Oletko kyllästynyt lapsesi tabletin ääneen? Lasten kuulokkeiden avulla lapsesi voi uppoutua sekä elokuviin että peleihin ilman, että koko perheen tarvitsee kuunnella. Lasten kuulokkeet on tehty lapsille, joten ne sopivat myös kooltaan, mutta niitä ei voi ruuvata korkeammalle kuin lapsille suositellaan.
Säästä 45%
Normaalihinta 27 €
Jäsenhinta 12 €
OVH: 22 €
Säästä 45%
Normaalihinta 27 €
Jäsenhinta 12 €
OVH: 22 €
Säästä 45%
Normaalihinta 27 €
Jäsenhinta 12 €
OVH: 22 €
Säästä 45%
Normaalihinta 27 €
Jäsenhinta 12 €
OVH: 22 €
Säästä 45%
Normaalihinta 49 €
Jäsenhinta 21 €
OVH: 39 €
Säästä 45%
Normaalihinta 49 €
Jäsenhinta 21 €
OVH: 39 €
Säästä 45%
Normaalihinta 27 €
Jäsenhinta 12 €
OVH: 22 €
Näytetään sivu 1 / 7 / 7 (1 sivuja)

Lasten kuulokkeet
mitä erityistä on lasten kuulokkeissa?

Kun sinun on valittava lapsille kuulokkeet, onneksi on joitain suunniteltuja, jotka sopivat lapsille täydellisesti. Lasten kuulokkeissa on usein lasten suosikkihahmoja tai houkuttelevia värejä, jotka herättävät lasten kiinnostuksen. Samalla lasten kuulokkeet on suunniteltu sopivaksi lapsen päähän, ja siksi ne ovat pienempiä kuin aikuisille tehdyt.

Lasten kuulokkeet on suunniteltu kestämään useita tunteja, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka kauan lapsesi voi käyttää kuulokkeitaan. Lasten kuulokkeet on suunniteltu niin, että lapsi voi helposti sekä hypätä että tanssia musiikin tahtiin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia niiden rikkoutumisesta. Samalla lasten kuulokkeet ovat myös todella hyvät, jos lapsen täytyy istua ja katsoa sarjakuvaa, kun aikuiset tekevät jotain muuta.

Lasten kuulokkeet on suunniteltu sopimaan lapsen pään muotoon, jotta ne eivät jatkuvasti luisu pois lapsen päästä tai eivät ole lapselle mukavia käyttää. Lisäksi korvatyynyt, jotka istuvat itse korvalla, ovat myös pienempiä. Siten ne sopivat lapsen korviin, jotka ovat usein pienempiä kuin aikuisten.

Samalla lasten kuulokkeet ovat myös kestävämpiä kuin aikuisille tutut ja siksi ne kestävät myös leikkimistä. Lopuksi lasten kuulokkeissa on myös toiminto, jossa äänenvoimakkuutta rajoitetaan, jotta pienten lasten korvia ei rasita kuunnella musiikkia tai katsoa sarjakuvia.

Miksi lapsellani pitäisi olla kuulokkeet lapsille?

Kun valitset lapsille kuulokkeet tavallisten kuulokkeiden sijaan, vähennät lasten kuulovaurioiden riskiä. Kuulovauriot ovat kasvava ongelma sekä lasten että nuorten keskuudessa, ja siksi on tärkeää pitää lapsen korvista mahdollisimman hyvää huolta. Kuulovaurioriskin vuoksi alle 3-vuotiaiden lasten ei suositella käyttämään kuulokkeita, koska he eivät saa päästä minkäänlaista ääntä suoraan korviinsa.

Vaikka lapsesi olisi yli 3-vuotias, on tärkeää tietää, että lasten korvat ovat hieman herkempiä kuin aikuisten korvat. Kun sinun on valittava lasten kuulokkeet, on tärkeää välttää kuulokkeita, jotka ovat korvien sisällä.

Samalla on myös huomioitava, että lapsi ei saa kuunnella kuulokkeitaan liian montaa tuntia päivässä. Samanaikaisesti kuulokkeiden tulee myös sopia lapsen päähän, jotta ne eivät istu ja paina lapsen hankalissa paikoissa.

Mitkä lasten kuulokkeet lapsellani pitäisi olla?

Lasten kuulokkeita on monia erilaisia ​​malleja. Eri mallit sopivat usein lapsen kuulokkeiden erilaisiin tarpeisiin. Kun on valittava malli, riippuu paljon siitä, mitä äänilähdettä lapsi käyttää, sillä kuulokkeiden liittimen on tietysti mahduttava tähän. Samalla on myös tärkeää miettiä, mihin lapsi käyttää kuulokkeita.

Jos lasten kuulokkeilla on tarkoitus tanssia ympäriinsä täysillä, on todella hyvä idea valita lapsille langattomat kuulokkeet. Lasten langattomat kuulokkeet ovat hieman turvallisempia, jos lapsen täytyy tanssia ympäriinsä, joten vältät katkenneita kaapeleita tai tabletin, joka putoaa lattialle nopealla liikkeellä.

Voit edullisesti valita kuulokkeet kaapelilla, jos lapsi tarvitsee niitä istumaan ja katsomaan sarjakuvia. Kaapelilla varustettuja lasten kuulokkeita ei tarvitse ladata, ja siksi lapsellesi on monta tuntia sarjakuvia.

Esittelyssä juuri nyt