Anna vauvasi nukkua turvallisesti parhaista materiaaleista valmistetussa vauvanpeitossa! Tältä sivulta löydät sekä kapok-peitot että untuvapeitot, jotka ovat upeita materiaaleja vauvan peittoon. Vauva käyttää peittoaan paljon, ja siksi on tärkeää valita hyvästä materiaalista valmistettu vauvanpeitto.
Säästä 41%
Normaalihinta 73 €
Jäsenhinta 34 €
OVH: 58 €
Näytetään sivu 1 / 1 / 1 (1 sivuja)

Vauvan peitto

Hyvät yöunet ovat ensiarvoisen tärkeitä sen kannalta, tuleeko siitä hyvä vai huono päivä lapsellesi. Jos vauvasi on nukkunut hyvät yöunet, on todennäköisempää, että päivä on täynnä hymyjä ja naurua. Hyvä peitto voi auttaa vaikuttamaan lapsesi nukkumiseen – valitse siis hyvä vauvanpeitto, se kannattaa. On tärkeää, että valitset laadukkaan vauvan peiton, sillä näin varmistat, että lapsellasi on parhaat mahdollisuudet nukkua hyvät yöunet.

Oikean vauvan peiton valinta voi olla vaikeaa, koska valikoima on niin suuri. Minkä kokoinen sen pitäisi olla? Millainen peitto sen pitäisi olla? Kuinka lämmin peiton tulee olla? Ja miten puhdistat vauvan peiton? Kaikkeen tähän vastataan täällä.

Valitse oikea koko

Kun valitset peittoa vauvallesi, peiton on luonnollisesti sopia lapselle kooltaan. Vauvan peitto ei saa olla liian suuri tai liian pieni, joten ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on selvittää vauvasi pituus. Vauvan peiton pituus on yleensä 100 cm, joten se sopii vauvoille pitkään.

Jos haluat antaa lapsellesi peiton, johon vauva voi todella käpertyä ja joka nousee hyvin korvien ympärille ilman, että jalat työntyvät ulos, voit käyttää vauvan peittoa, kunnes lapsesi on noin 80-90 cm pitkä. Tämä on tyypillisesti sen pituinen, kun vauvat ovat noin 1-2-vuotiaita.

Valitse oikea peitto Vauvalle peittoa

valittaessa on tärkeää valita kosteutta poistava peitto. Vauvat vapauttavat paljon kosteutta hengityksensä ja ihonsa kautta, etenkin nukkuessaan. Siksi on tärkeää, että vauvan peitto poistaa kosteutta, koska vauvat nukkuvat monta tuntia, eivätkä he voi kääntää tai nostaa peittoa itse. Jos lapsesi on täysin kastunut hiesta, koska peitto ei kestä sitä, lapsesi voi jäätyä.

Samalla on myös tärkeää, että vauvan peitto säilyttää lämpöä, varsinkin jos lapsesi nukkuu ulkona vaunuissa. Vauvan peiton tulee siis eristää hyvin, untuvapeitot sopivat tähän erittäin hyvin. Sinun on myös varmistettava, että vauva ei ylikuumene, kun vauva nukkuu. Voit välttää tämän parhaiten valitsemalla vauvan peiton, joka on valmistettu luonnonmateriaaleista, koska ne ovat usein hengittävämpiä. On tärkeää, että peitto hengittää ja auttaa lastasi säätelemään lämpötilaa, jotta lapsesi ei joudu käyttämään energiaa tähän.

Kuinka lämmin vauvan peiton tulee olla?

Kun valitset lapsellesi peiton, lämpö ei riipu pelkästään sen täytteen tyypistä, vaan enemmän vauvan peiton täytteen määrästä. Siten voit löytää vauvanpeitot, jotka sopivat kesäksi tai vauvan peitot, jotka sopivat ympäri vuoden. Voit edullisesti ostaa molemmat peitot, joten olet varma, että lapsesi nukkuu parhaiten.

Kuinka minun pitäisi pestä vauvan peitto?

Jos onnettomuus sattuu ja peitto on pestävä, on käytännöllistä, että peitto voi mennä pesukoneeseen. Vauvan peiton on kuitenkin suositeltavaa pestä säännöllisin väliajoin, ei vain tapaturman sattuessa. Peitto kerää helposti sekä likaa että likaa, minkä vuoksi se vaatii usein pesua.

Peitossa on usein pesuohjeet, joita sinun on noudatettava. On tärkeää, että peset peiton aina yksin, etkä yhdessä muun pyykin kanssa. Lisäksi sinun on oltava tietoinen siitä, että peiton on oltava täysin kuiva ennen kuin sitä käytetään uudelleen. Jos peitto ei ole täysin kuiva, peittoon voi muodostua hometta.

Esittelyssä juuri nyt