Lähde etsimään vauvahälytin valikoimastamme täältä - löydät muun muassa suositut Neonate vauvahälyttimet, jotka ovat lapsiperheiden suosikkivauvahälyttimet. Valitse perheesi tarpeisiin sopiva itkuhälytin ja nauti mielenrauhasta, kun vauva nukkuu.
Säästä 20%
Normaalihinta 90 €
Jäsenhinta 58 €
OVH: 72 €
Säästä 20%
Normaalihinta 73 €
Jäsenhinta 47 €
OVH: 59 €
Säästä 20%
Normaalihinta 73 €
Jäsenhinta 47 €
OVH: 59 €
Säästä 45%
Normaalihinta 105 €
Jäsenhinta 46 €
OVH: 84 €
Säästä 20%
Normaalihinta 130 €
Jäsenhinta 83 €
OVH: 104 €
Säästä 20%
Normaalihinta 41 €
Jäsenhinta 26 €
OVH: 33 €
Säästä 20%
Normaalihinta 65 €
Jäsenhinta 41 €
OVH: 52 €
Säästä 20%
Normaalihinta 65 €
Jäsenhinta 42 €
OVH: 52 €
Säästä 20%
Normaalihinta 37 €
Jäsenhinta 24 €
OVH: 30 €
Säästä 20%
Normaalihinta 36 €
Jäsenhinta 23 €
OVH: 29 €
Säästä 20%
Normaalihinta 81 €
Jäsenhinta 52 €
OVH: 65 €
Säästä 25%
Normaalihinta 210 €
Jäsenhinta 126 €
OVH: 168 €
Säästä 20%
Normaalihinta 244 €
Jäsenhinta 156 €
OVH: 195 €
Säästä 20%
Normaalihinta 106 €
Jäsenhinta 67 €
OVH: 84 €
Säästä 20%
Normaalihinta 57 €
Jäsenhinta 36 €
OVH: 46 €
Näytetään sivu 1 / 15 / 15 (1 sivuja)

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon itkuhälytintä ostaessa?

Kun sinun on ostettava itkuhälytin, on useita asioita, jotka voit ottaa huomioon. Sinun on esimerkiksi varmistettava, että itkuhälytin on käyttäjäystävällinen. Monet itkuhälyttimet voivat tehdä niin paljon, etteivät kaikki voi käyttää niitä. Voit edullisesti valita itkuhälyttimen, jota myös isovanhemmat voivat käyttää. Siksi sinun on varmistettava, että perustoiminnot toimivat niin kuin niiden pitääkin. Lisätoiminnot tulee nähdä vain ylimääräisinä varusteina, ne eivät saa koskaan olla ratkaisevia, minkä itkuhälyttimen valitset.

Voit hankkia itkuhälyttimet sekä kamera- että äänitoiminnolla, päättää mikä antaa sinulle eniten mielenrauhaa ja valita itkuhälyttimen sen perusteella. Toinen asia, jota on järkevää harkita, on alue. Pitkän kantaman itkuhälyttimet ovat usein kalliimpia, mutta ne voivat auttaa lisäämään turvallisuutta. Siksi etsi itkuhälytin, jonka valikoima sopii tarpeisiisi. Siksi sinun on myös varmistettava, että itkuhälytin ei sekoita omaa signaaliaan muihin itkuhälyttimiin.

On myös eduksi valita pitkäkestoinen itkuhälytin, jotta itkuhälytin voi pitää virran koko lapsesi päiväunien ajan. Nykyaikaisissa itkuhälyttimissä on monia älykkäitä toimintoja, ja yksi niistä on se, että ne voivat mitata lämpötilaa, jossa lapsesi nukkuu. Näin voit helposti seurata, onko lapsellasi liian kuuma tai kylmä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitäkään.

Laatu ja hinta kulkevat usein käsi kädessä, joten sinun ei pidä tinkiä hinnasta, kun ostat itkuhälyttimen. Jos päätät ostaa halvan itkuhälyttimen, huomaat nopeasti, että sinun on vaihdettava se, koska se ei toimi niin kuin sen pitäisi.

Miksi minun pitäisi ostaa itkuhälytin?

Itkuhälytin on täydellinen apu lapsiperheelle. Itkuhälyttimen avulla voit kuulla ja nähdä lapsesi, kun lapsi nukkuu turvallisesti. Kun varusteet ovat kunnossa, voit myös vanhempana olla mielenrauhassa lapsesi nukkuessa. Itkuhälytin voi myös antaa vanhemmillesi enemmän vapautta.

Sinun ei tarvitse istua lähellä lapsen nukkumispaikkaa, jotta kuulet, jos lapsi herää. Voit helposti tehdä kaikki muut haluamasi asiat vauvan nukkuessa, sillä vauvahälytin ilmoittaa, jos lapsestasi kuuluu pienintäkään ääntä. Vauvahälytin tarjoaa siis sekä vapautta että turvallisuutta samanaikaisesti.

Kuinka kauan käytät itkuhälytintä?

On hyvin yksilöllistä, kuinka kauan itkuhälytintä tarvitaan. Monet vanhemmat pitävät turvaa siitä, että he voivat kuulla lapsensa lapsen nukkuessa, pitkälle lapsuuteen asti. On myös muita vanhempia, jotka pääsevät nopeasti eroon itkuhälyttimen käytöstä ja kuuntelevat sen sijaan sängyn viereen, kun lapsi nukkuu. Hyvä ohje on aina se, että niin kauan kuin lapsesi nukkuu kauempana kuin kuulet, on sinun eduksesi käyttää vauvahälytintä.

Missä itkuhälytin tulisi sijoittaa?

Tärkeintä on, että et sijoita itkuhälytintä niin kauas lapsesta, ettei se poimi ääntä, jos lapsi herää. Älä kuitenkaan aseta itkuhälytintä liian lähelle lastasi, sillä vältyt altistamasta lastasi suurille määrille säteilyä.

Jos itkuhälytin on liian lähellä lastasi, se poimii pienimmätkin äänet, eikä siihen ole mitään syytä, ja samalla olet myös vaarassa, että lapsesi osuu itkuhälyttimeen unissaan. Voit helposti sijoittaa itkuhälyttimen etäälle lapsestasi, jos lapsesi itkee, voit olla täysin varma, että itkuhälytin noutaa sen.

Esittelyssä juuri nyt