Tältä sivulta löydät laajan valikoiman vauvansänkyjä, jotka tarjoavat korkeatasoista mukavuutta lapsellesi. Löydät laadukkaan pinnasängyn, josta voit nauttia useiden vuosien ajan. Katso tällä sivulla sekä pinnasänky, sänkysänky, pinnasänky ja paljon muuta ja löydä perheellesi parhaiten sopiva pinnasänky.
Säästä 20%
Normaalihinta 244 €
Jäsenhinta 156 €
OVH: 195 €
Säästä 30%
Normaalihinta 455 €
Jäsenhinta 255 €
OVH: 364 €
Säästä 20%
Normaalihinta 127 €
Jäsenhinta 81 €
OVH: 101 €
Säästä 20%
Normaalihinta 127 €
Jäsenhinta 81 €
OVH: 101 €
Säästä 20%
Normaalihinta 127 €
Jäsenhinta 81 €
OVH: 101 €
Näytetään sivu 1 / 5 / 5 (1 sivuja)

Miksi tarvitsen pinnasänkyä?

Kun lapsesi on kasvanut kehdoistaan, lapsi on vielä liian pieni normaaliin sänkyyn. Voit siis edullisesti valita vauvansängyn, koska se on hyvän kokoinen ja sitten se sopii vauvallesi täydellisesti. Jos valitset pinnasängyn, voit olla varma, että vauva ei juokse tai ryömi paikkoihin, joihin lapsella voisi muuten olla mahdollisuus isommassa sängyssä. Vauva viettää monta tuntia sängyssä, mikä tarkoittaa, että sekä sängylle että patjalle asetetaan suuret vaatimukset. Sänky luo tarvittavat puitteet hyville yöunille, joten ei ole aivan tärkeää, minkä vauvansängyn valitset. Lapsille on tärkeää saada hyvät yöunet. Se vahvistaa lapsen kehitystä, jos lapsi nukkuu riittävästi yön aikana. Lapsen nukkuessa aivot kehittyvät ja keho kasvaa suureksi ja vahvaksi. Jos lapsesi nukkuu hyvät yöunet, se tukee myös hänen immuunijärjestelmäänsä, jolloin lapsesi on terveempi ja fiksumpi.

Kuinka valita oikea vauvansänky

On tärkeää, että valitset lapsellesi oikean vauvansängyn. Voit edullisesti valita vauvansängyn, jonka pohjaa voi nostaa. Tällä tavalla säästät omaa selkääsi, kun joudut laittamaan vauvasi nukkumaan tai nostamaan vauvasi uudelleen sängystä. Vauvansänkyä valittaessa sen tulee olla sopivan kokoinen lapsellesi. Vauvasi tuntee olonsa turvallisemmaksi makaamalla lähellä sängyn sivuja sen sijaan, että laittaisit vauvan suureen sänkyyn. Vauvan sängyn valitseminen voi olla erittäin vaikeaa, jos et tiedä mihin kiinnittää huomiota ja miten löytää hyvä sänky.

Vauvansänkyä valittaessa tärkeintä on kuitenkin, että se antaa vauvalle mahdollisimman hyvän ja mukavan unen. Pinnasänky on usein suosittu valinta, koska sitä voidaan käyttää lapsen syntymästä noin 3-vuotiaaksi. Pinnasängyn kokoa voi säätää lapsen kasvaessa. Vauvansängyssä voit helposti laittaa vauvan pesän sänkyyn, jolloin pikkuvauvasi tuntee olonsa turvallisemmaksi ja tuntee jonkinlaista läheisyyttä, koska silloin vauvan ympärillä ei ole niin paljon tilaa.

Kuinka kauan käytät vauvansänkyä?

Ei ole sääntöä, milloin sinun on vaihdettava vauvansängystä isompaan sänkyyn. Muutos riippuu lapsen kasvutavasta ja sekä lapsesi että sinun perheesi tarpeista. Jotkut vaihtavat vauvansängyn, koska lapsi on kasvanut liian suureksi nukkumaan siinä, kun taas toiset vaihtavat sen, koska nuorempi sisarus on saattanut saapua, jonka on nyt käytettävä pinnasänkyä. Siksi ei ole vastausta siihen, kuinka kauan voit käyttää vauvansänkyä. Useimmiten kuitenkin sanottaisiin, että vauvansänky vaihdetaan, kun lapsi on noin 2,5-3-vuotias.

Milloin vauva voi nukkua pinnasängyssä?

Voit käyttää vauvansänkyäsi vauvasi syntymästä lähtien. Tärkeintä on, että sinä vanhempana viihdyt siinä ja että vauva viihtyy nukkuessaan pinnasängyssään. Jotkut vauvat tarvitsevat uskomattoman paljon läsnäoloa jopa nukkuessaan, kun taas toiset vauvat voivat helposti nukkua pinnasängyssä ilman suurempia vaikeuksia. Tärkeintä on muistaa, että kaikki lapset ovat erilaisia ​​ja siksi heillä on myös erilaiset tarpeet.

Mikä vauvansänky on paras?

Vauvansänkyä valittaessa on tärkeää pohtia, mitä tarpeita sinulla perheenä on. Jos tarvitset lapsesi hyvin lähelläsi yöllä, kannattaa harkita sänkyä. Toisaalta pinnasänky on hyvä valinta, jos haluat lapsesi nukkuvan nopeasti omassa huoneessaan tai ainakin omassa sängyssään.

on Kehto tai rintareppu todella hyvä lapsille, jotka haluavat olla liikkeessä koko ajan. Tämä koskee erityisesti koliikkilapsia, jotka usein rauhoittuvat eniten, jos ovat jatkuvasti liikkeessä. Valitse siksi vauvansänky, joka sopii hyvin perheesi tarpeisiin.

Valitse laadukas vauvasänky

Kun sinun on valittava vauvansänky, on tärkeää valita todella laadukas sänky. Lapset nukkuvat monta tuntia päivässä, ja juuri silloin he kehittyvät eniten. Siksi on tärkeää, että lapsi nukkuu yöt turvallisesti ja hyvin, jotta lapsella on parhaat edellytykset kehittyä. Laadukkaalla vauvansängyllä olet myös varma, että voit käyttää vauvansänkyä useita vuosia, ja joillekin vauvansänky voi siirtyä perintönä.

Koska uni on niin tärkeää pienille lapsille, on tärkeää olla tinkimättä laadusta. Siksi vauvansänky on epäilemättä yksi niistä paikoista, joissa laadun on oltava ensiarvoisen tärkeää.

Patja vauvansänkyyn

Vauvansänky ei ole paljoa arvoinen ilman patjaa, ja sen tulisi olla mieluiten hyvä patja. Pienistä vartaloista on tärkeää huolehtia heti alusta alkaen, jotta lapsella ei tule ongelmia myöhemmin elämässä. Samalla on myös tärkeää valita lapsille tarkoitettu patja. Monet vauvansänkyjen patjat auttavat poistamaan kosteutta, jotta lapsi ei kylmene ja kostu yön aikana. Samalla on myös hyvä idea valita vauvansänkyyn patja hypoallergeenisista ja hengittävistä materiaaleista, jotta lapsesi saa mahdollisimman hyvät yöunet.

Miksi valita kehto?

Useimmat ihmiset ovat luultavasti kuulleet kehdosta, ja joillekin voi tuntua hyvin luonnolliselta aloittaa kehdosta vauvansänkynä. Kehto sopii täydellisesti pienille vastasyntyneille lapsille, ja usein huomaat, että kehdolla voit tehdä pieniä, lempeitä keinuvia liikkeitä, kunnes lapsesi keinutetaan nukkumaan.

Nykyään on olemassa useita erityyppisiä kehtoja, nimittäin sekä tavalliset kehdot, keinukehdot että keinokehdot, mainitakseni vain suosituimmat kehdot. Kaikille kehtoille on yhteistä, että voit keinuttaa lastasi nukkumaan, kun lapsi on kehdossa. Liinakehtoista on vähitellen tullut erittäin suosittuja, koska ne ympäröivät lapsen pehmeillä materiaaleilla lapsen ollessa kehdossa. Lisäksi kelkka on helppo ottaa mukaan, jos lapsi joutuu nukkumaan muualla kuin kotona.

Valitse vauvansänky

Suosituimmista vauvansänkyistä löydät pinnasängyn, ja monet varmaan muistavat pinnasängyn meidän pienistä ajoista. Pinnasänky on ollut olemassa useita vuosia, ja se on edelleen suosituin vauvansänky useimmissa lapsiperheissä. Ei ilman syytä, että pinnasänky on tullut niin suosituksi, sillä sillä on monia etuja.

Pinnasängyssä on pitkä makuupituus, joten sitä voidaan käyttää lapsen ensimmäisten 2-3 vuoden aikana. Samanaikaisesti useimmissa pinnasängyissä on mahdollisuus muuttaa pohjan korkeutta, joten sinun ei tarvitse kumartua liikaa nostaaksesi lastasi aluksi ja säästät näin selkääsi. Kun lapsesi alkaa nousta seisomaan, voit laskea pohjan alas, jotta voit olla varma, ettei lapsi pääse ylös sängystä.

Nuku yhdessä lapsesi kanssa sänkysängyssä

Vuodesängyssä voit nukkua samassa sängyssä lapsesi kanssa ilman, että lapsesi joutuu makaamaan välissäsi. Vuodesänky on vauvansänky, jonka voit laittaa aikuisen sängyn päälle niin, että lapsesi makaa hänen vieressään aivan omassa sängyssään. Vuodesängyllä lapsesi on hyvin lähelläsi, ja samalla voit olla varma, että lapsesi on turvassa ja terveenä lapsille luodussa sängyssä.

Vuodesängyllä voit nukkua yhdessä lapsesi kanssa, vaikka unesi häiriintyy mahdollisimman vähän. Lapsi ei herätä vanhempien liikkeistä, eikä samalla sinua herätä jalka päähän tai mikä tahansa pienistä kooista, mitä voi keksiä nukkuessaan.

Monikäyttöinen vauvansänky

Monien markkinoilla olevien lastensänkyjen älykäs asia on se, että monet niistä ovat monikäyttöisiä ja siksi niitä voidaan käyttää useita vuosia. Jos katsot esimerkiksi pinnasänkyä, sillä on niin monia toimintoja. Monissa pinnasängyissä on toiminto, että pohjaa voidaan nostaa ja laskea, ja siksi se voidaan säätää lapsen koon mukaan. Samanaikaisesti monen pinnasängyn toinen puoli voidaan irrottaa, jolloin pinnasänkyä voidaan käyttää sänkysängynä.

Kun lapsi on kasvanut pinnasängystään, voit käyttää pinnasänkyä edullisesti eräänlaisena penkkinä tai sohvana lastenhuoneessa, jossa lapsi voi viettää rauhallisia hetkiä hyvän kirjan tai tabletin parissa raskaan laitospäivän jälkeen.

Muista sängyn kaide vauvansänkyyn

Useimmat lapset ovat turvassa, kun nukkumapaikka tuntuu hieman luolalta. Tämä muistuttaa vauvaa siitä, milloin hän oli äidin vatsassa, ja siksi se tuntuu turvalliselta lapselle.olevalla Vauvansängyssä sänkykaiteella voit luoda onton ilmapiirin, jossa monet lapset viihtyvät. Mutta tämä ei ole sänkykaiteen ainoa etu, sillä sängyn kaiteessa on monia toimintoja.

Sängyn reunalla estät vauvaa pääsemästä käsiä ja jalkoja ulos tankojen välistä yön aikana. Riippumatta siitä, minkä vauvansängyn olet valinnut, sängyn reuna poistaa kovat reunat, jotta lapsen ei tarvitse koskea niihin yön aikana. Luot siis turvalliset puitteet lapsen nukkumiselle, jotta voit nukkua yösi turvallisesti ja hyvin.

Luo turvallisuutta vauvansänkyyn alusta alkaen

Vauvansänky voi tuntua pienelle vauvalle nopeasti hieman isolta ja hallitsemattomalta, varsinkin koska vauvat pitävät tunteesta, että he ovat edelleen luolassa, aivan kuin he olisivat olleet äitinsä vatsassa. Siksi on tärkeää luoda turvallisuutta vauvansänkyyn, jotta vauva tuntee olonsa turvalliseksi nukkuessaan siellä. Voit tehdä tämän muun muassa asettamalla . vauvansänkyyn aluksi vauvanpesän niin, että vauva ympäröi vauvan pesän reunatNäin lapsi tuntee olonsa turvalliseksi myös siksi, että lapsi on usein tottunut makaamaan vauvanpesässään päiväsaikaan ja tuntee olonsa siksi erittäin turvalliseksi.

Luo rauhallinen häiriö vauvan

Usein voi olla hieman haastavaa saada lapsi rauhoittumaan, kun on nukkumaanmenoaika. Tässä voi auttaa antamaan lapselle jotain, jota hän voi makaamaan ja katsoa, ​​kunnes hän rauhoittuu.tarkoitetulla lelulla lapsesi voi makuulla ja rauhoittua lempeillä liikkeillä, samalla kun lapsi voi makuulla ja katsoa leluaan. Näin lapsi voi tehdä rauhallista toimintaa, joka voi saada lapsen rauhoittumaan.

Monet lapsiperheet valitsevat musiikkihälyttimen , joka voi soittaa hiljaisia ​​melodioita, kunnes lapsi nukahtaa. Vauvan sängyn musiikkihälyttimellä voit lähettää lapsesi unelmamaahan suloisten melodioiden ja söpöjen pikkuhahmojen kanssa, jotka liikkuvat.

Esittelyssä juuri nyt