Lepotuoli on loistava ratkaisu, jos sinulla on jotain käytännöllistä, johon sinun täytyy päästä käsiksi vauvan ollessa hereillä. Lepotuolin avulla sinulla on mahdollisuus laittaa vauva turvalliseen paikkaan ja myös lähelle sijaintiasi, jotta saat käytännölliset asiat järjestykseen lapsesi istuessa ja viihtyessä lepotuolissaan.
Säästä 31%
Normaalihinta 114 €
Jäsenhinta 62 €
OVH: 91 €
Säästä 20%
Normaalihinta 127 €
Jäsenhinta 81 €
OVH: 101 €
Säästä 20%
Normaalihinta 127 €
Jäsenhinta 81 €
OVH: 101 €
Säästä 20%
Normaalihinta 127 €
Jäsenhinta 81 €
OVH: 101 €
Säästä 36%
Normaalihinta 211 €
Jäsenhinta 107 €
OVH: 169 €
Näytetään sivu 1 / 5 / 5 (1 sivuja)

Sitteri
Kuinka valitsen lapselleni oikean Sitteri?

Tärkeintä on, että Sitteri on turvallista lapsen istua ja että se tarjoaa lapselle hyvän mukavuuden. On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat valittaessa parasta Sitteri vauvalle. Voi olla vaikeaa selvittää, mikä Sitteri voi tehdä mitä ja mitkä toiminnot ovat lapsellesi hyväksi. Kun sinun on valittava Sitteri, on tärkeää tutkia valinta huolellisesti. Nojatuolin kanssa on tärkeää, että et tee kompromisseja hinnasta tai turvallisuudesta, koska sillä voi olla vakavia seurauksia lapsellesi.

On tärkeää, että voit luottaa Sitteri turvavyöhön, jotta voit olla varma, että lapsesi istuu turvallisesti ilman, että lapsi putoaa tuolista. Samalla on tärkeää, että lapsesi ei voi kaatua eteenpäin tai taaksepäin, kun lapsi käyttää Sitteri. Voit hankkia Sitteri, jolla on vain se toiminto, että lapsesi voi istua siinä. Voit hankkia myös Sitteri, johon on mahdollista lisätä leluja, joten lapsesi käyttää sitä enemmän toimintatuolina kuin pelkkänä tuolina.

Voit myös hankkia Sitteri, jossa on musiikkia, joka viihdyttää lastasi. Monet lapset rakastavat musiikkia ja ääniä, joten musiikilla varustettu keinutuoli antaa sinulle epäilemättä lisäaikaa saavuttaaksesi tarvitsemasi asiat, kun lapsesi viihtyy keinutuolissa. Jos sinulla on lapsi, jonka pitää olla usein liikkeessä, voit hankkia myös keinutustoiminnolla varustetun Sitteri, jotta lapsesi on jatkuvasti liikkeessä.

Sitteri valittaessa on hyvä valita sellainen tuoli, jonka päällinen ja olkaimet voidaan irrottaa, jos lapsesi istuessa Sitteri tapahtuu onnettomuus, jotta se voidaan laittaa helposti pesukoneeseen.

Mitkä ovat Sitteri edut?

Voi olla vaikea saada tarpeeksi rahaa kaikkiin arjen tehtäviin, kun pieni lapsi on koko ajan käsivarrella, ja juuri näissä tilanteissa Sitteri on aivan täydellinen. Voit käyttää Sitteri turvallisena alustana lapsellesi, kun lapsi tarvitsee ruokintaa tai aktiviteettituolina, kun lapsi tarvitsee viihdettä. Vauvan Sitteri tarkoittaa, että voit viettää monia hyviä tunteja yhdessä.

Sitteri on hyvä niin leikkimiseen, kun lasta tarvitsee keinuttaa tai jos lapsesi tarvitsee hieman rentoutumista. Voit hankkia Sitteri, jota voit keinuttaa itse, tai nojatuolin, jossa on keinutuoli. Nojatuolin avulla lapsesi voidaan helposti keinuttaa suloisimpaan uneen. Sitteri on hyvä, kun haluat luoda turvallisen alustan lapsellesi.

Nojatuoli on erityisen hyvä luomaan tämän turvallisen alustan, jos olet poissa kotoa lapsen kanssa. Lapset tarvitsevat usein rauhoitusta, ja he tuntevat olonsa parhaimmaksi, kun heidän ympäristönsä ei muutu liikaa. Tässä Sitteri voi auttaa luomaan turvallisen ympäristön, kun olet ulkona. Samalla Sitteri voi olla hyvä silloin, kun lapsen pitää rauhoittua, Sitteri on todella hyvä asia olla mukana, kun olet lähdössä reissulle, jossa lapsen pitää rauhoittua.

Milloin lapseni voi istua nojatuolissa?

Kun sinulla on pieni lapsi, on tärkeää, että otat rauhallisesti esitellessäsi lapsesi uusiin asioihin. Siksi sinun tulee odottaa hieman ennen Sitteri käyttöä. Hyvä peukalosääntö on kuitenkin, että lapsesi voi käyttää Sitteri, kun hän voi nostaa päätään. Lapsen tulee myös olla kiinnostunut seuraamaan tekemiäsi asioita, jottei lapsi tule kärsimättömäksi ja tyytymättömäksi istuessaan tuolissa 5 minuutin kuluttua.

Voit usein käyttää Sitteri lapsesta, joka on noin 1 kuukauden ikäinen, mutta kaikki lapset ovat erilaisia ​​ja siksi se voi vaihdella suuresti lapsesta toiseen. Ostamasi Sitteri on usein suositus, joka osoittaa, kuinka vanha lapsesi tulee olla ennen kuin lapsi istuu Sitteri. Käytä aina maalaisjärkeäsi ja arvioi lapsesi vahvuus ennen kuin laitat lapsesi Sitteri.

On tärkeää, että annat lapsen aluksi istua Sitteri vain muutaman minuutin, jotta lapsen selkä ja niska eivät vahingoitu. On erittäin tärkeää, että aloitat varovasti ja käytät Sitteri vain muutaman kerran päivässä. On tärkeää muistaa, että lapsella ei ole samoja mahdollisuuksia liikkua, kun lapsi istuu Sitteri kuin jos lapsi makaa vatsallaan peitolla. Kun lapsesi kasvaa, voit antaa lapsen istua pidempään Sitteri. On kuitenkin tärkeää muistaa, että Sitteri on enimmäkseen sinun tarpeitasi varten, ei lapsesi.

Esittelyssä juuri nyt