17 €
Jäsenhinta
32 €
Normaalihinta
OVH:: 26 €Valitsemalla jäsenyyden, maksat tuotteista jäsenille tarjoamamme hinnat ja nautit samalla kaikista jäsenyyseduista. Jäsenmaksu on vain 38 euroa kuussa, ja saat sillä kaikki bonukset!
Tuotemerkki Aykasa
Tuotenumero: AYAY8763
Saldotilanne: Out Of Stock
Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä

Aykasa Maxi Taitettava laatikko, vaaleansininen

Vaaleansininen Aykasa Maxi taittolaatikko on toimiva ja siksi täydellinen jokaiseen kotiin. Toimiva taitettava laatikko antaa huoneeseen hienon yksityiskohdan, joka varmistaa parhaan tunnelman heräämisen eloon. Aykasa-taittolaatikko varmistaa, että tilanpuute ei toteudu kotona, jossa perhe voi sen sijaan käyttää lattiatilaa muuhun kuin varastointiin.

Tekniset tiedot:

- Mitat L60xL40xK22 cm

- Väri: Vaaleansininen

- Voidaan helposti taittaa

Käytännöllistä sisustussuunnittelua kotona

Aykasa Maxi on paras ratkaisu kodin käytännölliseen sisustukseen. Aykasa-taittolaatikon avulla kodin käytännöllinen sisustus tulee todeksi. Taitettava laatikko on erityisen käytännöllinen, sillä ne voidaan pinota päällekkäin, jolloin ne eivät vie mitään. Tämä tarkoittaa, että tilanpuute ei ole ongelma, koska tallennustila ei vie mitään.

Kodin käytännöllinen sisustus on sisustussuunnittelua, jossa kodin kaikissa huoneissa on riittävästi lattiatilaa, jolloin lapsen motoriselle kehitykselle jää tilaa, samalla tilaa hauskalle ja haastavalle leikille. Vaaleansinisessä Aykasa maxissa on täydellinen väri, joka antaa huoneelle mukavan ja ainutlaatuisen ilmeen.

Toimiva säilytystila Aykasan kanssa

Aykasa taittolaatikko vaaleansinisenä on täydellinen säilytysratkaisu, joka on myös toimiva. Tässä taittolaatikossa on tyylikäs muotoilu, joka tekee sisustuksesta hieman modernimman ja tyylikkäämmän kaikkialla kotona. Taitettavalla laatikolla järjestelystä tulee todellisuutta, jossa koko perheellä on mahdollisuus järjestellä, mikä vähentää siten sotkua.

Aykasa taittolaatikko on älykäs ja käytännöllinen ja siksi ihanteellinen säilytysratkaisu erityisesti lapsiperheille. Tämä taitettava laatikko tuo järjestystä, joka johtaa rauhallisiin ja stressiä lievittäviin hetkiin koko perheelle. Taitettavaa laatikkoa voidaan käyttää kodin joka huoneessa, lastenhuoneesta olohuoneeseen. Tämän lisäksi toimivaa säilytyslaatikkoa voidaan käyttää keittiössä erilaisille mausteille tai keittiövälineille.

Kirjoita arvostelu

Note: HTML:ää ei ole käännetty!
Samankaltaisia tuotteita
Image
Image