Lastenrattaiden valinta on iso päätös, ja on monia asioita, jotka on otettava huomioon ennen rattaiden valintaa. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman vaunuja, jotka ovat kaikki erittäin laadukkaita ja siksi voit nauttia niistä myös useiden vuosien ajan. Sukella kaikkiin vaunuihimme ja katso, eikö sieltä löydy sinulle sopivaa.
Säästä 35%
Normaalihinta 894 €
Jäsenhinta 468 €
OVH: 715 €
Säästä 31%
Normaalihinta 162 €
Jäsenhinta 89 €
OVH: 130 €
Näytetään sivu 1 / 2 / 2 (1 sivuja)

Lastenvaunut
Mitkä vaunut minun pitäisi valita?

Jos et tiedä, mitkä rattaat haluaisit, se voi johtua siitä, että et ole aivan varma, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. Sinun on valittava vaunut, joita haluat käyttää joka päivä seuraavien vuosien ajan.

Lähde vaunujen kanssa monille matkoille, ja jotta lapsesi nukkuisi mahdollisimman hyvin, voi olla hyvä idea investoida hyviin vaunuihin. Siksi sinun on valittava vaunut, jotka sopivat täydellisesti tarpeisiisi. Tee vapaasti lista tarvitsemistasi toiminnoista ja yritä sitten löytää perheellesi parhaiten sopivat vaunut.

Milloin käytät rattaita?

Vauva voi nukkua vaunuissa pienestä pitäen. Monet ihmiset ovat käyttäneet vaunuja päiväuniin jo vuosia, koska niissä on lapselle mukavampi nukkua kuin vaunuissa. Lisäksi useimmat rattaat ovat niin hyvin eristettyjä, että lapsi nukkuu turvallisesti ja sikeästi ulkona ilman liiallista melua ja kylmää.

Monet terveydenhuollon tarjoajat suosittelevat, että alle 3 kg painavat lapset eivät nuku ulkona, koska he eivät vielä pysty säätelemään omaa lämpöään.

Mitä toimintoja vaunuissa pitäisi olla?

Vaunujen suhteen on niin monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Voi olla vaikeaa löytää tarkalleen, mitkä vaunut sopivat sinulle ja perheesi tarpeisiin. Voit kuitenkin kaventaa valikoimaa päättämällä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. Sinun tulee muun muassa miettiä, kuinka paljon käytät vaunuja. Jos asut kantakaupungissa ja käytät paljon julkista liikennettä, vaunujen tulee olla helppokulkuisia.

Jos sen sijaan asut maaseudulla ja tarvitset usein vaunuja mukanasi, on tärkeää, että ne on helppo taittaa kokoon niin, että ne mahtuvat autoon. Lisäksi on otettava huomioon, kuinka paljon tilaa vaunuissa tarvitset tavaroiden säilyttämiseen. Sinun on myös pitänyt tehdä selvät pohdinnat siitä, mitä vaunujen tulee maksaa, ennen kuin lähdet ostamaan vaunuja.

Seuraavaksi pitää miettiä, kuinka kauan vaunuja käytetään. Jos haluat lapsen nukkuvan vaunuissa monta vuotta, on tärkeää valita pitkä nukkuma-asento. Jos äiti ja isä eivät ole saman pituisia, on myös käytännöllistä saada vaunut säädettävällä kahvalla, jotta molemmilla on mukava kävellä.

Kuinka huoltan vaunuja?

Vaunujen huolto ei ole vain sitä, että vaunut näyttävät kauniilta ja uudelta. Huolto on tehty turvallisuuden vuoksi, joten voit olla varma, ettei lapsellesi tapahdu mitään, kun käytät rattaita. Jos olet hyvä vaunujen kunnossapidossa, vaunuissa voi olla useita lapsia. Vaunua voi huoltaa pesemällä useimmat tekstiilit, ne voidaan usein irrottaa ja pestä 40 asteessa. Koska lapsi viettää paljon aikaa vaunuissa, on tärkeää pestä säännöllisesti sekä päällinen että muut tekstiilit.

Voit pyyhkiä tekstiilit, joita ei voi poistaa kostealla liinalla. Kun työskentelet kankaalla, on myös tärkeää pitää vaunujen runko puhtaana. Samalla on myös tärkeää voidella runko säännöllisin väliajoin ruostumisen välttämiseksi. Jos vaunut ovat alkaneet narista, voit ruiskuttaa niitä pienellä silikonisuihkeella pitääksesi vaunuista hyvää huolta. Myös runko on voideltava säännöllisesti pesun jälkeen, erityisesti rattaiden liikkuvat osat.

Pyörät vaurioituvat myös pahoin, kun vaunuja käytetään kaikenlaisessa tuulessa ja säässä. Siksi on tärkeää poistaa lika ja lika pyöristä ja pestä ne saippuavedellä. Pyörät on voideltava hapottomalla öljyllä ja renkaat pumpattava niin, että ne ovat kovia, jolloin vaunut on helpompi ajaa ja ne kestävät pidempään. Säilytä vaunut sisätiloissa, jos mahdollista. Näin varmistat vaunujen pidemmän käyttöiän.

Esittelyssä juuri nyt