Pidätkö juoksemisesta, mutta sinulla on vaikeuksia löytää siihen aikaa pienen kanssa kotona? Kärryllä saat juoksumatkasi ohi, yhdessä lapsesi kanssa. Rattaat on luotu niin, että voit ottaa ne helposti mukaan lenkille, samalla kun lapsesi istuu turvallisesti rattaissa ja rentoutuu.
Säästä 20%
Normaalihinta 821 €
Jäsenhinta 525 €
OVH: 657 €
Säästä 20%
Normaalihinta 842 €
Jäsenhinta 539 €
OVH: 673 €
Näytetään sivu 1 / 2 / 2 (1 sivuja)

Juoksurattaat
Kuinka valitsen oikean Juoksurattaat?

Kun valitset Juoksurattaat, voi olla vaikeaa löytää sinulle sopivat Juoksurattaat. On monia tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon valitessasi Juoksurattaat, ja samalla markkinoilla on laaja valikoima Juoksurattaat, joista sinun on valittava. Kun sinun on valittava Juoksurattaat, on tärkeää, että yrität valita ne mahdollisimman huolellisesti. Sinun tulee aina keskittyä itsellesi ja lapsesi turvallisuudelle tärkeimpiin tekijöihin, niin saat oikeanlaisen rattaan.

Valitse rattaat, joissa on säädettävä ohjaustanko, varsinkin jos rattaat ovat molempien vanhempien käytössä. Säädettävä ohjaustanko mahdollistaa ohjaustangon asennon ylös ja alas niin, että se sopii täydellisesti pituuteesi, mikä tekee juoksumatolla juoksemisesta mukavimman ja vältyt turhalta rasitukselta Juoksurattaat. Kun olet ostamassa Juoksurattaat, on tärkeää varmistaa, että kyseessä ovat lenkkeilyä varten luodut rattaat, ei vain Juoksurattaat näyttävät rattaat.

Jos joudut juoksemaan epätasaisella alustalla, valitse Juoksurattaat, joissa on vähintään 16 tuuman pyörät, jotta juoksu ei tule liian rajuksi Juoksurattaat istuvalle lapselle. Sinun tulee myös valita mahdollisimman kevyet Juoksurattaat, jotta rasitat vartaloasi mahdollisimman vähän. Monissa   on naru, jonka voit kietoa ranteen ympärille, joten sinun ei tarvitse pelätä otteen menettämistä.

Jos juokset usein epätasaisella alustalla, kannattaa valita käsijarrulliset Juoksurattaat. Lopuksi on tärkeää valita lapsellesi turvaistuimella varustetut rattaat, joissa on hyvät valjaat, jotta voit olla varma, että lapsesi istuu turvallisesti ja varmasti, kun olet hyvällä juoksulenkillä.

Mitä hyötyä on juoksumatolla juoksemisesta?

Kun juokset juoksumatolla, koet erilaista vastusta kuin mihin olet tottunut Juoksurattaat. Voit siis hyötyä Juoksurattaat löytämisestä kevyellä rungolla, joka minimoi painon, jolla sinun täytyy työntää juoksuasi. Samaan aikaan monet Juoksurattaat on suunniteltu siten, että ne vähentävät tuulenvastusta juoksun aikana. Voit hankkia Juoksurattaat leveillä renkailla, jotta Juoksurattaat ajaminen onnistuu helposti eri pinnoilla.

Vauvan lenkkeilyn etuna on se, että lapset eivät ole enää este juoksemiselle. Kiireisessä arjessa voi olla vaikea löytää tilaa lenkille, mutta vauvahölkkärin avulla voit helposti yhdistää useita elementtejä arjessa. Lastenrattaat antavat sinulle ja lapsellesi mahdollisuuden pitää hauskaa yhdessä ja samalla treenata kunnolla.

Milloin voin aloittaa juoksemisen lapseni kanssa rattaissa?

Voit aloittaa juoksemisen lapsesi kanssa rattaissa jo noin 6 kuukauden ikäisenä. On kuitenkin aina hyvä idea keskustella lastenlääkärin kanssa, jos päätät juosta alle 1-vuotiaan lapsen kanssa. Lapsesi tulee pystyä istumaan rattaissa yksin, joten tämä on hyvä peukalosääntö noudattaa. Lapsellasi tulee olla niin vahvat selkälihakset, että lapsesi pystyy pitämään päätään jopa istuma-asennossa, kun lapsi istuu yksin.

Jos et malta odottaa, kunnes lapsesi saavuttaa suositellun iän, voit aina kävellä reippaasti vaunujen kanssa. Voit kävellä ylämäkeen saadaksesi sydämesi sykkimään. On kuitenkin tärkeää muistaa, että et saa juosta lapsesi kanssa tavallisissa Juoksurattaat, sillä lapsesi saattaa joutua ravistelemaan liikaa rattaissa.

Mitä minun pitäisi muistaa, kun juoksen Juoksurattaat kanssa?

Kun joudut juoksemaan juoksumatolla, huomaat, että se ei ole vaikeaa, vaan vaatii vain vähän tekniikkaa. Usein joudut vain opettelemaan tekniikkaa ja tottua siihen, että sinun on nyt työnnettävä jotain edessäsi juoksulla. Muutaman vinkin avulla pääset hyvin alkuun ja pääset juoksemaan toisensa jälkeen Juoksurattaat kanssa.

Jotta juoksemaan mahdollisimman luonnollisesti, voit hyötyä siitä, että vain yksi käsi on juoksumatolla, kun taas toinen voi heilua kuten tavallisesti juokset. Näin muutos ei ole niin suuri, etkä nojaa koko kehoasi juoksumaton ohjaustankoon. Tällä tavalla on helpompi pitää selkä suorana juostessa.

Kun juokset vain toisella kädellä ohjaustangolla, on tärkeää, että vaihdat ajoittain kättä, jotta et rasita liikaa kehon toista puolta. Voit siis edullisesti vaihtaa käsiäsi, jolloin vartaloa rasitetaan tasaisesti molemmilta puolilta.

Juoksurattaat ei saa pitää liian tiukasti. Jos pidät tiukasti kiinni ohjaustangosta, voit saada kramppeja käteesi, eikä se ole mukavaa hyvässä juoksussa. Voit vain työntää kärryä pitämättä kiinni liikaa, kunhan reitti on tasainen ja suora.

Varo, ettet ota liian pitkiä askelia Juoksurattaat juoksumatolla, sillä vaarana on, että jalkasi osuu pyörään. Se ei ole mukavaa sinulle eikä vaunuissa makaavalle lapselle.

Lastenrattaiden kanssa juostessa tärkeintä on muistaa, että sekä sinulla että lapsellasi on hauskaa.

Esittelyssä juuri nyt