Onko aika opettaa lapsellesi säästäminen? Silloin säästöpossu voi olla todella hyvä käyttää, sillä lapsi saa siihen säästönsä. Säästöpossu on myös suloinen koriste-esine lastenhuoneeseen, jossa se voi luoda suloisen tunnelman. Säästöpossu voi seurata lasta pitkälle elämään ja muodostaa puitteet monille hyville säästöille.
Säästä 34%
Normaalihinta 49 €
Jäsenhinta 26 €
OVH: 39 €
Säästä 20%
Normaalihinta 97 €
Jäsenhinta 62 €
OVH: 78 €
Säästä 45%
Normaalihinta 30 €
Jäsenhinta 13 €
OVH: 24 €
Säästä 45%
Normaalihinta 32 €
Jäsenhinta 14 €
OVH: 26 €
Säästä 45%
Normaalihinta 32 €
Jäsenhinta 14 €
OVH: 26 €
Säästä 42%
Normaalihinta 24 €
Jäsenhinta 11 €
OVH: 19 €
Säästä 42%
Normaalihinta 24 €
Jäsenhinta 11 €
OVH: 19 €
Säästä 24%
Normaalihinta 5 €
Jäsenhinta 3 €
OVH: 4 €
Säästä 53%
Normaalihinta 10 €
Jäsenhinta 4 €
OVH: 8 €
Näytetään sivu 1 / 9 / 9 (1 sivuja)

Säästöpossu
monissa eri muodoissa

Säästöpossu voi olla hyvä moneen asiaan, säästöpossulla voit sekä opettaa lapsellesi rahaa että samalla se voi olla lastenhuoneen hienoin koristelu. Säästöpossu on usein lapsen mukana useita vuosia, ja lasten säästöpossulla säästyy paljon kivaa. Säästöpossuja on monia eri värejä ja muotoja, joten löydät helposti lapsellesi täydellisesti sopivan säästöpossun.

Hauskan säästöpossun avulla kannustat lasta säästämään rahaa ja ansaitsemaan rahaa, joka voi mennä säästöpossuun. Löydät helposti lapsesi makuun täydellisesti sopivan säästöpossun, joten lapsesi rakastaa säästöpossua lastenhuoneen edessä. Seikkailunhaluinen säästöpossu voi auttaa luomaan lastenhuoneeseen maagisen ja seikkailunhaluisen vaikutelman, josta lapsesi taatusti rakastaa. Löydät eri materiaaleista valmistettuja säästöpossuja, joten voit valita itsellesi mieluisimman materiaalin.

Jos sinulla on pieni lapsi, kannattaa valita muovinen säästöpossu, jotta se ei hajoa helposti. Samalla voit valita myös monista muista materiaaleista valmistettuja säästöpossuja, joten sinun tarvitsee vain löytää säästöpossu, joka sopii lapsellesi täydellisesti. Voit saada säästöpossuja, jotka ovat tavallisia, tai säästöpossuja, jotka ovat täynnä värejä. Siten voit helposti löytää säästöpossun, joka sopii todella hyvin lastenhuoneeseen. Säästöpossut voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa lastenhuoneeseen, mutta sijoita se paikkaan, jossa lapsesi pystyy laittamaan siihen rahaa itse.

Opeta lapsesi säästämään

Säästöpossulla saat paitsi helpon säilytyspaikan lapsen taskurahalle, saat myös parhaan mahdollisuuden opettaa lapsesi säästämään jo varhaisessa iässä. Kun lapsi alkaa ymmärtää taskurahaa, voit opettaa lasta säästämään erilaisiin asioihin, joita hän haluaa. Tällä tavalla lapsesi oppii, että sinun on tehtävä töitä saadaksesi haluamasi asiat ja että ne eivät tule vain ovesta.

Säästöpossulla opetat lapsellesi myös kärsivällisyyttä, sillä lapsen on odotettava, kunnes säästöpossussa on tarpeeksi rahaa. Säästöpossu tarjoaa mahdollisuuden opettaa lapsellesi rahan arvoa, mikä hyödyttää lasta pitkälle elämään. Opettamalla lapselle varhaisessa vaiheessa hyvät taloustavat, opetat lapsesi varhain säästämään ja hallitsemaan omaa talouttaan myöhemmin elämässä.

Lapsesi oppii myös, että kun säästöpossussa oleva taskuraha menee siihen, mitä hän halusi, se tarkoittaa, että säästöpossu rahat katoavat, ja sitten lapsi oppii, että sinun täytyy taas säästää.

Täydellinen kastelahja

Säästöpossu on usein suosittu kastelahja, koska se on lahja, jota jokainen voi käyttää. Säästöpossu on usein lapsen mukana useiden vuosien ajan ja on siksi hauska ristiäislahja. Söpöjä säästöpossuja on niin paljon, että voit antaa ristiäislahjaksi pienelle lapselle. Säästöpossuilla on usein suloinen ja pehmoinen ilme, joten ne sopivat täydellisesti pienille lapsille. Säästöpossu on hyvä ristiäislahja sellaiselta, joka ei ole niin lähellä lasta, koska säästöpossut eivät usein ole kalliita. Säästöpossu ristiäislahjaksi tuo taatusti iloa perheelle ja myöhemmin lapselle, kun hänellä on paikka säilyttää taskurahansa.

Esittelyssä juuri nyt