Onko sinulla kotona pieni muusikko? Silloin lasten kitara tuo taatusti iloa! Lasten kitara on pieni kitara, jolla lapsi voi soittaa. Useimmat lapset rakastavat musiikkia, ja siksi heidän on myös hauskaa tutkia musiikkia yksin, ja lapset voivat tehdä tämän lasten kitaran kanssa.
Säästä 42%
Normaalihinta 33 €
Jäsenhinta 15 €
OVH: 26 €
Säästä 20%
Normaalihinta 44 €
Jäsenhinta 28 €
OVH: 35 €
Säästä 40%
Normaalihinta 39 €
Jäsenhinta 19 €
OVH: 31 €
Säästä 44%
Normaalihinta 44 €
Jäsenhinta 20 €
OVH: 35 €
Säästä 40%
Normaalihinta 39 €
Jäsenhinta 19 €
OVH: 31 €
Säästä 40%
Normaalihinta 40 €
Jäsenhinta 19 €
OVH: 32 €
Säästä 41%
Normaalihinta 41 €
Jäsenhinta 19 €
OVH: 33 €
Näytetään sivu 1 / 7 / 7 (1 sivuja)

Lasten kitara
Miksi lapsellani pitäisi olla kitara?

Musiikki toimii usein lisäkielenä sekä lapsille että aikuisille. Se auttaa meitä tulkitsemaan erilaisia ​​tunnelmia ja tunteita, esimerkiksi kun sitä käytetään elokuvissa. Musiikki on yksi ainoista kielistä, joita koko maailma osaa, ja siksi musiikki auttaa usein luomaan yhteisöjä, joita ei muuten olisi syntynyt. Tämä koskee myös lapsia ja aikuisia, joissa musiikin ympärille voidaan usein luoda yhteisö.

On tutkimuksia, jotka osoittavat, että vastasyntyneillä vauvoilla on myös ymmärrys musiikista. Hyvin pienet lapset kiehtovat musiikkia joko kuuntelemalla tarkasti tai liikkumalla musiikin tahdissa. Lapset voivat kommunikoida musiikin avulla, ennen kuin he voivat puhua, he kommunikoivat kehollaan ja liikkeillään. Mutta musiikki ei tee hyvää vain yhteisöille ja kommunikaatiolle, vaan musiikki vahvistaa myös lasten oppimiskykyä.

Musiikki auttaa kehittämään lasten mielikuvitusta, koska he saavat mahdollisuuden luoda sekä kuvia että pieniä tarinoita päänsä sisällä musiikkia kuunnellessa. Paljon musiikkia kuuntelevien lasten on helpompi oppia kieliä, koska musiikin rytmit vaikuttavat vasempaan aivopuoliskoon.

Oikeaa pallonpuoliskoa käytetään pienten melodioiden sieppaamiseen, ja mitä enemmän käytämme molempia pallonpuoliskoja, sitä enemmän meistä tulee. Musiikki on hyväksi lapsille ja hyödyttää heitä koko elämän ajan, koska lapset oppivat ymmärtämään tunnelmia. Kun kuuntelet musiikkia, tulet kosketuksiin itsesi moniin puoliin ja opit siten paljon itsestäsi.

Samalla musiikkiyhteisöt vahvistavat myös lapsesi sosiaalisia taitoja, ja siksi lapsesi on opittava soittamaan ja kuuntelemaan musiikkia. Koska kitara on eniten käytetty soitin, jonka useimmat ihmiset tuntevat, se on hyvä paikka aloittaa.

Mitä lapseni voi tehdä lasten kitaralla?

Kun annat lapsellesi kitaran, voit luoda musiikkia yhdessä ja pitää hauskaa. Siitä lähtien, kun lapsesi on hyvin pieni, voit hyötyä laulamisesta lapsellesi. Laulaminen rauhoittaa monia lapsia, kun taas musiikki voi saada lasten mielikuvituksen lentämään. Kun lapsesi saa lastenkitaran, ei ole läheskään varmaa, että se kuulostaa hyvältä.

Mutta kun esittelet lapsesi musiikin ja soittimien varhaisessa vaiheessa, hän voi liittyä musiikkiyhteisöihin helpommin myöhemmin elämässä. Voit myös kohottaa lapsesi itsetuntoa antamalla lapsesi soittaa konsertti toisensa jälkeen edessäsi olohuoneessa, jota seuraa kovat aplodit.

Kun lapsellasi on lasten kitara, se kannustaa laulamaan yhdessä. Saattaa olla, että lapsesi mielestä on hieman hauskempaa, jos hän saa soittaa mukana lasten kitaraa, kun sinä laulat.

Mikä lasten kitara minun pitäisi valita?

Kun on valittava lasten kitara, ei ole niin tärkeää, mitkä kielet siinä on tai mistä puusta se on tehty. Lasten kitara on tehty soittamiseen, ja siksi sinun kannattaa valita kitara, joka on lapsesi mielestä siistiä.

Lasten kitara luotiin esittelemään lapsesi soittimia ja stimuloimaan lapsen musiikillista luovuutta ja kiinnostuksen kohteita. Valitse lapsille siisti kitara, niin saat varmasti monta tuntia hauskaa yhdessä.

Esittelyssä juuri nyt