Toimintapeitto on hyvä, kun sinulla on pieni vauva! Toimintapeitolla sinulla on niin paljon mahdollisuuksia sekä leikkiin että kehitykseen, ettet lopu koskaan. Auta vauvaasi kehittymään hyvin matkalla aktiviteettipeitolla, joka auttaa lasta kehittämään sekä aisteja että motorisia taitoja, samalla kun voit treenata niskaa, selkää ja paljon muuta.
Säästä 35%
Normaalihinta 179 €
Jäsenhinta 93 €
OVH: 143 €
Säästä 38%
Normaalihinta 104 €
Jäsenhinta 52 €
OVH: 83 €
Säästä 20%
Normaalihinta 143 €
Jäsenhinta 92 €
OVH: 114 €
Säästä 20%
Normaalihinta 143 €
Jäsenhinta 92 €
OVH: 114 €
Säästä 20%
Normaalihinta 143 €
Jäsenhinta 92 €
OVH: 114 €
Säästä 20%
Normaalihinta 73 €
Jäsenhinta 47 €
OVH: 58 €
Säästä 34%
Normaalihinta 174 €
Jäsenhinta 92 €
OVH: 139 €
Säästä 20%
Normaalihinta 89 €
Jäsenhinta 57 €
OVH: 72 €
Säästä 37%
Normaalihinta 64 €
Jäsenhinta 32 €
OVH: 51 €
Säästä 34%
Normaalihinta 166 €
Jäsenhinta 88 €
OVH: 133 €
Säästä 35%
Normaalihinta 169 €
Jäsenhinta 88 €
OVH: 135 €
Säästä 34%
Normaalihinta 81 €
Jäsenhinta 43 €
OVH: 65 €
Säästä 45%
Normaalihinta 65 €
Jäsenhinta 28 €
OVH: 52 €
Säästä 20%
Normaalihinta 20 €
Jäsenhinta 13 €
OVH: 16 €
Säästä 40%
Normaalihinta 70 €
Jäsenhinta 34 €
OVH: 56 €
Säästä 29%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 110 €
OVH: 156 €
Säästä 33%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 104 €
OVH: 156 €
Säästä 40%
Normaalihinta 120 €
Jäsenhinta 57 €
OVH: 96 €
Näytetään sivu 1 / 18 / 18 (1 sivuja)

Leikkimatto

Mitkä ovat Leikkimatto edut?

Toimintamatolla on monia etuja, etkä todennäköisesti voi välttää myöntämästä, että Leikkimatto on välttämätön, kun sinulla on lapsi. Toimintapeite on aivan täydellinen, kun lapsesi tarvitsee liikuntaa, mutta sitä voi käyttää myös moneen muuhun. Olet luultavasti jo kuullut, että vauvan tulisi makaa vatsallaan paljon hereillä ollessaan. Täällä Leikkimatto on todella hyvä harjoitella tätä.

Voi olla vaikeaa arvioida, kuinka paljon vauvan tulisi makaa selällään, mutta hyvä peukalosääntö on, että vauvan tulee makaa vatsalla yhtä paljon kuin selällään valveillaoloaikana. On todella tärkeää, että vauva makaa vatsallaan, sillä lapsen pitää harjoitella sekä selkää että niskaansa. Kun lapsi harjoittelee selkä- ja niskalihaksiaan, vauva oppii pitämään päätään ylhäällä itsekseen, sitten pystymään istumaan itsenäisesti ja lopulta kävelemään.

Vauvan saaminen makaamaan vatsalle voi olla hyvin vaikeaa, ja vauva tulee hyvin nopeasti tyytymättömäksi makaamaan siellä. Tässä Leikkimatto on todella hyvä idea, sillä lapsella on mahdollisuus maata ja katsella kaikenlaisia ​​leluja hauskoilla äänillä ja muodoilla. Toimintapeitolla vauva voi viihdyttää itseään, vaikkakin lyhyen aikaa. Toimintapeite voi antaa vanhemmille kaivattua lepoa, jota voi olla vaikea saada, kun sinulla on pieni vauva.

Kun sinulla on vauvalle Leikkimatto, voit pitää pienen tauon puhtaalla omallatunnolla, sillä lapsesi kehittyy paljon makaaessaan Leikkimatto. Vauvojen aktiviteettipeitolla lapsesi voi makuulla ja tutkia värejä, muotoja ja tuntea erilaisia ​​materiaaleja ja siten kehittää aistejaan.

Milloin voit käyttää Leikkimatto?

Jo 5–6 viikon ikäisenä vauvasi alkaa pitämään Leikkimatto erittäin mielenkiintoisena. On tärkeää muistaa, että tämän ikäiset vauvat voivat nopeasti ylistimuloitua, ja siksi lelujen määrää on aluksi rajoitettava. Näet nopeasti vauvasta, kuinka utelias hän on ympäristöstään ja kuinka hauskaa lapsen mielestä on makaamaan Leikkimatto ja katsomaan ympärilleen.

Kun lapsesi on osoittanut kiinnostusta ympäristöön ja erilaisiin leluihin, on hyvä aika esitellä lapselle toimintamatto. Tietysti vaihtelee suuresti lapsesta toiseen, milloin hän on valmis toimintapeittoon, mutta kiinnittämällä huomiota lapsesi kiinnostuksen kohteisiin saat helposti selville, milloin lapsesi on valmis toimintapeittoon.

Voit käyttää Leikkimatto niin kauan kuin vauvasi pitää siitä mielenkiintoisena. Kun lapsesi mielestä se ei ole enää hauskaa, on aika vaihtaa Leikkimatto uusiin leluihin. Lapset menettävät usein kiinnostuksensa Leikkimatto kohtaan, kun hän alkaa liikkua yksin.

Mikä Leikkimatto on paras?

Kun sinun on valittava lapsellesi Leikkimatto, se riippuu paljon siitä, missä lapsesi on kehitysvaiheessa. Toimintamatto voi tuntua lapsellesi erittäin väkivaltaiselta, jos lapsi ei ole siihen vielä valmis. Jos vauva on kuitenkin enemmän kuin valmis, voit ostaa helposti musiikin kera toimintamaton, joka kiinnittää taatusti lapsesi huomion.

Perinteisimpiä toimintamatoja ovat kuitenkin ne, joissa on ripustimet, joihin voi ripustaa erilaisia ​​leluja, joiden päällä lapsi voi maata ja pitää hauskaa toimintamatollaan.

Esittelyssä juuri nyt