Luo tilaa hiljaiselle toiminnalle ja rentoutumiselle lastenhuoneen lasten sohvalla. Lastenhuoneen lasten sohvalla kannustat lastasi viettämään hiljaisia ​​hetkiä, jotka voivat olla todella mukavia muuten kiireisessä arjessa. Lasten sohvalla lapsesi saavuttaa parhaan mukavuuden, ja siksi useimmat lapset ovat myös todella iloisia lastensohvasta.
Säästä 36%
Normaalihinta 221 €
Jäsenhinta 112 €
OVH: 177 €
Säästä 30%
Normaalihinta 291 €
Jäsenhinta 163 €
OVH: 233 €
Säästä 30%
Normaalihinta 309 €
Jäsenhinta 173 €
OVH: 247 €
Säästä 30%
Normaalihinta 268 €
Jäsenhinta 150 €
OVH: 214 €
Säästä 30%
Normaalihinta 268 €
Jäsenhinta 150 €
OVH: 214 €
Säästä 30%
Normaalihinta 268 €
Jäsenhinta 150 €
OVH: 214 €
Säästä 30%
Normaalihinta 309 €
Jäsenhinta 173 €
OVH: 247 €
Säästä 30%
Normaalihinta 268 €
Jäsenhinta 150 €
OVH: 214 €
Näytetään sivu 1 / 8 / 8 (1 sivuja)

Siksi kannattaa ostaa lasten

Lasten sohva on loistava huonekalu lapsiperheille. Ne on suunniteltu lapsille ja takaavat siksi lapselle optimaalisen istuma- ja makuumukavuuden. Lapsellasi voi olla paljon ruutia takana, mutta se ei tarkoita, etteikö lapsen tarvitse rentoutua. Siksi on järkevää, että lapsella on hyvä mahdollisuus rentoutua - esimerkiksi pehmeissä huonekaluissa, joissa lapsi voi istua tai makaa mukavasti.

Lasten sohva sopii mainiosti lastenhuoneeseen. Voit valita mielellään lasten sohvan, joka muistuttaa olohuoneen sohvaa, sillä lapset heijastelevat usein itseään vanhemmissaan - lapset saattavat usein nähdä vanhempiensa rentoutumassa sohvalla ja huomaavat näin nopeasti, että hän voi myös rentoutua. aivan omassa sohvassaan. Täällä on aikaa hiljaiselle hetkelle, jossa voi olla joko puhdasta rentoutumista tai hiljaista toimintaa mukavissa istuinolosuhteissa.

Optimaalinen istumamukavuus lapselle

Lapsen minisohva on suunniteltu sopimaan lapsille. Tämä varmistaa, että lapsesi istuu mahdollisimman hyvin, kun päätät antaa hänelle lastensohvan. Sen lisäksi, että hän voi istua mukavasti ja rentoutua, lapsella on taatusti myös todella hauskaa saada oma versio sohvasta, joka on myös pieni versio vanhempien olohuoneessa käyttämästä sohvasta. Lapsen kokoon sopiva sohva helpottaa myös optimaalisen istumamukavuuden löytämistä, toisin kuin iso sohva.

Sohva Lapset käyttävät mielellään omaa lastensohvaansa, kun on elokuvan aika, ja elokuvia on tarkoitus katsella koko perheen kanssa. Suurin osa lastensohvista on helppo liikutella ja siten sohva voidaan siirtää olohuoneeseen, jolloin lapsi voi istua rakkaalle sohvalle, kun on perheen kanssa leffan aika. Helposti liikuteltavan sohvan ansiosta lapsi pystyy liikuttamaan sitä helposti myös lastenhuoneessa lapsen tarpeiden mukaan.

Viihtyisiä hetkiä lasten sohvalla

Lasten sohva sopii mainiosti myös kun luetaan yhdessä kirjaa tai kun lapsi haluaa katsoa kirjaa. Tietäen, että lapsi istuu optimaalisesti mukavasti ja nautinnollisesti lisää myös kärsivällisyyttä istua paikallaan pidempään ja näin syntyy enemmän hiljaisia ​​hetkiä lapsen kanssa.

Lapsi voi helposti viettää mukavan hetken yksin tai vanhempien kanssa lastensohvalla, mutta lapsi voi myös helposti kutsua kaikki nallet teelle tai mukavalle elokuva-illalle. Lasten sohva on ihanteellinen luomaan upeita lapsuusmuistoja, joko yksin, vanhempien kanssa tai nallekarhujen kanssa - täällä jokainen kodikas hetki on ikimuistoinen.

Lasten sohva voi helposti olla osa sisustusta

Pientä lasten sohvaa ei ole vaikea sovittaa yhteen muiden lastenhuoneesta löytyvien elementtien kanssa. Löydät vain lasten sohvan, joka sopii sisustukseen - olipa se moderni tai maalaisempi. Monia erilaisia ​​lastensohvia löytyy sekä moderneista että pohjoismaisista malleista, mutta löydät myös retromallisia lastensohvia, jotka muistuttavat vanhempana omasta lapsuudestasi. Näin löydät juuri sinun sisustukseesi sopivan lasten sohvan.

Useita eri vaihtoehtoja

Lasten sohvat ovat saatavilla sekä moderneilla että retro- ja vanhanaikaisemmilla malleilla, mikä avaa monia mahdollisuuksia. Täällä voit antaa lasten sohvan olla osa sisustusta ja esimerkiksi luoda lastenhuoneeseen viihtyisän kulman, jossa lapsesi voi rentoutua ja pitää hauskaa, mistä lapsi varmasti rakastaa. Voit myös käyttää lasten sohvaa ainutlaatuiseen ilmeeseen kotona tai lastenhuoneessa luomaan lapsiystävällisen tunnelman huoneeseen, johon se asetetaan. Näin myös muut lapset tuntevat olonsa tervetulleiksi tullessaan kylään.

Suloisten lastensohvien ei tarvitse näyttää täysin vieraalta, useimmat monista söpöistä lastensohvista näyttävät usein pienemmiltä versioilta kodissasi jo olevista huonekaluista. Siten lastensohva voi antaa olohuoneeseen söpön ja ainutlaatuisen ilmeen tai luoda yhteistä säiettä kotiin saamalla lastenhuoneeseen lastensohvan, joka muistuttaa olohuoneessa olevaa. Tällä on positiivinen vaikutus sisustukseen.

Paikka, jossa lapsi voi olla oma itsensä

Ottamalla kotiin lastensohvan varmistat, että lapsellasi on aina mukava istua, jossa hän voi olla oma itsensä ja rentoutua. Lastenhuonetta sisustettaessa on tärkeää luoda tilaa hauskanpitoon ja leikkiin, mutta erityisesti myös rentoutumiseen. Tällä tavalla huone näyttää kutsuvalta sekä leikkiin että rentoutumiseen. Kun kaverit vierailevat, heille tarjotaan sekä leikkipaikka että rentoutumispaikka ja näin voidaan avata sekä aktiviteettipelejä että hiljaisia ​​pelejä. Vain mielikuvitus on pelien rajana.

Näin voit luoda kodikkaan ja rennon tunnelman lastenhuoneeseen käyttämällä lapsen lasten sohvaa. Pitkän päiväkodissa tai koulussa vietetyn päivän jälkeen lasten sohvalla lapsella on nyt mahdollisuus optimaaliseen rentoutumiseen ilman, että lapsen on pakko olla sosiaalinen perheen kanssa, jos rauhaa tarvitaan. Siitä on varmasti hyötyä lapselle optimaalisen rentoutumisen saavuttamiseksi arkisin ja viikonloppuisin.

Mikä lasten sohva minun pitäisi valita?

Kotiisi sopivan lasten sohvan valinta riippuu paljon tarpeistasi. Tämä liittyy siihen, että lasten sohvat on luotu mukavuutta ja rentoutumista varten lapselle, ja siksi se on mukavaa lapselle riippumatta siitä, kumpi niistä valitaan. Valittaessa se riippuu myös siitä, missä kotona tätä lasten sohvaa käytetään.

Lasten sohva lastenhuoneeseen

Jos sohva on tarkoitettu käytettäväksi lastenhuoneessa, voit edullisesti valita sellaisen sohvan, joka on ilmeeltään vaalea ja lapsen värisenä. Kun kyseessä on lastenhuone, jossa tulee olla tilaa myös leikkimiselle, voit edullisesti valita lapsille taitettavan sohvan. Täällä luodaan paikka, jossa lapsi voi leikkiä mukavalla alustalla ja samalla istua mukavasti ja mukavasti - monikäyttöinen huonekalu on aina hyvä, koska se avautuu erilaisiin aktiviteetteihin.

Jos haluat taitettavan sohvan, voit edullisesti valita by KlipKlap lastensohvan, jossa on laaja valikoima erilaisia ​​lastensohvia. Nämä lasten sohvat voidaan taittaa sänkymaiseksi huonekaluksi, jossa lapsi voi makaamaan ja rentoutua, ja taittaa takaisin normaalikokoiseksi lasten sohvaksi. Tällä saadaan isompi pehmeä rentoutumispaikka, ja kun se on taitettu, jää enemmän lattiatilaa pelaamiseen.

KlipKlapin kestävä lasten sohva

A by KlipKlap lasten sohva on valmistettu hyvistä materiaaleista. Se on valmistettu OEKO-TEX-sertifioiduista materiaaleista, joten sinun ei tarvitse huolehtia lapsesi altistumisesta vaarallisille kemikaaleille. Tämän materiaalin avulla voit olla iloinen siitä, että kaikki tuotannon vaiheet ovat olleet ympäristöystävällisiä ja tukevat näin myös vihreää kehitystä.

Nämä materiaalit ovat myös kestäviä, joten ne sopivat ihanteellisesti lasten käyttöön. Tukevien materiaalien ansiosta by KlipKlap lastensohva kestää helposti lapsen leikkivän sillä - mikä tarkoittaa myös sitä, että sohva on helppo pitää puhtaana ja siistinä. Sohva on luotu molemmille osille; sekä villiä leikkimistä että rentoutumista.

Lasten sohva olohuoneeseen

Jos sen sijaan on lasten sohva olohuoneeseen, voit valita sellaisen, joka sopii jo olemassa olevaan sohvaan. Se voi esim. ole mukavan harmaan värinen sohva, jos normaali sohvasi on myös harmaa, ja näin olohuoneeseen syntyy mukava yhteinen lanka ja tuetaan sisustuksen modernia ilmettä. Täällä lapsi voi istua omalla sohvallaan, kun sinulla on koko perheen elokuvailta, ja voit nähdä, kuinka lapsi katselee vanhempiaan isolla sohvalla.

By KlipKlapin lasten sohvia on saatavana myös useissa eri väreissä, joten löydät varmasti olohuoneen väreihin sopivan ja näin yhteisen sävyn. Niissä on myös yksinkertainen, mutta moderni ja tyylikäs muotoilu, joten ne sopivat helposti olohuoneeseen ja antavat persoonallisen ilmeen. Lasten sohvalla olohuoneessa luodaan kutsu lapsille ja leikkiin, ja se tekee kodista intiimimmän ja henkilökohtaisemman.

Luo turvaa ja selkeyttä lapselle

Lapsille isojen huonekalujen käyttäminen voi tulla nopeasti hallitsemattomaksi, ja lapselle voi myös olla vaarallista ryömiä yksin, ja siten lasten huonekalun kanssa on parempi ja turvallisempi. Lapsille on mukavampaa saada omaa kokoonsa sopivaa huonekalua, koska se näyttää myös heille paremmin hallittavalta. Lapsen on myös mukavampaa istua hänelle luodulla huonekalulla ja sen koosta.

Esittelyssä juuri nyt