Oletko menossa ulos ja matkustamaan? Anna lapsellesi matkalle lasten matkalaukku, se sopii täydellisesti lapsesi kokoon ja lapsesi rakastaa ajamista lasten matkalaukkunsa kanssa lentokentällä. Joissakin lasten matkalaukuissa on myös mahdollisuus vetää lasta mukana, mikä tekee kaikesta paljon helpompaa, kun olet liikkeellä.
Säästä 38%
Normaalihinta 27 €
Jäsenhinta 14 €
OVH: 22 €
Säästä 38%
Normaalihinta 27 €
Jäsenhinta 14 €
OVH: 22 €
Säästä 45%
Normaalihinta 36 €
Jäsenhinta 16 €
OVH: 29 €
Säästä 37%
Normaalihinta 89 €
Jäsenhinta 45 €
OVH: 71 €
Säästä 37%
Normaalihinta 89 €
Jäsenhinta 45 €
OVH: 71 €
Säästä 37%
Normaalihinta 89 €
Jäsenhinta 45 €
OVH: 71 €
Säästä 37%
Normaalihinta 89 €
Jäsenhinta 45 €
OVH: 71 €
Säästä 37%
Normaalihinta 89 €
Jäsenhinta 45 €
OVH: 71 €
Säästä 37%
Normaalihinta 89 €
Jäsenhinta 45 €
OVH: 71 €
Säästä 37%
Normaalihinta 89 €
Jäsenhinta 45 €
OVH: 71 €
Näytetään sivu 1 / 10 / 10 (1 sivuja)

Lasten matkalaukku
Mikä matkalaukku minun pitäisi ostaa lapselleni?

Kun on ostettava lasten matkalaukku, tärkeintä on, että pienten lasten käsiä on helppo käyttää. Matkalaukku ei saa olla lapselle liian vaikea käyttää, koska silloin lapsi menettää nopeasti kiinnostuksensa lasten matkalaukun käyttöön. On tärkeää, että lasten matkalaukku on helppo kuljettaa mukana, jos ostat matkalaukun kuljetettavaksi, voit olla täysin varma, että kannat lasten matkalaukun itse. Valitse pyörällinen lasten matkalaukku, jolla lapsesi voi helposti ajaa ympäriinsä, kun lähdet matkalle.

Useimmat lapset pitävät hauskaa, kun tavarat voivat liikkua, minkä vuoksi pyörällinen matkalaukku lapsille on itsestään selvä valinta. Monissa lasten matkalaukuissa on kahvana naru, joten lapsi voi teeskennellä kävelevänsä eläimen kanssa, kun lapsi kävelee matkalaukun kanssa. Voit myös valita hauskan näköisen matkalaukun, jonka kanssa lapsesi pitää hauskaa kävellä. Jos matkalaukku on lapsen mielestä kiva tai hauska, on myös suurempi mahdollisuus, että lapsi käyttää matkalaukkuaan usein.

Voit edullisesti antaa lapsesi auttaa valitsemaan lasten matkalaukun, niin olet varma, että lapsesi pitää siitä ja siten mahdollisuus, että lapsi lähtee matkalaukun mukana, on paljon suurempi. Monissa matkalaukuissa on myös mahdollisuus istua siinä, kun sitä vedetään. Tämä on fiksua suurille lentoasemille, joilla on usein kiire. Sitten lapsi voidaan vetää lasten matkalaukkuun, kun hän on väsynyt pienissä jaloissa.

Kun olet ostamassa lasten matkalaukkua, on tärkeää, että matkalaukkuun mahtuu jotain. Samalla lasten matkalaukun tulee olla riittävän suuri, jotta siihen mahtuu lapsesi tavarat, jolloin ei tarvita useita erilaisia ​​laukkuja, jotka voivat tulla lapsellesi liian hallitsemattomiksi. Sinun on myös varmistettava, että lasten matkalaukku on ergonomisesti muotoiltu, jotta se on tehty lasten käyttöön. Lasten matkalaukku ei saa painaa liikaa, ja lapsen tulee olla helppo vetää ympäriinsä.

Miksi lapsellani pitäisi olla lasten matkalaukku?

Kun olet lähdössä matkalle, odotusaika voi tuntua lapselle suunnattoman pitkältä. Samaan aikaan voi olla tylsää jäädä lentokentälle tai joutua vain seuraamaan ympärillä olevia aikuisia. Lasten matkalaukulla annat lapsellesi vastuun, jonka kanssa lapsi voi kasvaa. Kun lapsella on oma matkalaukku, on lapsen kannalta hieman hauskempaa matkustaa, sillä lapset rakastavat, että he voivat tehdä samaa kuin aikuiset.

Siksi voit nähdä ylpeyden säteilevän lapsestasi, kun lapsi vierii matkalaukkunsa kanssa. Lapsesi tuntee itsensä nopeasti aikuiseksi, jolla on paljon vastuuta, kun hän lähtee lasten matkalaukkunsa kanssa.

Mitä voi pakata lapsen matkalaukkuun?

Kun lapsen matkalaukku on pakattava, lapsen vaatteet voidaan pakata ennen kaikkea, varsinkin jos olet lähdössä lomalle. Jos olet menossa ulos illaksi, lapsi voi pakata leluja matkalaukkuun. Näin lapsi voi valita, mitä leluja ottaa mukaan vierailulle, ja lapsi voi itse kuljettaa matkalaukun täynnä leluja. Lasten matkalaukku sopii viikoksi lomalle tai viikonloppumatkalle, ja matkalaukun voi pakata yhdessä lapsen kanssa.

Esittelyssä juuri nyt