Pitäisikö nukella olla nukkumapaikka? Söpöllä nukkesängyllä nukke saa mukavan nukkumapaikan, kun taas nukkesänky voi todella antaa lastenhuoneeseen suloisen ilmeen. Nukkesängyssä lapsesi voi halailla nukkeaan nukkumaanmenoajan tullen, ja lapsesi voi saada niin monta söpöä lelua pois nukkesängystä. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman nukkesänkyjä, esimerkiksi suosittu Smallstuff-nukkesänky.
Säästä 33%
Normaalihinta 97 €
Jäsenhinta 52 €
OVH: 78 €
Säästä 40%
Normaalihinta 57 €
Jäsenhinta 27 €
OVH: 45 €
Säästä 40%
Normaalihinta 57 €
Jäsenhinta 27 €
OVH: 45 €
Säästä 26%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 87 €
OVH: 117 €
Säästä 40%
Normaalihinta 60 €
Jäsenhinta 29 €
OVH: 48 €
Säästä 45%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 64 €
OVH: 117 €
Säästä 20%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 94 €
OVH: 117 €
Säästä 29%
Normaalihinta 114 €
Jäsenhinta 64 €
OVH: 91 €
Säästä 20%
Normaalihinta 154 €
Jäsenhinta 99 €
OVH: 124 €
Säästä 31%
Normaalihinta 73 €
Jäsenhinta 40 €
OVH: 58 €
Säästä 40%
Normaalihinta 53 €
Jäsenhinta 26 €
OVH: 43 €
Säästä 41%
Normaalihinta 119 €
Jäsenhinta 56 €
OVH: 95 €
Säästä 41%
Normaalihinta 58 €
Jäsenhinta 28 €
OVH: 47 €
Säästä 45%
Normaalihinta 98 €
Jäsenhinta 43 €
OVH: 78 €
Näytetään sivu 1 / 14 / 14 (1 sivuja)

Nukkesänky

Nukkejen kanssa leikkimisestä tulee vain hieman hauskempaa, kun lapsellasi on söpöjä tarvikkeita, jotka sopivat nukkeihin. Kun lapsellasi on oikeat tarvikkeet nukeen, ei ole väliä, onko se vauvanukke, barbie-nukke vai nallekarhu. Nukkeihin tai nallekarhuihin oikeilla tarvikkeilla on mahdollista, että lapsi voi luoda paljon jännittäviä tarinoita, uusia universumeja ja hauskoja roolileikkejä.

Nukkesängyssä lapsellasi on mahdollisuus halailla nallekarhujaan ja nukkejaan ennen kuin lapsi itse menee nukkumaan. Näin voit ehkä muuttaa halailun peliksi, sillä lapsen pitää myös halailla nallekarhujaan ja nukkejaan. Jos lapsellasi on jo suosikkinukkensa, ei auta muuta kuin hankkia nukkea vastaavat tarvikkeet. Kaikki nuket tarvitsevat hyvän sängyn nukkuakseen, kuten lapsikin.

Little Happyssä on useita erilaisia ​​nukkesänkyjä, joista valita, ja löydät varmasti lapsesi suosikkinukkeun sopivan vaihtoehdon. Nukkesängyt ovat pieni huonekalu, jonka tulisi sopia mukavasti muuhun lastenhuoneen sisustukseen. Voit siis edullisesti valita sängyn, joka näyttää pieneltä pinnasängyltä. Kun lapsesi leikkii nukeilla, se on kuin mikä tahansa muu lasten roolileikki.

Lapsesi ei vain leiki, vaan myös oppii samaan aikaan. Lapsi on roolissa, jossa hän esittää arjesta tuttuja ihmisiä ja tilanteita. Tämä voi auttaa opettamaan lasta pukemaan tunteensa sanoiksi tai saada sinut vanhempana ymmärtämään, mitä lapsi tuntee ja ajattelee katsomalla roolileikkiä. Roolileikin avulla lapsesi opettaa lasta kehittämään sosiaalisia taitoja ja omaa identiteettiään.

Lapsille se voi olla myös eduksi roolipeleissä, sillä se voi valmistaa heidät uusiin asioihin elämässä, esimerkiksi jos lapsella on vanhempi sisko tai isoveli. Nukensängyllä voit opettaa lapsen halaamaan pientä vauvaa ja valmistaa näin lapsesi mukaan käytännön asioihin uuden pikkuisen kanssa, jottei lapsesi jää syrjään, koska pikkuisen pitää halailla. .

Kun kiinnostus lasten ja lastenhuoneen asusteisiin on kasvanut, on myös tarve vastaaville nukeille. Lapset haluavat jotain, jonka kanssa he voivat pelata roolileikkejä ja joka on samanlaista kuin mitä he näkevät ja kokevat jokapäiväisessä elämässä. Siksi on monia nukketarvikkeita, jotka muistuttavat muuta lastenhuoneen sisustusta, mukaan lukien nukkesänkyjä monissa eri malleissa.

Ennen kuin ostat nukensängyn, on kuitenkin tärkeää selvittää lapsesi kanssa, minkä tyyppisen nuken kanssa olet tekemisissä. Jos se on vauvanukke, siinä on tietysti oltava vauvansänky, mutta jos se on enemmän pyörteilevä nukke, saatat joutua hankkimaan nukkesänkyä hieman vanhempia nukkeja varten. Tällä tavalla voit parhaiten tunnistaa lapsesi nukensängyn tarpeen ja samalla tunnustaa lapsesi mielikuvituksellisen leikin ja ajatukset nukesta.

Esittelyssä juuri nyt