Combi pakettiautolla et koskaan puutu mistään reissulle! Yhdistelmävaunuja voi käyttää sekä vaunuina että vaunuina, joten nautit niistä myös vielä monta vuotta. Valitse hyvät yhdistelmävaunut, jotka sopivat perheen tarpeisiin, niin saat upeat rattaat lapsellesi.
Säästä 20%
Normaalihinta 105 €
Jäsenhinta 67 €
OVH: 84 €
Säästä 20%
Normaalihinta 73 €
Jäsenhinta 47 €
OVH: 58 €
Säästä 20%
Normaalihinta 29 €
Jäsenhinta 19 €
OVH: 23 €
Säästä 20%
Normaalihinta 114 €
Jäsenhinta 73 €
OVH: 91 €
Säästä 35%
Normaalihinta 894 €
Jäsenhinta 468 €
OVH: 715 €
Säästä 20%
Normaalihinta 163 €
Jäsenhinta 104 €
OVH: 130 €
Säästä 20%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 125 €
OVH: 156 €
Säästä 20%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 125 €
OVH: 156 €
Säästä 20%
Normaalihinta 228 €
Jäsenhinta 146 €
OVH: 182 €
Säästä 20%
Normaalihinta 179 €
Jäsenhinta 114 €
OVH: 143 €
Säästä 20%
Normaalihinta 179 €
Jäsenhinta 114 €
OVH: 143 €
Säästä 20%
Normaalihinta 122 €
Jäsenhinta 78 €
OVH: 98 €
Säästä 20%
Normaalihinta 122 €
Jäsenhinta 78 €
OVH: 98 €
Säästä 20%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 94 €
OVH: 117 €
Säästä 20%
Normaalihinta 98 €
Jäsenhinta 62 €
OVH: 78 €
Säästä 20%
Normaalihinta 49 €
Jäsenhinta 31 €
OVH: 39 €
Säästä 20%
Normaalihinta 163 €
Jäsenhinta 104 €
OVH: 130 €
Säästä 20%
Normaalihinta 163 €
Jäsenhinta 104 €
OVH: 130 €
Säästä 20%
Normaalihinta 163 €
Jäsenhinta 104 €
OVH: 130 €
Säästä 20%
Normaalihinta 163 €
Jäsenhinta 104 €
OVH: 130 €
Säästä 20%
Normaalihinta 98 €
Jäsenhinta 62 €
OVH: 78 €
Säästä 20%
Normaalihinta 48 €
Jäsenhinta 31 €
OVH: 39 €
Näytetään sivu 1 / 22 / 22 (1 sivuja)

Yhdistelmävaunut
Miksi minun pitäisi valita yhdistelmäpakettiauto?

Yhdistelmävaunut ovat näppärät niille, jotka haluavat sekä vaunut että rattaat samaan vaunuun. Yhdistelmävaunuilla kannattaa aloittaa vaunujen käyttäminen ja kun lapsi on kasvanut, voi vaihtaa vaunuosaan. Farmari on 2-in-1-ratkaisu. Jos aiot vielä hankkia lapsellesi sekä rattaat että rattaat, yhdistelmävaunut voivat olla vaihtoehto, jossa voit säästää rahaa ostamalla vain yhden vaunun.

Samaan aikaan yhdistelmävaunut ovat usein kompaktimpia kuin tavalliset vaunut. Yhdistelmävaunut ovat hieman vaunuja pienemmät, joten niillä on helpompi liikkua kaupungissa ja alueilla, joilla ei ole paljon tilaa. Pienempi koko tarkoittaa myös sitä, että yhdistelmävaunut on helpompi säilyttää, jos sinulla ei ole paljon tilaa vaunujen säilyttämiseen. Jos haluat käyttää samoja vaunuja koko ajan, jolloin lapsesi tarvitsee vaunuja tai vaunuja, niin yhdistelmävaunut ovat täydellinen valinta sinulle.

Mitä minun tulee ottaa huomioon farmaria valittaessa?

Vaunun valinnassa tärkeintä on, että se perustuu elämäntyyliisi. Siksi sinun on aloitettava tunnistamalla toiminnot, jotka ovat mielestäsi tärkeitä farmarillesi. Seuraavaksi voit verrata valikoimaa tarpeisiisi. Jos kombivaunua ajaa useita, voi olla fiksua, jos kahvaa voidaan säätää niin, että kombivaunu sopii kaikille ja on mukavan korkeudella.

Jos sinulla on auto, jossa on pieni tavaratila ja samalla tarvitset kombivaunua ympäriinsä, kannattaa etsiä yhdistelmävaunu, joka voi olla mahdollisimman pieni kokoon taitettuna, jotta se mahtuu autoon . Tässä on huomioitava vaunujen nukkumismitat varmistaaksesi, että ne mahtuvat autoon.

Jos taas tarvitset yhdistelmäpakettiauton päästäksesi pieneen hissiin tai nousemaan pientä portaikkoa pitkin, sinun tulee etsiä yhdistelmäpakettiauton leveyttä. Jos tiedät, että lapsesi kasvaa pitkiksi, koska saatat olla sellainen itsekin, niin on hyvä valita yhdistelmävaunut, joissa on pitkä sänky, jotta sinun ei tarvitse vaihtaa yhdistelmävaunuja. Jos tarvitset vaunuja, jotka kestävät useita vuosia, on tärkeää valita vaunut, jotka voivat kasvaa lapsen mukana ja muuttua lapsen kehityksen mukaan.

Milloin käytät pakettiautoa?

Vauva voi nukkua yhdistelmävaunuissa pienestä pitäen. Moni on käyttänyt kombivaunuja päiväuniin monta vuotta, kun lapsi on kasvanut liian pitkäksi makaamaan rattaissa, voit helposti vaihtaa vaunuosaan, jossa lapsi voi makuulla ja nukkua. Lisäksi useimmat yhdistelmävaunujen vaunujen osat ovat niin hyvin eristettyjä, että lapsi nukkuu turvallisesti ja sikeästi ulkona ilman liiallista melua ja kylmää. Monet terveydenhuollon tarjoajat suosittelevat, että alle 3 kg painavat lapset eivät nuku ulkona, koska he eivät vielä pysty säätelemään omaa lämpöään.

Mitä toimintoja pakettiautossa tulee olla?

Farmarivaunuissa on niin monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Voi olla vaikeaa löytää tarkalleen mikä farmari sopii sinulle ja perheellesi. Voit kuitenkin kaventaa valikoimaa päättämällä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä. Sinun on muun muassa mietittävä, kuinka paljon käytät farmariasi. Kantakaupungissa asuessasi ja kuljet paljon julkisilla kulkuneuvoilla kombiautolla on helppo liikkua.

Jos asut maaseudulla ja tarvitset vaunuja usein mukana, on tärkeää, että ne on helppo taittaa kokoon niin, että ne mahtuvat autoon, mikä on yhdistelmävaunujen fiksua. Lisäksi sinun on harkittava, kuinka paljon tilaa tarvitset yhdistelmäpakettiautossa tavaroiden säilyttämiseen. Sinun on myös täytynyt tehdä selvät näkökohdat siitä, mitä yhdistelmäpakettiauton tulee maksaa, ennen kuin lähdet ostamaan pakettiautoa. Jos äiti ja isä eivät ole saman pituisia, on myös käytännöllistä saada vaunut säädettävällä kahvalla, jotta molemmilla on mukava kävellä.

Miten huollan farmariani?

Farmarivaunun huolto ei ole vain sitä, että vaunu näyttää hyvältä ja uudelta. Huolto on turvallisuuden vuoksi, joten voit olla varma, ettei lapsellesi tapahdu mitään, kun käytät vaunuja. Jos olet hyvä vaunujen kunnossapidossa, yhdistelmävaunuja voi käyttää useille lapsille. Vaunua voi huoltaa pesemällä useimmat tekstiilit, ne voidaan usein irrottaa ja pestä 40 asteessa. Koska lapsi viettää paljon aikaa vaunuissa, on tärkeää pestä säännöllisesti sekä päällinen että muut tekstiilit.

Voit pyyhkiä tekstiilit, joita ei voi poistaa kostealla liinalla. Kun työskentelet kankaalla, on myös tärkeää pitää yhdistelmävaunun runko puhtaana. Samalla on myös tärkeää voidella runko säännöllisin väliajoin ruostumisen välttämiseksi. Jos vaunut ovat alkaneet narista, voit ruiskuttaa niitä pienellä silikonisuihkeella pitääksesi vaunuista hyvää huolta. Runko on myös voideltava säännöllisesti pesun jälkeen, erityisesti rattaiden liikkuvat osat.

Pyörät vaurioituvat myös pahoin, kun kärryä käytetään kaikenlaisessa tuulessa ja säässä. Siksi on tärkeää poistaa lika ja lika pyöristä ja pestä ne saippuavedellä. Pyörät tulee voidella hapottomalla öljyllä ja renkaat pumpata ylös niin, että ne ovat kovia, jolloin kombiauto on helpompi ajaa ja kestää pidempään. Voit vapaasti säilyttää yhdistelmäpakettiauton osaa, jota et käytä, sisätiloissa.

Esittelyssä juuri nyt