Anna lapsesi nukkua turvallisesti hyvistä materiaaleista valmistetun vauvanpeiton kanssa. Valikoimasta löytyy sekä untuvapeitot ankanuntuvilla että kapok-peitot, ja sinun tarvitsee vain valita lapsesi tarpeisiin parhaiten sopiva peitto. Lasten peiton kanssa hanki peitto, joka sopii täydellisesti lapsesi kokoon, jotta se ei näytä liian isolta tai liian pieneltä.
Säästä 30%
Normaalihinta 114 €
Jäsenhinta 64 €
OVH: 91 €
Säästä 41%
Normaalihinta 73 €
Jäsenhinta 34 €
OVH: 58 €
Näytetään sivu 1 / 2 / 2 (1 sivuja)

Lasten peitto

Lasten peitolla luot turvallisen ympäristön ennen kuin lapsi menee nukkumaan. On tärkeää, että sinulla on hyvä peitto, joka voi syleillä lasta, kun on aika nukkua. Tavallinen peitto voi nopeasti tuntua pienelle lapselle mahdottomalta nukkua, joten on selvää, että lapselle on hankittava lasten peitto. Lasten peitot on suunniteltu lapselle sopivaksi, eivätkä ne siksi ole liian pitkiä eivätkä liian raskaita. Kun lapsi nukkuu, hänen on voitava kääntyä ympäri, ja lasten peiton kanssa heillä on siihen mahdollisuus. Lasten peitto on kevyt, joten lapsi voi helposti liikkua peitolla yön aikana.

Luo turvallinen yö lasten peitolla

Usein voi olla vaikeaa löytää täydellinen lasten peitto, joka luo puitteet hyville yöunille. Kun sinun täytyy mennä ulos etsimään lapselle täydellinen peitto, on tärkeää miettiä sekä peiton kokoa että myös sitä, mistä materiaalista se on valmistettu. Hyvä peitto voi tehdä ihmeitä lapsen unelle.

Asia, jota et ehkä usein ajattele, on se, että peiton on mahduttava myös lapsen sänkyyn. Tämä tarkoittaa, että lapsen on kyettävä potkimaan peitto pois, jos yöllä on liian kuuma, sillä lapset eivät säätele omaa ruumiinlämpöään samalla tavalla kuin me aikuiset. Tämä näkyy, jos peitto on liian suuri, mutta toisaalta se ei myöskään saa olla liian pieni. Jos peitto on liian pieni, on olemassa vaara, että kun lapsi potkaisee sen pois yöllä, hän ei löydä sitä enää kylmänä.

Me Little Happyssä uskomme, että lasten peittojen laadusta ei pidä tinkiä. Siksi olemme valinneet erityisesti hyvät, laadukkaat lasten peitot. Lopuksi sinun on päätettävä, mikä täyte tulee lapsen peittoon.

Dundyne on hyvä eristämään lasta. Jos lapsellasi kuumenee yöllä, kesäpeittoa voi käyttää helposti ympäri vuoden.

Fiberdyne on erittäin hyvä lapsille, jotka kärsivät siitepöly-, pöly- tai pölypunkkiallergioista.

Silkkipeitot voivat pitää lapsen viileänä lämpiminä öinä ja päinvastoin, kun yöt viilenevät.

Villapeitot takaavat jatkuvasti kuivan ja lämpimän yön. Vaikka villa saattaa kuulostaa lämpimältä, peitto ei kastu, kun lapsi hikoilee aivan kuten untuvapeitto.

Löydä hienot vuodevaatteet lapsen uuteen peittoon

Little Happystä sinulla on myös mahdollisuus löytää paljon hienoja lakanoita lapsen uuteen peittoon. Hienot vuodevaatteet luovat lastenhuoneeseen kodikkaan tunnelman sekä hienoja yksityiskohtia uusien vuodevaatteiden muodossa. Little Happyllä meillä on laaja valikoima laadukkaita vuodevaatteita, jotka sopivat hyvin peittoon.

Esittelyssä juuri nyt