Haluatko pitää hauskaa kesähelteellä? Tuo rantapallo rannalle! Rantapallolla riittää viihdettä ja liikuntaa kuumille kesäpäiville rannalla. Löydä hauska rantapallo täältä sivustolta ja valmistaudu hauskaan päivään rannalla lastesi kanssa.
Säästä 29%
Normaalihinta 8 €
Jäsenhinta 5 €
OVH: 6 €
Säästä 29%
Normaalihinta 8 €
Jäsenhinta 5 €
OVH: 6 €
Säästä 79%
Normaalihinta 16 €
Jäsenhinta 3 €
OVH: 13 €
Säästä 79%
Normaalihinta 16 €
Jäsenhinta 3 €
OVH: 13 €
Näytetään sivu 1 / 4 / 4 (1 sivuja)

Rantapallot

Mikä rantapallo minun pitäisi ostaa?

Rantapalloa ostettaessa ei tarvitse ottaa monta asiaa huomioon, tärkeintä on, että sen kanssa voi pitää hauskaa. Rantapalloja on erikokoisia, joten voit ostaa tarpeisiisi sopivan rantapallon. Rantapallot ovat täydellisiä leluja mukaan otettavaksi rannalle, koska ne eivät vie mitään, kun niissä ei ole ilmaa, mutta samalla rantapallo ei ole myöskään suurempi kuin se on helppo täyttää.

Kylpypallot ovat hyviä opettamaan lapsille etäisyyden arviointia palloa heitettäessä ja kiinniotettaessa. Näin lapset kehittävät myös motorisia taitojaan, sillä lasten leikkiminen rantapalloilla on todella hyvä tapa treenata. Kun lasten täytyy heittää ja ottaa kiinni rantapalloa, heidän käsien ja silmän koordinaatio vahvistuu, koska heidän on kyettävä koordinoimaan sitä voidakseen ottaa pallon kiinni ja heittää.

Kun lapset leikkivät rannalla rantapalloilla, se on peli, johon he voivat uppoutua ja samalla rentoutua, sillä rantapallon pelaaminen ei vaadi heiltä paljoa. Lapset voivat myös kehittää kognitiivisia taitojaan samalla kun he saavat parempaa kuntoa, koordinaatiota ja kehotietoisuutta. Kun rantapallo on ostettava, riippuu paljon myös lapsen koosta, iso rantapallo sopii hieman isommille lapsille, kun sitä tarvitsee heitellä.

Sitä vastoin jättiläinen rantapallo on hauskaa monille lapsille, koska se on normaalia suurempi, mikä monien lasten mielestä on hauskaa. Jos haluat omalta osaltasi varmistaa, että lapsi käyttää aivoja mahdollisimman paljon, voit edullisesti ostaa maapallon rantapallon, jotta lapsi oppii vähän maailmasta, kun rantapalloa ei käytetä villi leikki.

Kuinka voimme käyttää rantapalloa?

Kun olet menossa rannalle tai uima-altaalle aurinkoisena kesäpäivänä, ei ole mitään muuta kuin treenata samalla kun pitää hauskaa. Rantapallolla pelatessa eri liikkeet vaativat aivoja alkamaan hallita kehoa. Rantapallolla voidaan käyttää paljon enemmän kuin ensiksi uskotkaan, ja siksi se on aivan täydellinen työkalu pienten lasten motoristen taitojen harjoitteluun.

Voit tehdä tämän eri tavoin lapsesi iän ja lapsen kehitysvaiheen mukaan. Rantapalloa voi käyttää muun muassa silloin, kun sinulla on pieni vauva, joka joutuu harjoittelemaan vatsallaan makaamista ja päänsä nostamista. Kun vauvat harjoittelevat sitä, he harjoittelevat selän ja niskansa lihaksia. Tämä on yksi niistä perusasioista, jotka vauvan on tiedettävä, jotta vauva alkaa pyörimään ja oppii myöhemmin ryömimään ja kävelemään.

On erittäin tärkeää, että vauvat voivat haastaa kehonsa monin eri tavoin. Lapset viihtyvät usein tämän kanssa, kun moottoripelit tapahtuvat turvallisessa ympäristössä. Kun pelaat motorisia pelejä lapsesi kanssa ja stimuloit kehoa, aivot kehittävät automaattisesti sosiaalisia ja henkisiä taitoja.

Kun pikkuiselle on tarkoitus tehdä motoriikkaa, rantapallo tulee kuvaan. Voit treenata lapsen vatsaa asettamalla lasta vatsalle rantapallon päälle ja pyörittämällä lasta hiljaa edestakaisin samalla tietysti tukemalla lasta.

Esittelyssä juuri nyt