Saat hieman enemmän irti hiuksistasi söpöillä hiusasusteilla lapsille. Mikään ei ole niin söpöä kuin lapsi, jolla on söpö hiusrusetti tai barrette, ja tältä sivustolta löydät niin monia söpöjä hiusasusteita lapsille. Hiusasusteiden avulla lapsesi voi tehdä jokaisesta harmaasta päivästä iloa.
Säästä 45%
Normaalihinta 20 €
Jäsenhinta 9 €
OVH: 16 €
Säästä 45%
Normaalihinta 16 €
Jäsenhinta 7 €
OVH: 13 €
Säästä 45%
Normaalihinta 16 €
Jäsenhinta 7 €
OVH: 13 €
Säästä 45%
Normaalihinta 16 €
Jäsenhinta 7 €
OVH: 13 €
Säästä 45%
Normaalihinta 16 €
Jäsenhinta 7 €
OVH: 13 €
Näytetään sivu 1 / 5 / 5 (1 sivuja)

Hiuskoristeet

Monien lasten mielestä on siisteintä koristella hiuksiaan erilaisilla hiuskoristeilla, sekä rusetin, hiusnauhan, hiusklipsien ja monen muun muodossa. Se antaa lapsen hiuksille erityisen hienoa hehkua, ja lapset ajattelevat myös, että mitä enemmän hiuskoristeita heillä on valittavanaan, sitä lihavampia ne ovat.

Little Happyssä meillä on laaja valikoima erilaisia ​​hiuskoristeita lapsellesi, joten jokaiselle lapselle ja vanhemman toiveisiin ja makuun löytyy jotakin sekä hiuskoristeita, joita voi käyttää niin juhlaan, mutta myös arkeen.

Hiuskoristeet eivät ole vain hiuskoristeita

Lapsesi hiuskoristeet eivät ole vain koristelemaan lapsen hiuksia, vaan myös seuraamaan lapsesi hiuksia, jotta niitä ei ole kaikkialla. Hiuskoristeita voi käyttää esimerkiksi pitkähiuksiselle lapselle, jossa hiukset joutuvat usein lapsen silmiin, suuhun tai vastaavaan, jotta lapsen hiukset eivät jää koko ajan tielle leikkimisen aikana. Pitkähiuksinen lapsi rakastaa hiuskoristeita hiuksissaan, sekä siksi, että ne näyttävät kauniilta, että myös siksi, että hän voi leikkiä kavereidensa kanssa jne. monta tuntia ilman, että hänen tarvitsee usein keskeyttää hiuksiaan laittamalla. heidän silmänsä.

Mukavat hiustarvikkeet lapsen hiuksiin

Little Happyllä voit olla varma, että lapsellesi ostamasi hiustarvikkeet ovat korkealaatuisia. Se on hiuskoristetta, jota lapsi voi pitää pään päällä koko päivän ilman, että se istuu ja aiheuttaa epämukavuutta, kipua tai muuta vastaavaa. Little Happyn hiusasusteet on valittu takaamaan, että lapsen mukavuus on etusijalla. Joten hiuksia koristavien hiuskoristeidemme lisäksi se on myös erittäin kestävä ja mukava lapsen käytössä. Hiuskoristeemme on myös lapsen helppo pukea ja riisua itse, mikä tekee myös lapselle hauskan kokemuksen auttaa hiusten asettamisessa aamulla ennen kuin perhe lähtee ovesta tai ennen lähtöä juhlaan. .

Hiusklipsit hiusasusteena

Hiusklipsiä voi käyttää hiusasusteena niin arjessa kuin juhlallisempiinkin tilaisuuksiin. Jos olette perheenä menossa juhlavampaan tapahtumaan, hiuskoriste tynnyrin muodossa antaa takuulla viimeisen silauksen lapsen jo ennestään juhlavaan asuun. Little Happyn eri hiusasusteiden valikoima on laaja ja hiusasusteita on saatavilla useissa eri väreissä, joten lapsen asuun on mistä valita. Hiusasusteillamme on monia mahdollisuuksia, joten tutustu hiusasusteihimme ja toivomme, että pidät hiusasusteistamme.

Esittelyssä juuri nyt