Jäsenhinta 83 €
OVH: 104 €
Säästä 40%
Normaalihinta 179 €
Jäsenhinta 86 €
OVH: 143 €
Säästä 44%
Normaalihinta 106 €
Jäsenhinta 47 €
OVH: 85 €
Säästä 42%
Normaalihinta 105 €
Jäsenhinta 49 €
OVH: 84 €
Säästä 35%
Normaalihinta 114 €
Jäsenhinta 59 €
OVH: 91 €
Näytetään sivu 1 / 21 / 21 (1 sivuja)

Vuodekatos

Vuodekatos voi antaa kauneimman ilmeen lastenhuoneeseen, se luo lähes sadunomaisen tunnelman. Sänkykatoksen avulla voit luoda ihanan onton tunnelman, jota lapsesi varmasti rakastaa huoneessaan. Sänkykatos voi muun muassa luoda kodikkaimman tunnelman lapsen Vuodekatos, varsinkin jos sisällä roikkuu hälytin tai valoketju.

Vuodekatos voidaan käyttää myös luolana, jossa voit täyttää pohjan tyynyillä ja peitoilla. Näin lapsesi saa pienen viihtyisän kulman, jossa lapsesi voi rentoutua pitkän päivän jälkeen, jossa on monia vaikutelmia. Sänkykatos on todella hyvä ulkomaailman sulkemiseen, jotta lapsen aistit saavat levätä.

Luo rauhaa lapsesi ympärille

Vuodekatos suojaa lasta erittäin hyvin pahimmalta valolta, kun lapsi nukkuu. Valo on erityinen ongelma kesällä, koska se on usein vielä hyvin kirkas, kun lapset on laitettava nukkumaan. Täällä Vuodekatos voi olla erittäin hyvä ottamaan pahimman valon pois lapselta.

Samalla Vuodekatos voi myös pitää pahimmat hyönteiset poissa lapsesi luota, jotta lapsesi voi nukkua turvallisesti ja sikeästi ja olla samalla täysin hyönteisten häiritsemättä. Sänkykatoksen avulla luot upean rauhan lapsen Vuodekatos, jotta lapsesi voi nukkua mahdollisimman hyvin.

Vuodekatos, josta voit nauttia useiden vuosien ajan

Vuodekatos voi olla hyödyksi lapsellesi useiden vuosien ajan, koska se ei ole tarkoitettu vain hyvin pienille lapsille. Useimmat lapset rakastavat leikkiä luolissa, ja mikä lapsi ei haluaisi sellaista lastenhuoneessa? Vuodekatos soveltuu sekä vauvansänkyyn, juniorisänkyyn että itse asiassa myös aikuisen sänkyyn, joten se voi seurata lastasi niin monta vuotta kuin lapsi ajattelee.

Käytä katos lasten sänkyyn

Vuodekatos sopii täydellisesti lapsen sänkyyn lapsen syntymähetkestä siihen asti, kunnes lapsi ei enää koe sitä mukavaksi tai hauskaksi sänkykatoksen kanssa. Vuodekatos on siksi erittäin hyvä sijoitus, sillä lapsi viihtyy siinä monta, monta vuotta.

Vuodekatos voidaan käyttää pinnasängyn yläpuolella, mutta se sopii myös juniorisänkyyn ja itse asiassa sänkykatos sopii myös aikuisten sänkyyn. Vuodekatos lapsen sängyn yläpuolella luo turvallisen ilmapiirin lapselle, jotta lapsi nukkuu mahdollisimman rauhallisesti.

Käytä Vuodekatos lastenhuoneen sisustuksessa

Vuodekatos sopii lastenhuoneessa niin moneen eri asiaan, että Vuodekatos käyttötapa löytyy helposti. Vuodekatos voi luoda lastenhuoneeseen kotoisimman tunnelman, koska se luo aitoa luolatunnelmaa.

Vuodekatos avulla voit luoda tunnelman lastenhuoneeseen, kun taas sitä voi käyttää niin monella eri tavalla. Sänkykatos soveltuu hyvin lapsen elämään, sillä se voidaan yhdistää lastenhuoneen eri esineisiin niin, että se seuraa jatkuvasti lapsen tarpeita.

Vuodekatos voidaan käyttää lapsen Vuodekatos, lapsen Vuodekatos riippumatta. Samalla Vuodekatos voidaan käyttää myös leikkipatjan päällä luomaan lastenhuoneen viihtyisin luola, johon lapsi ihailee rauhallista hetkeä muuten kiireisessä arjessa.

Luo täydellinen luola lastenhuoneeseen

Ei ole läheskään helpompaa ja täydellisempää tapaa luoda luola lastenhuoneeseen kuin käyttää Vuodekatos juuri tähän tarkoitukseen. Katosta roikkuessaan Vuodekatos ulottuu usein aina lattiaan asti, joten se on täydellinen luola, johon lapsen on helppo päästä sisään ja sieltä pois.

Luolan pohjalla voit joko käyttää leikkimattoa, jotta lapsi voi istua pehmeästi, tai voit täyttää luolan tyynyillä ja peitoilla, jotka tekevät lapselle pehmeän ja herkullisen istua luolassaan. kiireinen arki, joka on täynnä vaikutelmaa lapseen.

Luolan viihtyisyyden lisäämiseksi voit ripustaa helposti valosarjan Vuodekatos sisään, jotta lapsi voi istua ja katsella kirjoja luolassaan. Luolan kaltaisella Vuodekatos huomaat nopeasti, että lapsesi oppii vetäytymään, kun lapsi tarvitsee vähän rauhaa ympärilleen.

Milloin Vuodekatos on hyvä idea?

Sänkykatos on todella hyvä, jos lapsella on vaikeuksia löytää rauhaa nukkumaanmenon tullessa. Se voi olla todella hyvä suojaamaan lasta sekä valolta ja ääniltä että liikkeeltä huoneessa. Vuodekatos luo hyvin harmonisen tunnelman lapsen sänkyyn, jotta lapsen on helpompi löytää rauha, kun hän tarvitsee unta.

Hyvät yöunet ovat niin tärkeitä lapsen kehitykselle, ja siksi on myös todella tärkeää, että lapsi saa lapsen tarvitseman levon, jotta lapsi voi nukkua mahdollisimman hyvin.

Sänkykatos voi tarjota erittäin rauhallisen ilmapiirin, joka voi auttaa lasta löytämään rauhan monien vaikutelmien täyttämän päivän jälkeen. Tämä pätee itse asiassa lapsen iästä lähtien, koska Vuodekatos voi luoda lapselle turvallisen ympäristön ja samalla poistaa osan lapsen ympärillä mahdollisesti olevasta melusta.

Kesällä Vuodekatos on hyvä, kun halutaan pitää hyönteiset poissa lapsen sängystä. Samalla sänkykatos voi myös luoda varjon lapsen Vuodekatos, jotta sänky ei lämpene liian lämpimäksi lapselle. Sänkykatos on hyvä myös talvella, jolloin se kestää pahimman vedon.

Anna lapsellesi turvaa sänkykatoksen

avulla Vuodekatos lastenhuoneessa on monia etuja, ja suurin etu on epäilemättä se, että se luo lapsellesi täysin ainutlaatuisen turvallisuuden tunteen. Lapset kokevat suurta turvaa oleskelemassa jossain, joka tuntuu luolalta, koska se muistuttaa heitä ajasta, jolloin he olivat äitinsä kohdussa.

Lapset haluavat todella nukkua Vuodekatos, joka tuntuu turvalliselta, ja samalla tunteella kuin lapsella oli äidin vatsassa, ei voi mennä pieleen. Vuodekatos voi auttaa luomaan harmonisen ilmapiirin lapsen Vuodekatos, mikä auttaa antamaan lapselle mielenrauhan, kun hän tarvitsee unta.

Vuodekatos voi myös helpottaa siirtymistä vauvan Vuodekatos juniorisänkyyn. Vuodekatos voidaan siirtää juniorisänkyyn, koska se sopii kaikkiin sänkykokoihin ja siten lapsen sängyssä on jotain, mikä näyttää lapsellesi tutulta ja antaa siten turvallisuuden tunteen.

vauva

Vuodekatos on niin monia etuja, että sitä on melkein vaikea olla tekemättä. Vuodekatos voi antaa lapsellesi niin paljon rauhaa Vuodekatos, jotta vauvasi voi nukkua ihanat ja turvalliset unet. Samalla Vuodekatos voi suojata lastasi vedolta, joka pääsee helposti vauvansänkyyn.

Vauvat häiriintyvät helposti unissaan, ja siksi Vuodekatos voi olla erittäin hyvä suojaamaan vauva pahimmalta kotoa tulevalta melulta. Samalla se sammuttaa valon, jotta vauva ymmärtää, että on aika nukkua. 

Käytä Vuodekatos

Vuodekatos voi antaa pinnasängylle suloisimman ulkonäön, mikä saa lastenhuoneen näyttämään niin ihanalta. Vuodekatos avulla luot lapsellesi hyvän nukkumisympäristön ja samalla annat kauniin ilmeen.

Vuodekatos vauvansängylle luo lapsellesi viihtyisimmän makuutilan ja luo samalla pienen luolan, jossa voit istua ja lukea kirjoja tai katsella sarjakuvia yhdessä.

Esittelyssä juuri nyt