17 €
Jäsenhinta
32 €
Normaalihinta
OVH:: 26 €Valitsemalla jäsenyyden, maksat tuotteista jäsenille tarjoamamme hinnat ja nautit samalla kaikista jäsenyyseduista. Jäsenmaksu on vain 38 euroa kuussa, ja saat sillä kaikki bonukset!
Tuotemerkki Aykasa
Tuotenumero: AYAY4505
Saldotilanne: Out Of Stock
Yllä oleva tuote on etävarastossa. Toimitusaika on siis 3-14 arkipäivää.
Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä

Aykasa Maxi taitettava laatikko, vauvansininen / vaaleansininen

Aykasa Maxi taittolaatikko, Baby Blue/Light Blue on ihanteellinen taittolaatikko lastenhuoneeseen. Aykasa Maxi taittolaatikko tekee lastenhuoneen säilytyksestä todellisuutta, jossa lapsella on mahdollisuus saada yleiskuva kaikista leluista ja vaatteista. Aykasa Maxi -taittolaatikossa on hieno muotoilu, joka sopii tyylikkään muotoilun perusteella mihin tahansa lastenhuoneeseen.


Tekniset tiedot:

- Mitat 16*40*22cm

- Voidaan helposti taittaa

- Ei täytä mitään


Käytännöllinen sisustus lastenhuoneessa

Aykasa Maxi taittolaatikko, Babyblue/Vaaleansininen tekee lastenhuoneen käytännöllisestä suunnittelusta totta. Maxi-taittolaatikon avulla lapsen tavarat voidaan lajitella niin, että ne ovat siten helposti pienimpien ulottuvilla. Taitettavassa laatikossa on mukava muotoilu, joka antaa mukavan ilmeen lastenhuoneeseen. Aykasa Maxi taittolaatikko vaaleansinisenä on toimiva, koska se on helposti taitettava, joten mikään ei vie tilaa lastenhuoneessa.

Aykasa Maxi -taittolaatikossa on mukava ja tyylikäs muotoilu, joten tämä säilytyslaatikko sopii kodin muuhun sisustukseen lastenhuoneen tai kodin väristä riippuen. Maxi-taitettava laatikko on tilava, joten sinne mahtuu kaikki lapsen lelut, kuten myös lapsen vaatteet, riippuen siitä, missä lasten perheessä tarve on.


Siivoa lastenhuone

Aykasa Maxi taittolaatikko, Babyblue/ Vaaleansininen tekee tilauksesta totta. Toimivat säilytyslaatikot säilyttävät kaikki lapsen tavarat tyylikkäästi. Siksi Aykasan Maxi-kokoisten laatikoiden taittaminen luo järjestystä, mikä varmistaa siten vähemmän sotkua kotona, jolloin kaikki lastenhuoneen tavarat löytyvät helposti käytettäväksi.

Aykasa Maxi taittolaatikko ei vie mitään, joten lastenhuoneeseen jää tilaa leikille ja kehittymiselle ilman, että koko lattiatila välttämättä käytetään säilytykseen. Aykasa Maxi -taittolaatikko tekee järjestyksestä ja järjestelystä totta myös lastenhuoneessa, samalla kun se täyttää huoneen hienolla ja värikkäällä yksityiskohdalla.

Kirjoita arvostelu

Note: HTML:ää ei ole käännetty!
Samankaltaisia tuotteita
Image
Image