Etsitkö hyviä rattaita? Tältä sivulta löydät laajan valikoiman laadukkaita rattaita, joten voit lähteä retkille lapsesi kanssa. Kun valitset rattaita, on tärkeää aloittaa ottamalla selvää tarpeesi. On olemassa monia erilaisia ​​rattaita, joista jokaisella on omat etunsa, joten tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi täydelliset rattaat.
Säästä 20%
Normaalihinta 938 €
Jäsenhinta 600 €
OVH: 750 €
Säästä 20%
Normaalihinta 966 €
Jäsenhinta 618 €
OVH: 773 €
Säästä 20%
Normaalihinta 938 €
Jäsenhinta 600 €
OVH: 750 €
Säästä 20%
Normaalihinta 789 €
Jäsenhinta 505 €
OVH: 631 €
Säästä 20%
Normaalihinta 810 €
Jäsenhinta 518 €
OVH: 648 €
Säästä 20%
Normaalihinta 789 €
Jäsenhinta 505 €
OVH: 631 €
Säästä 20%
Normaalihinta 170 €
Jäsenhinta 109 €
OVH: 136 €
Säästä 20%
Normaalihinta 821 €
Jäsenhinta 525 €
OVH: 657 €
Säästä 20%
Normaalihinta 842 €
Jäsenhinta 539 €
OVH: 673 €
Säästä 20%
Normaalihinta 107 €
Jäsenhinta 69 €
OVH: 86 €
Säästä 31%
Normaalihinta 162 €
Jäsenhinta 89 €
OVH: 130 €
Säästä 43%
Normaalihinta 98 €
Jäsenhinta 45 €
OVH: 78 €
Säästä 43%
Normaalihinta 98 €
Jäsenhinta 45 €
OVH: 78 €
Näytetään sivu 1 / 13 / 13 (1 sivuja)

Lastenrattaat
Miksi tarvitsen rattaita?

Lastenrattailla voidaan tehdä monia asioita, ja juuri siksi rattaat ovat niin älykkäitä. Lastenrattaat voivat ajaa molemmat epätasaisella alustalla, ne on helppo taittaa yhteen ja ne on hyvä ottaa mukaan paikkoihin, joissa tilaa ei ole paljon. Jos tarvitset lapsellesi rattaita, joita on helppo käsitellä, kannattaa valita rattaat. Voit käyttää rattaita siitä hetkestä lähtien, kun lapsi alkaa pystyä istumaan itsekseen, ja silloin ei ole paljon rajoituksia, minne voit lähteä retkelle.

Jos perheesi pitää luonnosta, hyvät rattaat hyvillä pyörillä ja tukevalla rungolla ovat täydellinen sinulle. Kun sinulla on rattaat, sinulla on mahdollisuus säätää jalkatukea, selkänojaa ja kuomua, joten lapsesi mukavuus on taattu kävelylläsi. Jos asut kaupungissa, rattaat ovat loistava valinta, koska siellä ei usein ole paljon tilaa liikkua. Samalla rattaat on helppo pakata eikä vie paljon tilaa.

Tämä on täydellinen ominaisuus, jos asut asunnossa, jossa rattaat on nostettava. Lastenrattaita voi käyttää useita vuosia, ja se on aivan täydellinen ottaa mukaan reissulle, jos pikkuisen jalat väsyvät. Jos sinulla on kaksi lasta, on myös mahdollista löytää kahdella istuimella sisarusrattaat, joissa lapset voivat istua vierekkäin tai toistensa takana. Tällä tavalla voit helposti tuoda lapsesi matkalle ilman, että se on liian vaikeaa.

Millaiset rattaat minun pitäisi valita?

Kun aiot ostaa rattaita, sinun on aloitettava määrittelemällä, minkä tyyppisiä rattaita tarvitset perheellesi. Kannattaa miettiä, onko rattaat rattaiden ostamisen sijaan, onko se rattaat, jotka kannattaa ottaa mukaan autoon ja pitäisikö se olla rattaita, jotka helpottavat liikkumista. Jos valitset oikeanlaiset rattaat, voit jättää rattaat perintöön. Jos valitset 4-pyöräiset rattaat, saat varmasti erittäin vakaat rattaat.

Voit hankkia rattaita, jotka ovat kevyitä ja rattaita, jotka ovat raskaita. Raskaat rattaat sopivat hyvin kaupunkimatkoille, samalla kun raskaissa rattaissa on usein lapselle mukavampi istua. On tärkeää, että lapsen mukavuus on kärkeen valittaessa rattaita. Jos tarvitset vain helposti liikuteltavia rattaita, voit helposti valita 3-pyöräiset rattaat. Kun valitset rattaita, sinun on harkittava, onko se rattaita, joita käytät monta vuotta. Tällöin kannattaa valita rattaat pitkällä makuuasennossa, jotta lapsesi voi olla paikalla, vaikka lapsi on kasvanut.

Milloin käytät rattaita?

Heti kun lapsesi pystyy istumaan yksin, vaunut ovat upeat vaunut. Lastenrattaat painavat ja vievät vähemmän tilaa kuin rattaat, ja se on paljon vähemmän hankala ottaa mukaan matkoille kuin rattaat. Rattareilla liikkuu kaupungissa helpommin, koska se on pienempi ja helpompi ajaa, joten voit ottaa rattaat mukaasi sekä kahviloihin, kauppoihin että joukkoliikenteeseen.

Kuinka kauan voit käyttää rattaita?

Voit käyttää rattaita niin kauan kuin lapsesi voi istua niissä. Ei ole määräystä, kuinka kauan lapsesi saa käyttää rattaita, se riippuu enimmäkseen lapsesi koosta. On kuitenkin suositeltavaa, että lapset kävelevät yksin, kun heidän fyysiset ja motoriset taitonsa riittävät. Lapsen on hyvä liikkua, mutta se on myös hyväksi lapsen kehitykselle. Kaikki lapset voivat kuitenkin väsyä jalkoihinsa ja pitkät kävelyt voivat tuntua lapsellesi hallitsemattomilta.

Siksi on fiksua olla rattaat mukana, jotta lapsi voi valita milloin haluaa mennä ja milloin lapsi haluaa istua rattaissa ja levätä jalkojaan. Se riippuu paljon lapsesi tarpeista, joten kiinnitä lapseen huomiota milloin rattaita tarvitaan ja milloin rattaita ei enää tarvita. Lastenrattaita voi käyttää 4-5-vuotiaaksi asti, jos lapsesi sitä tarvitsee.

Mitä lisävarusteita tarvitsen rattaisiini?

Kun olet ostanut rattaat, voit ostaa monia erilaisia ​​lisävarusteita, jotta rattaat sopivat täydellisesti perheesi tarpeisiin. Lähtökohtana on, että rattaat eivät tarvitse paljon varusteita, mutta jotkut varusteet voivat helpottaa perheen arkea.

- Jos sinulla on vanhempi lapsi, voit ostaa rattaille edullisesti seisomalaudan. Sitten lapsesi voi seistä laudalla, jos lapsen jalat väsyvät, kun olet ulkona.
- Jos olet menossa kävelylle sateeseen, olisi eduksi ostaa sadesuoja rattaille. Silloin lapsesi voi istua kuivana ja hyvin, kun te molemmat kävelette hyvin.
- Jos haluat tehdä rattaiden kanssa kävelystä mukavampaa, voit ostaa ylimääräisen mukinpidikkeen. Sitten voit ottaa kahvin mukaan matkalle ja tehdä siitä kaikesta hieman miellyttävämpää sekä sinulle että lapsellesi.
- Jos lapsesi joutuu nukkumaan päiväunet rattaissa ulkona, voit ostaa hyvän rattakassin, jossa lapsi voi makaamaan. Ratta ei ole yhtä hyvin eristetty kuin rattaat, joten rattaiden laukku on käytännöllinen. olla.

Esittelyssä juuri nyt