Käytä syöttötuolia, kun vauva tuodaan pöytään, sillä sitä voidaan käyttää lapsen pienestä iästä lähtien ja sen jälkeen lapsen ensimmäisistä elinvuosista lähtien. Syöttötuoli mahdollistaa lapsen istumisen pöydän ääressä, kun taas turvallisuus on huippuluokkaa ja koko perhe voi rentoutua yhdessä ateriaa varten.
Säästä 45%
Normaalihinta 162 €
Jäsenhinta 72 €
OVH: 130 €
Säästä 20%
Normaalihinta 133 €
Jäsenhinta 85 €
OVH: 106 €
Säästä 20%
Normaalihinta 140 €
Jäsenhinta 89 €
OVH: 112 €
Säästä 20%
Normaalihinta 149 €
Jäsenhinta 96 €
OVH: 119 €
Näytetään sivu 1 / 4 / 4 (1 sivuja)

Syöttötuoli
Miksi lapseni tarvitsee syöttötuolin?

Syöttötuolilla lapsellesi lapsi saa mahdollisuuden osallistua koko perheen yhteiseen syömiseen, jopa pienestä pitäen. Syöttötuolilla koko perhe voi kokoontua pöydän ympärille, iso ja pieni, ja näin voit viettää mukavaa aikaa pöydän ympärillä, johon kaikki voivat liittyä. Syöttötuolissa voit olla varma, että lapsi istuu ergonomisesti hyvin, ja samalla voit myös olla täysin varma, että turvallisuus on huippuluokkaa, kun lapsi istuu syöttötuolissa.

Kun lapsesi on pöydän ääressä, lapsi kehittää sosiaalisia taitojaan ja kykyään kommunikoida muiden kanssa jo varhaisesta iästä lähtien. Koko perhe saa mahdollisuuden jutella lapsen kanssa, kun hän istuu pöydän ääressä, ja saat taatusti hauskaa vauvojen syöttötuolista.

Lapsen ikääntyessä syöttötuolilla oleva lapsi kehittää ruokailutaitojaan, koska lapsi auttaa syömään aterian pöydässä. Kun lapsi istuu pöydän ääressä, lapsi voi jäljitellä muiden pöydässä olevien syömistä ja kehittää siten kykyään syödä ruokaa.

Milloin minun pitäisi ostaa syöttötuoli?

Vauvan syöttötuoli ei ole tärkein ostettava asia, edes ennen vauvan syntymää. Mutta kun lapsi lähestyy 4-6 kuukautta, on todella hyvä idea ostaa syöttötuoli, koska vauva alkaa joutua tutustuttamaan oikeaan ruokaan. Samalla syöttötuolia voidaan käyttää useita vuosia, koska useimpien syöttötuolien kokoa voidaan säätää, jotta lapsi voi käyttää syöttötuolia, kunnes lapsi ei enää halua istua siinä.

Lasten syöttötuolilla ruoka-ajoista tulee vain mukavampaa lapselle, varsinkin jos sinulla on syöttötuoliin tyyny, jolloin lapsi istuu syöttötuolissa pehmeästi ja mukavasti. Samalla ruokailuajasta voi tulla lapselle hauskempaa, koska lapsi voi auttaa syömään ruokansa yhdessä muun perheen kanssa.

Jos olet huolissasi siitä, että lapsi ei pääse käsiksi ruokapöytiin tai sinulla on herkkä ruokapöytä, voit ostaa edullisesti syöttötuolin pöydällä, jotta lapsella on oma ruokapöytä. Lapsesi viettää monta tuntia ruokapöydän ääressä, joten on tärkeää, että löydät lapselle hyvän syöttötuolin.

Kuinka löytää oikea syöttötuoli

Kun haluat löytää lapsellesi oikean syöttötuolin, tärkeintä on, että syöttötuoli on tehty lapsille. Samalla on myös todella tärkeää, että syöttötuoli sopii lapsesi kokoon, jotta lapsesi on oikein tuettu, kun lapsi istuu syöttötuolissaan. On myös erittäin tärkeää, että syöttötuoli noudattaa kaikkia lapsen siinä istumiseen liittyviä turvallisuussääntöjä, jotta lapsi ei joudu minkäänlaiseen vaaraan istuessaan syöttötuolissaan.

Voit edullisesti valita helposti puhdistettavan syöttötuolin, sillä kun lapsesi on tutustunut ruokaan, syöttötuoli likaantuu helposti. Siksi on hyvä idea valita syöttötuoli, joka voidaan pyyhkiä helposti pois kostealla liinalla tai pienellä määrällä saippuavettä. Kun sinulla on vauva, voit usein hankkia vauvan sisäosan syöttötuoliin, jotta vauva on kunnolla tuettu, kun hän pysyy tuolissa.

Tässä on myös hyvä idea valita vauvan päällinen, jossa on pestävä päällinen, koska voi olla roiskevaara. Lopuksi on tärkeää, että syöttötuolia on helppo käyttää. Sinun on oltava helppo nostaa lasta syöttötuoliin ja sieltä pois, samalla kun lapsen tulee kyetä itse kiipeämään syöttötuoliin, kun lapsi kasvaa.

Esittelyssä juuri nyt