Käytä leikkimattoa lattialla, kun pienen täytyy leikkiä. Leikkimatolla pääsee pehmeälle alustalle leikkimistä varten, mikä on erityisen hyvä pienimmille. Leikkipeittoa voi käyttää toimintatelineen alla, jolloin vauva makaa pehmeästi ja mukavasti leluilla leikkiessään ja kehitys vain lentää pois.
Säästä 40%
Normaalihinta 105 €
Jäsenhinta 50 €
OVH: 84 €
Säästä 45%
Normaalihinta 36 €
Jäsenhinta 16 €
OVH: 28 €
Säästä 45%
Normaalihinta 36 €
Jäsenhinta 16 €
OVH: 28 €
Säästä 35%
Normaalihinta 179 €
Jäsenhinta 93 €
OVH: 143 €
Säästä 20%
Normaalihinta 78 €
Jäsenhinta 50 €
OVH: 62 €
Säästä 20%
Normaalihinta 146 €
Jäsenhinta 94 €
OVH: 117 €
Säästä 31%
Normaalihinta 65 €
Jäsenhinta 36 €
OVH: 52 €
Säästä 20%
Normaalihinta 78 €
Jäsenhinta 50 €
OVH: 62 €
Säästä 20%
Normaalihinta 78 €
Jäsenhinta 50 €
OVH: 62 €
Säästä 20%
Normaalihinta 78 €
Jäsenhinta 50 €
OVH: 62 €
Säästä 39%
Normaalihinta 77 €
Jäsenhinta 38 €
OVH: 62 €
Säästä 39%
Normaalihinta 77 €
Jäsenhinta 38 €
OVH: 62 €
Säästä 39%
Normaalihinta 77 €
Jäsenhinta 38 €
OVH: 62 €
Säästä 40%
Normaalihinta 105 €
Jäsenhinta 50 €
OVH: 84 €
Säästä 40%
Normaalihinta 105 €
Jäsenhinta 50 €
OVH: 84 €
Säästä 40%
Normaalihinta 105 €
Jäsenhinta 50 €
OVH: 84 €
Säästä 40%
Normaalihinta 105 €
Jäsenhinta 50 €
OVH: 84 €
Säästä 18%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 129 €
OVH: 156 €
Säästä 18%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 129 €
OVH: 156 €
Säästä 18%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 129 €
OVH: 156 €
Säästä 18%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 129 €
OVH: 156 €
Säästä 18%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 129 €
OVH: 156 €
Säästä 29%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 110 €
OVH: 156 €
Säästä 33%
Normaalihinta 195 €
Jäsenhinta 104 €
OVH: 156 €
Näytetään sivu 1 / 24 / 24 (1 sivuja)

Leikkimatto

on niin monia ominaisuuksia lapsellesi, että se on yksi parhaista ostetuista asioista jo lapsen ollessa pieni. Leikkimatto luo turvallisen alustan, kun lapsesi joutuu leikkiä lattialla. Samalla leikkimattoa voidaan käyttää myös monella eri tavalla, ja siksi leikkimatto kasvaa lapsen mukana.

Erilaisia ​​leikkimattoja on monia, ja sinun tarvitsee vain löytää oikea, tarpeitasi vastaava leikkimatto. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman suosittuja lasten leikkimattoja tunnetuilta merkeiltä.

Leikkimaton avulla olet varma, että kylmä ei vedä lattialta lapsesi luo, kun lapsi leikkii leluillaan. Samalla saat myös lapselle hyvän harjoitusmaton, kun hänen täytyy opetella rullaamaan vatsalta selkään tai muuta.

Valitse paras leikkimatto

Lapset rakastavat pyöritellä lattialla lelujensa kanssa, ja siksi on todella hyvä varmistaa, että lapsella on pehmeä pinta tätä varten. Tältä sivulta löytyvillä leikkimatoilla luot varmasti tilaa paljon hauskoja tunteja lapsellesi.

Varmista, että valitset leikkimaton, joka sopii täydellisesti perheesi tarpeisiin. Jos tarvitset suuren leikkimaton, sinun täytyy tietysti löytää sellainen. Jos tarve on vain hieman pienempi leikkimatto, sinun kannattaa valita tämä.

Varmista, että valitset leikkimaton hyvistä materiaaleista, jotka eivät häiritse lapsesi herkkää ihoa. Lapsesi viettää monta tuntia leikkimatolla, ja siksi on hyvä valita laadukas leikkimatto.

Milloin leikkimattoa saa käyttää?

Voit aloittaa leikkimaton käytön jo siitä lähtien, kun vauva on alkanut kiinnostua kaikesta, mitä vauvan ympärillä tapahtuu. Kun vauva on alkanut vaikuttaa uteliaiselta, voit edullisesti laittaa leikkimatolle toimintatelineen, jolla vauva voi makaa ja katsella.

Lapsen elämän aikana leikkimatolla voi olla useita eri tehtäviä. Leikkikehässä voidaan käyttää leikkimattoa pehmeän pinnan aikaansaamiseksi. Samaan aikaan joitain tältä sivulta löytyvistä leikkimatoista voidaan käyttää aistikeinussa tai lastenhuoneen luolan pohjana.

Hanki leikkimattosi halvemmalla

Little Happyn jäsenenä saat suuria säästöjä leikkimatostasi. Näin voit antaa lapsellesi yhden parhaista leikkimatoista ilman, että sinun tarvitsee tinkiä laadusta hinnan takia.

Jäsenenä saat myös pelimaton nopeammin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan ennen kuin aloitat pelaamisen. Little Happyltä löydät laajan valikoiman, joten löydät helposti perheellesi täydellisen leikkimaton.

Luo puitteet turvalliseen leikkiin

Leikkimatolla lasten leikkiin, voit olla hieman turvallisempi, kun lapsi leikkii lattialla. Varsinkin jos sinulla on vauva, joka on vasta oppinut istumaan tai makaamaan vatsallaan. Leikkimattoa käytettäessä lapsesi ei vahingoitu, jos vartalo pettää ja lapsi kaatuu tai ei voi enää pitää päätään pystyssä. Leikkimatto on pehmeä pinta lattialle, joka luo puitteet turvalliselle pelaamiselle.

Lasten leikkimatolla lapsesi voi keskittyä leikkimiseen ilman, että hänen tarvitsee keskittyä siihen, ettei hän osu kovalle lattialle. Näin myös teillä vanhemmilla on hieman enemmän mielenrauhaa, kun lapsenne leikkii leikkimatollaan.

Hyvälaatuinen leikkimatto

Valittaessa lapsellesi leikkimattoa, on hyvä valita laadukas leikkimatto. Todella laadukkaasta ja hyvistä materiaaleista valmistetun leikkimaton avulla olet varma, että leikkimattosi kestää käyttöä. Leikkimatoissa, kuten kaikissa muissakin lapsille tarkoitetuissa varusteissa, niiden on kestettävä lasten käyttöä ja erityisesti tässä tapauksessa leikkimistä.

Hyvälaatuisella leikkimatolla saat myös leikkimaton, joka on valmistettu lapsellesi sopivista materiaaleista. Siksi sinun ei pitäisi pelätä antaa lapsesi leikkiä leikkimatolla. Kun leikkimatto on laadukas, voit myös olla varma, ettei sieltä putoa pieniä osia, jotka voisivat vahingoittaa lastasi.

Vältä kylmää, kun lapsi leikkii lattialla

Leikkimatto sopii moneen asiaan, lapsesi makaa pehmeästi ja on pienempi riski loukkaantua kovalla lattialla. Mutta leikkimatto on myös erittäin hyvä poistamaan pahimman kylmän lattialta, jotta lapsesi ei kylmene liikaa leikkiessään. Siksi lapsiperheet suosivat usein leikkimattoa, erityisesti hyvin pienille lapsille. Hyvin pienillä lapsilla immuunijärjestelmä ei ole vielä niin vahva, ja siksi on tärkeää välttää lapsen liiallista kylmyyttä ja vetoa.

Käytä leikkimattoa toimintatelineen alla

Useimmat lapset yrittävät makaamaan toimintatelineen alla jossain vaiheessa elämäänsä. Se voi olla todella hauskaa lapselle, koska lapsesi voi makuulla ja katsella hienoimpia leluja. Kun lapsi makaa toimintatelineen alla, lapsesi kehittyy paljon. Siksi on myös tärkeää, että lapsi makaa pehmeästi ja mukavasti, jotta hänellä on runsaasti tilaa kehittyä ja leikkiä.

Toimintatelineen alla olevalla leikkimattolla voit olla varma, ettei lattiasta vedä kylmyyttä lapselle. Näin vältyt lapsesi vilustumiselta ja siksi lapsella on usein kärsivällisyyttä makaamaan vähän pidempään toimintatelineellä. Samalla olet myös varma, että lapsesi makaa pehmeästi ja että lapsesi turvallisuus on siksi hieman korkeampi.

Pehmeä pinta leikkikehään

Leikkimatto ei ole vain lattialla makaamiseen, jotta lapsi voi leikkiä leikkimatolla. Voit käyttää leikkimattoa myös monilla muilla tavoilla, jolloin saat useita toimintoja yhteen leikkimattoon. Leikkimatto sopii usein hyvin leikkikehään, joten olet varma, että lapsesi makaa leikkikehässään pehmeästi ja mukavasti. Siksi leikkipeitto vauvalle on erittäin hyvä ratkaisu, jotta lapsesi makaa aina lämpimästi ja hyvin vauvan leikkiessä.

Varmista, että vauva makaa hyvin aistikeinussa

Monet pienet lapset nauttivat makaamisesta aistikeinussa, koska se tarjoaa hyvin erityistä rauhoittumista. Kun vauva makaa aistikeinussa, vauva kehittää aistinsa, joten on tärkeää, että vauvan ei tarvitse keskittyä muuhun kuin tähän. Sensorikeinuun voit siis laittaa leikkimaton, jotta lapsesi makaa lämpimästi ja turvallisesti. Pyöreällä leikkimatolla saat leikkimaton, joka sopii täydellisesti sensoriseen keinuun.

Foam-leikkimatto Leikkimattoja

on useita erilaisia, sekä ohuina että paksuina versioina. Tältä sivulta löydät suosittuja Filibba-leikkimattoja, jotka ovat vaahtomuovia. Nämä leikkimatot ovat paksumpia kuin tavalliset matot, joten ne tuntuvat lapsellesi pehmeämmiltä. Kun valitset vaahtomuovisen leikkimaton, se ottaa myös automaattisesti enemmän vetoa, joka voi tulla lattiasta, koska leikkimatto on paksumpi. Samalla on hyvä, että lapsesi harjoittelee motorisia taitojaan, sillä vaahtomuovileikkimatto vie enemmän pois, jos lapsesi tasapainottuu.

Anna lapsellesi hyvät motoriset taidot alusta alkaen Lapsesi

kehityksen kannalta on lähes välttämätöntä, että lapsella on hyvät motoriset taidot alusta alkaen. Ja itse asiassa voit harjoitella lapsesi motorisia taitoja varhaisesta iästä lähtien asettamalla vauvasi leikkimatolle. Täällä voit alkaa harjoitella vauvaasi tarttumaan pieniin jalkoihin, ja kun lapsi on tarpeeksi vanha, voit kouluttaa vauvan makaamaan vatsallaan leikkimatolla. Kun vauva makaa vatsalla ja harjoittelee niskalihaksiaan, on vauvan todella mukavaa makaa samalla pehmeänä. Leikkimatto ei siis ole vain hyvä leikkimiseen, vaan sillä voi myös harjoitella motorisia taitoja vauvan kanssa.

Vauvojen, joilla on alusta alkaen hyvät motoriset taidot, on helpompi rakentaa sosiaalisia suhteita koko elämänsä ajan. Tutkijat uskovat, että lapsilla, joilla on hyvät motoriset taidot, on korkeampi itsetunto ja he pääsevät siksi todennäköisemmin mukaan sosiaalisiin yhteisöihin, mikä auttaa vahvistamaan lapsen oppimiskykyä merkittävästi.

Milloin vauva saa käyttää leikkimattoa

Kun vauvat saavuttavat 2 kuukauden iän, he alkavat olla enemmän hereillä ja siten alkavat myös vaatia, että tapahtuisi jotain muutakin kuin vain syömistä ja nukkumista. Täällä voit edullisesti aloittaa leikkimaton käytön, jossa lapsesi voi makuulla ja katsella vauvan lelujaan. Kun lapsi on 2-8 kuukauden ikäinen, vauvasi todella nauttii toimintatelineestä, ja siksi voit edullisesti laittaa leikkimatolle toimintatelineen, jotta lapsesi makaa turvallisesti ja mukavasti ja leikkii leluillaan.

Siksi voit käyttää leikkimattoa siitä lähtien, kun vauva on noin 2 kuukauden ikäinen, ja siihen asti, kunnes lapsesi ei enää tunne tarvetta istua leikkimatolla ja leikkiä. Samalla leikkimattoa voi käyttää niin moneen eri asiaan, että sitä voi käyttää jo lapsen syntymästä lähtien, jossa lapsi voi makaamaan pehmeästi aistikeinussa tai leikkikehässä.

ilman kemikaaleja

Kun sinun on valittava leikkimatto, on todella hyvä varmistaa, että leikkimatto ei sisällä minkäänlaista haitallista kemiaa. Lapset ja kemia ovat harvoin hyvä sekoitus, joten on parasta pitää lapsesi loitolla mahdollisimman suuresta kemiasta. On monia leikkimattoja, jotka on valmistettu luomu- ja GOTS-sertifioiduista materiaaleista, ja näin voit olla varma, että leikkimattosi ei sisällä vaarallisia kemikaaleja.

Kun valitset leikkimaton ilman haitallisia kemikaaleja, voit turvallisesti antaa lapsesi leikkiä sillä. Leikkimatto ei häiritse lapsesi herkkää ihoa, ja jos lapsen leikkimatto joutuu kosketuksiin suun kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lapsi pääsee kehoon haitallisia kemikaaleja.

GOTS-sertifioitu leikkimatto

Monet tältä sivustolta löytämistäsi leikkimatoista ovat GOTS-sertifioituja, joten voit turvallisesti antaa lapsesi leikkiä niillä. Kun leikkimatto on GOTS-sertifioitu, se tarkoittaa, että se on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista. Samalla GOTS-sertifikaatti takaa myös sen, että leikkimatto on läpikäynyt ympäristöystävällisen valmistuksen materiaalin korjuusta aina valmiiseen tuotteeseen asti. Voit siis ostaa lapsellesi leikkimaton myös hyvällä omallatunnolla, sillä se on kuormittanut ympäristöä mahdollisimman vähän.

Ota leikkimatto mukaasi liikkeelle

Joskus tapahtuu, että lapset joutuvat vierailemaan muiden luona, joilla ei ole lapsia. Tästä syystä on vaikea löytää hyvää paikkaa, jossa lapsi voi istua ja leikkiä ilman, että lapselle tulee kylmä tai ilman vaaraa, että lapsen lelut vahingoittavat lattiaa. Tässä leikkimatto voi olla hyvä ratkaisu, koska se poistaa pahimman kylmän lattialta ja samalla suojaa lattiaa pudonneiden lelujen aiheuttamilta iskuilta.

Monet leikkimatot on helppo taittaa kokoon ja siksi ne on helppo ottaa kainaloon, kun lapsesi on tuotava käymään. Näin lapsi myös tietää, missä hän voi leikkiä, samalla kun lapsi istuu turvallisesti ja mukavasti ja leikkii leluillaan.

Esittelyssä juuri nyt