17 €
Jäsenhinta
32 €
Normaalihinta
OVH:: 26 €Valitsemalla jäsenyyden, maksat tuotteista jäsenille tarjoamamme hinnat ja nautit samalla kaikista jäsenyyseduista. Jäsenmaksu on vain 38 euroa kuussa, ja saat sillä kaikki bonukset!
Tuotemerkki Aykasa
Tuotenumero: AYAY2545
Saldotilanne: Out Of Stock
Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä

Aykasa Maxi taitettava laatikko, laivasto / tummansininen

Aykasa ei ole kuin perinteinen läpinäkyvä säilytyslaatikkosi eikä vie tärkeää kaappitilaa. Aykasassa on siisti ja toimiva muotoilu, jonka ansiosta laatikot on mahdollista saada osaksi sisustusta. Aykasa-laatikoita on saatavana useissa eri väreissä, mikä antaa sinulle mahdollisuuden yhdistellä värejä. kuten haluat.

Maxissa olevat Aykasa-laatikot ovat erittäin fiksuja, kun sinun on säilytettävä paljon kerrallaan, esimerkiksi vaatteita tai lapsen lukemattomia leluja. Laatikko on helppo säilyttää poissa, mutta silti siihen pääsee nopeasti käsiksi.


Tekniset tiedot:

- Väri: Navy/ tummansininen

- Mitat: P 60 x L 40 x K 22

- Taitettava laatikko

- Materiaali: 100 % kierrätettyä muovia

- Pinottava


Hanki paras säilytystila Aykasa maxilla

Aykasan avulla saat parhaan säilytystilan lapsesi leluille tai vaatteille, jotka eivät sovi vuodenaikaan. Maxi-kokoinen Aykasa on täydellinen koko, kun on säilytettävä paljon tai jotain suurta. Siksi laatikko sopii superhyväksi vaatteille, jotka eivät sovi vuodenaikaan tai joihinkin leluihin, joita lapsi ei enää käytä.

Laatikon voi helposti työntää sängyn alle tai kaapin päälle. Aykasa maxia voidaan käyttää myös säilytystilana esim. Playmobileille, Barbieille tai Legoille, sitten koko laatikko voidaan täyttää esim. legoilla ja sitten lapsi voi vain ottaa laatikon pois kun haluaa leikkiä legoilla ja heittää sen takaisin sisään kun ovat valmiit.


Anna Aykasa maxin antaa huoneeseen ripaus väriä

Kun Aykasa maxissa on säilytystilaa ja se työnnetään joko sängyn alle tai kaapin päälle, laatikko voi silti antaa huoneeseen väriä. Aykasa väreissä Navy on superkiva tummansininen, joka pystyy tuomaan huoneeseen hieman väriä sängyn alta tai kaapin päältä.

Navy Aykasa on helppo yhdistää muihin väreihin, koska se on erittäin neutraali ja sopii erityisen hyvin valkoisen, vaaleansinisen tai muiden tummien värien kanssa.


Etäsäilytys: Toimitusaika on n. 14 työpäivää, koska tämä on etäsäilytyskohde

Kirjoita arvostelu

Note: HTML:ää ei ole käännetty!
Samankaltaisia tuotteita
Image
Image