17 €
Jäsenhinta
32 €
Normaalihinta
OVH:: 26 €Valitsemalla jäsenyyden, maksat tuotteista jäsenille tarjoamamme hinnat ja nautit samalla kaikista jäsenyyseduista. Jäsenmaksu on vain 38 euroa kuussa, ja saat sillä kaikki bonukset!
Tuotemerkki Aykasa
Tuotenumero: AYAY2542
Saldotilanne: Out Of Stock
Yllä oleva tuote on etävarastossa. Toimitusaika on siis 3-14 arkipäivää.
Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä

Aykasa Maxi Folding Box, Khaki / Army Green

Aykasa-laatikot eivät ole kuin perinteiset säilytyslaatikot, jotka me kaikki tiedämme. Aykasa-laatikot eivät vie turhaa kaappitilaa, sillä niiden muotoilu on tehty niin, että ne erottuvat helposti joukosta ja voivat jopa tulla osaksi sisustusta. Laatikot ovat saatavilla useissa eri väreissä, mikä mahdollistaa eri värien yhdistämisen ja kodin eri huoneiden sisustamisen tällä tavalla.

Aykasa-laatikot ovat välttämättömiä lastenhuoneen säilytykseen, lapset yleensä omistavat liikaa leluja ja luovia asioita. Tässä Aykasa-laatikot ovat suureksi avuksi, sillä laatikot voidaan jättää eteen ja siten helposti saavutettavissa.


Tekniset tiedot:

- Väri: Khaki/Armeijanvihreä

- Mitat: P 60 x L 40 x K 22 cm

- Materiaali: 100 % kierrätettyä muovia

- Pinottava

- Taitettavat laatikot


Paras säilytystila Aykasa maxilla

Aykasa maxilla voit tallentaa paljon kerralla. Aykasa in maxi on erittäin näppärä, jos haluat säilyttää joitakin leluja, joita lapsi omistaa tai jotka ovat kasvaneet pois. Aykasa maxilla voit säästää lapsen lelut tulevaa sisarusta varten. Maxiboxiin voi säilyttää myös vuodenaikaan sopimattomia vaatteita, ei ole mitään ärsyttävämpää kuin se, että vuodenaikaan sopimattomat vaatteet vievät tilaa kaapista, joten ne kannattaa pakata pois. Se voi olla myös vaatteita, joihin lapsi ei enää mahdu.


Varustettu Aykasa maxilla

Kun olet pakannut pois joko lapsen lelut tai vuodenaikaan sopimattomat vaatteet, Aykasa maxi voidaan työntää sängyn alle tai kaapin päälle, vaikka mitä, laatikko on aina helposti saatavilla. Vaikka Aykasa in maxi -laatikko työnnetään sängyn alle tai kaapin päälle, ne voivat silti koristella. Jos valitset nyt kirkkaan värin, esimerkiksi khakin, näet ne.


Etäsäilytys: Tämä on etäsäilytystuote, joten toimitusaika on n. 14 työpäivää

Kirjoita arvostelu

Note: HTML:ää ei ole käännetty!
Samankaltaisia tuotteita
Image
Image