4 €
Jäsenhinta
8 €
Normaalihinta
OVH:: 7 €Valitsemalla jäsenyyden, maksat tuotteista jäsenille tarjoamamme hinnat ja nautit samalla kaikista jäsenyyseduista. Jäsenmaksu on vain 38 euroa kuussa, ja saat sillä kaikki bonukset!
Tuotemerkki Kinetic Sand
Tuotenumero: MAKI4693
Saldotilanne: Out Of Stock
Tarvitsetko apua?
Ota yhteyttä

Kineettinen hiekka, piilotetut aarteet

Kinetic Sand on fantastinen lelu lapsellesi - täällä tutkitaan uusia aisteja ja hiekalla leikkimisestä tulee täysin uusi kokemus. Hiekka on valmistettu 98 % luonnonhiekasta, ja sitten viimeiset 2 % on maagista sideainetta, joka saa hiekan tuntumaan sekä märältä että kuivalta samaan aikaan olematta kumpaakaan osaa.

Tekniset tiedot:

- Materiaali: 98 % luonnonhiekkaa, 2 % sideainetta

- Sisältö: 170 grammaa kineettistä hiekkaa, arkku, avain, 3 kolikkoa ja salainen työkalu

- Ikä: 3 vuotta+

- HUOMAA: Arkun sisältö voi vaihdella

Hauska ja viihdyttävä peli

Kinetic Sandin avulla lapsesi saa hauskan ja viihdyttävän pelin, joka kestää useita tunteja. Tämä aarrearkku avataan avaimella, ja sitten seikkailu on asialistalla. Jännitys ja löytö ovat auki. Tästä salaperäisestä arkusta lapsi löytää 3 kolikkoa ja minkä tahansa salaisen työkalun, jonka sinulla oli onni saada. Kaiken kaikkiaan tämä aarrearkku on hauska ja jännittävä lelu lapsellesi.

Kineettisellä hiekalla lapsesi kehittää myös motorisia taitoja. Kun hiekkaa kosketetaan, myös lapsen sormimotoriikkaa kehitetään ja harjoitetaan. Hyvillä motorisilla taidoilla lapsella on myös positiivisempi suhtautuminen uusiin asioihin ja haasteisiin. Lapsesta tulee avoimempi ja sosiaalisempi, ja siten hänen on helpompi tavata uusia ihmisiä. Tästä on varmasti hyötyä lapselle tulevaisuudessa tutustuessaan uusiin ihmisiin.

Tutkimus uusilla tavoilla

Tämän Kinetic Sandin aarrearkun avulla lapsi voi tutkia hauskaa hiekkaa ja yrittää löytää kolikoita. Salaisen työkalun avulla lapsi voi leikkiä hiekalla, ja kun hahmoja rakennetaan, näet ajan mittaan, kuinka lapsi tulee entistä paremmaksi luomaan erilaisia ​​aiheita. Ajan myötä lapsi hallitsee käsiään paremmin ja pystyy siten leikkimään hiekalla ja luomaan kauniita hahmoja.

Samankaltaisia tuotteita
Image
Image